بین‌الملل 04:11 - 16 بهمن 1403
سازمان پزشکان بدون مرز خواستار اقدام فوری برای جلوگیری از مرگ و میر ناشی از سوء تغذیه در سودان شد و هشدار داد که این فاجعه ممکن است در سال جاری وخیم تر شود.

هشدار پزشکان بدون مرز از مرگ سودانی‌ها در اثر گرسنگی

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، با تدوام نبرد و از بین رفتن بیشتر زیرساخت‌های اقتصادی، کشاورزی، بهداشتی و عمرانی در سودان  هم اکنون 24 میلیون و 600 هزار شهروند این کشور با ناامنی شدید غذایی دست و پنجه نرم می‌کنند به گونه‌ای که 8 میلیون و 500 هزار نفر در وضعیت اضطراری یا قحطی به سرمی‌برند و این نگرانی وجود دارد با فرا رسیدن فصل خشک ( می 2025 ) به تعداد این  افراد افزوده شود.

سازمان پزشکان بدون مرز با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: سازمان ملل،  تشکلات فعال در زمینه کمک‌های بشردوستانه و دو طرف درگیری ( ارتش و نیروهای واکنش سریع) در سودان برای جلوگیری از مرگ و میر ناشی از سوء تغذیه در این کشور بایستی هرچه سریع تر اقدام کنند چراکه  انتظار می‌رود فاجعه کنونی طی سال جاری میلادی وخیم‌تر شود.

این سازمان  بین‌المللی با تاکید بر ضرورت ایجاد یک پیمایش گسترده برای پاسخ به این درخواست بشردوستانه تصریح کرد: کمک‌های مالی به منظور تامین سبد غذایی و کالاهای مورد نیاز مردم سودان بایستی افزایش یابد و گذرگاه‌های امن برای رساندن این کالاها به شهروندان ایجاد شود و ضروریست پیش از فرا رسیدن فصل باران‌های موسمی ( مرداد و شهریور) کالاهای مورد نیاز غیرنظامیان سودانی در انبارها ذخیره شود.

به نوشته روزنامه سودان تریبون، سازمان پزشکان بدون مرز اقدامات اداری طرف‌های درگیر در سودان را مانعی برای ارائه کمک‌های بشردوستانه به غیرنظامیان خواند و اعلام کرد: کامیون‌های حامل کمک‌های بشردوستانه در چاد منتظر دریافت مجوز از سوی نیروهای واکنش سریع هستند تا محموله خود را در بین نیازمندان سودانی توزیع کنند.

در بیانیه این سازمان آمده است: به دلیل عدم صدور ویزا برای پزشکان بدون مرز توزیع مواد غذایی در دارفور جنوبی به تعوین افتاده‌ است.

سازمان پزشکان بدون مرز از آذرماه گذشته برنامه‌ای با هدف توزیع غذا بین 30 هزار  نیازمند  در مناطق دارفور جنوبی شروع کرده است.

این سازمان با اشاره به تداوم محاصره شهر فاشر (مرکز ایالت دارفور شمالی) از سوی نیروهای واکنش سریع تاکید کرد: این محاصره سبب گرسنگی ساکنان این شهر و محرومیت آنان از دسترسی به ملزومات ضروری زندگی شده است.

پزشکان بدون مرز به غربالگری 9 هزار و 500 کودک زیر 5 سال در محله «طویله» واقع در ایالت دارفور شمالی اشاره و اعلام کرد: در این غربالگری 35.5 درصد کودکان دچار سوء تغذیه حاد هستند و 7 درصد آنان از سوء تغذیه حاد شدید رنج می‌برند.

این سازمان با بیان اینکه سوء تغذیه حاد شدید کودکان سودانی به دارفور محدود نمی‌شود، تصریح کرد: 7.1 در صد کودکان ام درمان ( سومین شهر در ایالت خارطوم ) از سوء تغذیه حاد شدید رنج می‌برند.

انتهای پیام/


12151139
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه به آکسیوس گفته‌اند که رئیس جمهور آمریکا روز دوشنبه طرح جدیدی را برای مسلح کردن اوکراین اعلام خواهد کرد که انتظار می‌رود شامل سلاح‌های تهاجمی باشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات سازمان همکاری اسلامی و مالزی درباره آخرین تحولات افغانستان و پیگیری نتایج نشست‌های دوحه رایزنی کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نشریه نشنال اینترست در گزارشی فاش کرد جمهوری آذربایجان در جنگ تحمیلی ۱۲ علیه ایران با رژیم تروریستی همکاری می‌کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آژانس ژئوفیزیک اعلام کرد زلزله‌ای به بزرگی ۶.۷ ریشتر منطقه جزایر تانیمبار اندونزی را لرزاند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع محلی در استان قندهار از گشت‌زنی هواپیمای بدون سرنشین بر فراز این استان خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم اسرائیل برای حمله به ایران از یک نظریه‌ی پنج مرحله‌ای برای فروپاشی استفاده کرد، اما این نظریه در خصوص ایران و ایرانیان نتیجه عکس داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیرو‌های امنیتی روسیه اعلام کردند یک شهروند روسی-اوکراینی را بازداشت کرده‌اند که قصد داشت با مواد منفجره یک فرمانده روس در کریمه را ترور کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیرو‌های امنیتی روسیه اعلام کردند یک شهروند روسی-اوکراینی را بازداشت کرده‌اند که قصد داشت با مواد منفجره یک فرمانده روس در کریمه را ترور کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلزله‌ای به بزرگی ۵.۲ ریشتر روز دوشنبه در نزدیکی خط ساحلی جنوبی اسپانیا رخ داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش اوکراین سه پهپاد را به سمت مرکز آموزش نیروگاه هسته‌ای زاپوروژیا فرستاد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است