بین‌الملل 12:11 - 01 اردیبهشت 1403
پس از دستگیری دانشجویان فعال حامی حقوق مردم فلسطین در دانشگاه کلمبیای آمریکا، دانشجویان در سایر دانشگاه‌های این کشور با آن‌ها اعلام همبستگی کردند.

افزایش همبستگی دانشجویان آمریکایی در حمایت از مردم غزه

دستگیری دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه کلمبیا، موج گسترده‌ای از تجمعات اعتراضی دانشجویان دیگر در سایر دانشگاه‌های این کشور را به دنبال داشته است.

به گزارش سی‌ان‌ان، یک روز پس از گذشت اقدام پلیس نیویورک برای دستگیری بیش از ۱۰۰ نفر دانشجو به جرم شرکت در تظاهرات حامی فلسطین در محوطه دانشگاه کلمبیا، دانشجویان دیگری در سایر دانشگاه‌های آمریکا به نشانه حمایت از دانشجویان بازداشتی به این تجمعات پیوستند. 

در کارولینای جنوبی، بوستون، اوهایو و هاروارد دانشجویان با راه‌اندازی یک تجمع اعتراضی با معترضان دستگیر شده حامی فلسطین ابراز همبستگی کرده و خواستار آزادی آن‌ها شدند.

این گروه از دانشجویان به اقدام پلیس آمریکا برای دستگیری دانشجویان اعتراض کرده و عنوان کردند که دانشجویان بازداشت شده تنها به صورت مسالمت آمیز، برای حذف نسل‌کشی در غزه تظاهرات کرده و اقدام دیگری انجام نداده‌اند.

پیشتر دانشجویان دانشگاه کلمبیا در اعتراض به شرایط مردم فلسطین در نوار غزه، در محوطه دانشگاه کلمبیا چادر‌هایی را برپا کرده و به اعتراض پرداختند. 

اقدام آنها با واکنش گسترده پلیس آمریکا مواجه شد و چادر‌های برپا شده در محوطه دانشگاه از سوی نیرو‌های امنیتی جمع‌آوری و دانشجویان فعال در این ماجرا دستگیر و بازداشت شدند. 

این اعتراضات در حالی ادامه پیدا کرده است که طبق آمار‌های وزارت بهداشت فلسطین، از زمان آغاز جنگ غزه و حملات رژیم صهیونیستی علیه حماس تاکنون حداقل ۳۳ هزار و ۷۹۷ فلسطینی در این منطقه به شهادت رسیده‌اند.

منبع: فارس


12048966
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ بار دیگر خواستار کنترل جزیره استراتژیک گرینلند شد و دانمارک با فراخواندن سفیر آمریکا، این اقدام را شدیدا محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی حزب عدالت و توسعه ترکیه، با انتقاد از تعلل قسد در اجرای توافق شمال شرق سوریه، تأکید کرد که آنکارا آماده اقدامات نظامی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه با اعلام همبستگی کامل با ونزوئلا، اقدامات نظامی و محاصره دریایی آمریکا در کارائیب را تهدیدی برای امنیت منطقه و ناوبری بین‌المللی دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رشد سریع هوش مصنوعی و استخراج رمزارز‌ها مصرف برق جهانی را به‌طور بی‌سابقه‌ای افزایش داده و با گسترش مراکز داده پرمصرف، فشار سنگینی بر شبکه‌های برق وارد کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی درگیری‌های شدید میان نیرو‌های سوریه و قسد در محله‌های کردنشین حلب، دست‌کم دو غیرنظامی کشته شدند دو طرف یکدیگر را مسئول آغاز درگیری‌ها می‌دانند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یکی از فرماندهان برجسته عصائب اهل حق، در پیامی علنی با اعلام تبعیت از قیس الخزعلی، هرگونه خلع سلاح یا عقب‌نشینی از مسیر مقاومت را رد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چارچوب هماهنگی شیعیان عراق در جدیدترین جلسه خود از انحصار سلاح در دست دولت این کشور حمایت کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم صهیونیستی برای دهمین بار مهلت پاسخ به ورود خبرنگاران خارجی به غزه را تمدید کرد، در حالی که تصاویر ماهواره‌ای تخریب سیستماتیک پس از آتش‌بس را برملا می‌سازد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مهندسی معکوس پهپاد شاهد توسط آمریکا، نشانه‌ای آشکار از بلوغ فناورانه و قدرت بازدارندگی ایران است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در غزه، جنگ تنها با موشک و بمب یا سلاح گرسنه نگه داشتن مردم آن، جریان ندارد؛ بلکه در اتاق‌های تاریک بازداشتگاه‌های رژیم اسرائیل، پزشکان و نخبگان درمانی به قربانیان شکنجه بدل شده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است