بین‌الملل 13:15 - 04 خرداد 1398
گرچه ترامپ اعزام ۱۵۰۰ نیروی مازاد به خاورمیانه را تایید کرده است اما این تصمیم از حمایت جمهوری‌خواهان مطرحی چون سناتور رند پل برخوردار نیست.

رند پل: ترامپ در اعزام نیرو به خاورمیانه تجدیدنظر کند

به گزارش ایسنا، به نقل از …، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا جمعه اعزام ۱۵۰۰ نیروی مازاد به خاورمیانه را با تاکید بر "نقش عمدتاً دفاعی" آنها تایید کرد و مدعی شد که استقرار آنها در این منطقه تنها پشتیبانی از دیگر نیروهای مستقر در آنجاست. پاتریک شاناهان، سرپرست پنتاگون هم این طرح‌ها را تایید کرد.

شاناهان گفت: استقرار نیروهای مازاد به فرماندهی مرکزی آمریکا یک تدبیر دفاعی محتاطانه است و با هدف کاستن از احتمال خصومت‌های آتی صورت می‌گیرد. من همچنان متعهد هستم که اطمینان حاصل شود که پرسنل ایالات متحده منابع لازم برای حفاظت از نیروهای لازم و ضروری را در اختیار دارند.

این توجیهات دولت آمریکا هم موجب همراهی برخی از سناتورهای جمهوری‌خواه سرشناس همچون رند پل نشد. او در پیامی توییتری نگرانی خود را ابراز کرد و از دونالد ترامپ خواست تا در تصمیم خود تجدیدنظر کند. رند پل نوشت: من قویاً به دونالد ترامپ تاکید می‌کنم تا در اعزام نیروهای بیشتر به خاورمیانه تجدیدنظر کند. آقای ترامپ این تشدید اوضاع ما را از چندین دهه جنگ طولانی و به ظاهر تمام نشدنی، بیرون نمی‌برد. به غرایز خود اطمینان کنید و بدون توقف ادامه دهید، نه اینکه به اطرافیان نومحافظه‌کار خودتان که به دنبال تکرار اشتباهات گذشته هستند، اعتماد کنید.

انتهای پیام


10135949
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک منبع آگاه می‌گوید واشنگتن انتظار دارد رژیم صهیونیستی به‌زودی گذرگاه رفح را به صورت کامل بازگشایی کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مشاوران ترامپ با زلنسکی و مقام‌های اروپایی درباره روند پایان دادن به جنگ اوکراین گفت‌و‌گو کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور چین در سخنرانی شب سال نو تأکید کرد که اتحاد دوباره چین و تایوان حتمی است و آن را روندی «غیرقابل توقف» خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرانسه قصد دارد تا شش ماه دیگر، دسترسی افراد زیر ۱۵ سال به شبکه‌های اجتماعی و استفاده از موبایل در دبیرستان‌ها را ممنوع کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم صهیونیستی از فردا فعالیت ۳۷ نهاد امدادی در غزه، از جمله پزشکان بدون مرز را متوقف می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور روسیه در سخنرانی شب سال نو میلادی، با ابراز اطمینان به پیروزی در اوکراین، از نیرو‌های کشور خود حمایت کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» طی یک حمله پهپادی، اوکراین یک انبار نفت در شمال غربی روسیه را هدف قرار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آکسیوس ادعا می‌کند که ترامپ و نتانیاهو در دیدار روز دوشنبه پیرامون ایران و همچنین گذار به مرحله دوم آتش‌بس غزه صحبت کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا که بسیار علاقمند به دریافت جایزه صلح نوبل است، امسال دستور ده‌ها حمله هوایی در سراسر جهان را صادر کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» طی سال ۲۰۲۵ نزدیک به ۷۰ هزار اسرائیلی سرزمین‌های اشغالی را ترک کردند و این رژیم برای دومین سال متوالی با موازنه مهاجرت منفی مواجه شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است