بین‌الملل 04:11 - 16 بهمن 1403
سازمان پزشکان بدون مرز خواستار اقدام فوری برای جلوگیری از مرگ و میر ناشی از سوء تغذیه در سودان شد و هشدار داد که این فاجعه ممکن است در سال جاری وخیم تر شود.

هشدار پزشکان بدون مرز از مرگ سودانی‌ها در اثر گرسنگی

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، با تدوام نبرد و از بین رفتن بیشتر زیرساخت‌های اقتصادی، کشاورزی، بهداشتی و عمرانی در سودان  هم اکنون 24 میلیون و 600 هزار شهروند این کشور با ناامنی شدید غذایی دست و پنجه نرم می‌کنند به گونه‌ای که 8 میلیون و 500 هزار نفر در وضعیت اضطراری یا قحطی به سرمی‌برند و این نگرانی وجود دارد با فرا رسیدن فصل خشک ( می 2025 ) به تعداد این  افراد افزوده شود.

سازمان پزشکان بدون مرز با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: سازمان ملل،  تشکلات فعال در زمینه کمک‌های بشردوستانه و دو طرف درگیری ( ارتش و نیروهای واکنش سریع) در سودان برای جلوگیری از مرگ و میر ناشی از سوء تغذیه در این کشور بایستی هرچه سریع تر اقدام کنند چراکه  انتظار می‌رود فاجعه کنونی طی سال جاری میلادی وخیم‌تر شود.

این سازمان  بین‌المللی با تاکید بر ضرورت ایجاد یک پیمایش گسترده برای پاسخ به این درخواست بشردوستانه تصریح کرد: کمک‌های مالی به منظور تامین سبد غذایی و کالاهای مورد نیاز مردم سودان بایستی افزایش یابد و گذرگاه‌های امن برای رساندن این کالاها به شهروندان ایجاد شود و ضروریست پیش از فرا رسیدن فصل باران‌های موسمی ( مرداد و شهریور) کالاهای مورد نیاز غیرنظامیان سودانی در انبارها ذخیره شود.

به نوشته روزنامه سودان تریبون، سازمان پزشکان بدون مرز اقدامات اداری طرف‌های درگیر در سودان را مانعی برای ارائه کمک‌های بشردوستانه به غیرنظامیان خواند و اعلام کرد: کامیون‌های حامل کمک‌های بشردوستانه در چاد منتظر دریافت مجوز از سوی نیروهای واکنش سریع هستند تا محموله خود را در بین نیازمندان سودانی توزیع کنند.

در بیانیه این سازمان آمده است: به دلیل عدم صدور ویزا برای پزشکان بدون مرز توزیع مواد غذایی در دارفور جنوبی به تعوین افتاده‌ است.

سازمان پزشکان بدون مرز از آذرماه گذشته برنامه‌ای با هدف توزیع غذا بین 30 هزار  نیازمند  در مناطق دارفور جنوبی شروع کرده است.

این سازمان با اشاره به تداوم محاصره شهر فاشر (مرکز ایالت دارفور شمالی) از سوی نیروهای واکنش سریع تاکید کرد: این محاصره سبب گرسنگی ساکنان این شهر و محرومیت آنان از دسترسی به ملزومات ضروری زندگی شده است.

پزشکان بدون مرز به غربالگری 9 هزار و 500 کودک زیر 5 سال در محله «طویله» واقع در ایالت دارفور شمالی اشاره و اعلام کرد: در این غربالگری 35.5 درصد کودکان دچار سوء تغذیه حاد هستند و 7 درصد آنان از سوء تغذیه حاد شدید رنج می‌برند.

این سازمان با بیان اینکه سوء تغذیه حاد شدید کودکان سودانی به دارفور محدود نمی‌شود، تصریح کرد: 7.1 در صد کودکان ام درمان ( سومین شهر در ایالت خارطوم ) از سوء تغذیه حاد شدید رنج می‌برند.

انتهای پیام/


12151139
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» عربستان ادعا کرد که امارات عیدروس الزبیدی رابه صورت قاچاقی از کشور خارج و با هواپیما به ابوظبی منتقل کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که بودجه نظامی این کشور برای سال ۲۰۲۷ باید به ۱.۵ تریلیون دلار افزایش یابد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور ونزوئلا گفت که ۱۰۰ نفر در حمله آمریکا به ونزوئلا جان خود را از دست داده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در تیراندازی در مراسم خاکسپاری در خارج از یک کلیسا در ایالت یوتا دو نفر کشته و هشت نفر زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا تنها چند روز پس از تهدید همتای کلمبیایی خود به اقدام نظامی، او را به کاخ سفید دعوت کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دستکم پنج غیرنظامی در درگیری‌های حلب سوریه کشته و بیش از ۳۰ نفر زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اروپا با واکنش ضعیف و مبهم به حمله آمریکا علیه ونزوئلا، اعتبار خود در عرصه بین‌المللی را به خطر انداخته و زیر فشار وابستگی به واشنگتن قرار گرفته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا با امضای یک فرمان اجرایی این کشور را از ۶۶ سازمان، آژانس و کمیسیون از جمله سازمان‌های وابسته به سازمان ملل خارج کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ قصد دارد هفته آینده و در چارچوب مرحله دوم توافق آتش‌بس، هیئتی موسوم به «هیئت صلح غزه» را معرفی کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پیت هگست گفت که ارتش آمریکا به محاصره محموله‌های نفتی ونزوئلا ادامه خواهد داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است