بین‌الملل 13:15 - 04 خرداد 1398
گرچه ترامپ اعزام ۱۵۰۰ نیروی مازاد به خاورمیانه را تایید کرده است اما این تصمیم از حمایت جمهوری‌خواهان مطرحی چون سناتور رند پل برخوردار نیست.

رند پل: ترامپ در اعزام نیرو به خاورمیانه تجدیدنظر کند

به گزارش ایسنا، به نقل از …، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا جمعه اعزام ۱۵۰۰ نیروی مازاد به خاورمیانه را با تاکید بر "نقش عمدتاً دفاعی" آنها تایید کرد و مدعی شد که استقرار آنها در این منطقه تنها پشتیبانی از دیگر نیروهای مستقر در آنجاست. پاتریک شاناهان، سرپرست پنتاگون هم این طرح‌ها را تایید کرد.

شاناهان گفت: استقرار نیروهای مازاد به فرماندهی مرکزی آمریکا یک تدبیر دفاعی محتاطانه است و با هدف کاستن از احتمال خصومت‌های آتی صورت می‌گیرد. من همچنان متعهد هستم که اطمینان حاصل شود که پرسنل ایالات متحده منابع لازم برای حفاظت از نیروهای لازم و ضروری را در اختیار دارند.

این توجیهات دولت آمریکا هم موجب همراهی برخی از سناتورهای جمهوری‌خواه سرشناس همچون رند پل نشد. او در پیامی توییتری نگرانی خود را ابراز کرد و از دونالد ترامپ خواست تا در تصمیم خود تجدیدنظر کند. رند پل نوشت: من قویاً به دونالد ترامپ تاکید می‌کنم تا در اعزام نیروهای بیشتر به خاورمیانه تجدیدنظر کند. آقای ترامپ این تشدید اوضاع ما را از چندین دهه جنگ طولانی و به ظاهر تمام نشدنی، بیرون نمی‌برد. به غرایز خود اطمینان کنید و بدون توقف ادامه دهید، نه اینکه به اطرافیان نومحافظه‌کار خودتان که به دنبال تکرار اشتباهات گذشته هستند، اعتماد کنید.

انتهای پیام


10135949
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معترضان در سرزمین‌های اشغالی خواستار تشکیل کمیسیون تحقیق درباره حوادث هفتم اکتبر و شکست ارتش صهیونیستی در برابر جنبش حماس شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیرو‌های اسرائیلی به نزدیکی زمین‌های کشاورزی در استان درعا در جنوب غربی سوریه پیشروی کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شبکه تلویزیونی BFMTV فرانسه، پخش زنده خود را در پاریس بعد از ظهر شنبه به دلیل هشدار بمب متوقف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بیروت اعلام کرد که از رژیم صهیونیستی به دلیل ساخت دیوار در مرز جنوبی این کشور که تمامیت ارضی آن را نقض کرده، شکایت می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش سودان دو منطقه را در ایالت کردفان شمالی از نیرو‌های شبه نظامی سودانی بازپس گرفته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش اوکراین می‌گوید این کشور به پالایشگاه نفت ریازان روسیه حمله کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد به دلیل «تحریف سخنرانی‌اش» شکایت حقوقی از شبکه بی‌بی‌سی را با درخواست خسارت چند میلیارد دلاری آغاز می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس آنروا می‌گوید غزه با «عذابی مضاعف» با آمدن فصل سرما رو‌به‌رو است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» استیو بنن، مشاور سابق ترامپ در طول دو سال به اپستین آموزش می‌داد چگونه پاسخ رسانه‌ها را بدهد و تصویر عمومی خود را به عنوان یک مجرم ترمیم کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا به بانکوک اطلاع داده است که مذاکرات برای نهایی کردن یک توافق تجاری متقابل را تا زمان تعهد تایلند به آتش‌بس با کامبوج، به حالت تعلیق درآورده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است