سیاسی 13:15 - 19 بهمن 1401

تا پایان دولت فیبرنوری به درب خانه‌های ۲۰ میلیون خانوار می‌رسد

به گزارش خبرنگار مهر، عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ظهر امروز (چهارشنبه ۱۹ بهمن ماه) در حاشیه برگزاری جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره گسترش باندهای مافیایی در زمینه ارائه فیلترشکن‌ها، گفت: وظیفه ما برخورد با مافیا نیست. ما مسئول قوه قضائیه و دستگاه قهریه نیستیم.

وی ادامه داد: وظیفه ما حمایت از پلتفرم‌ها، پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی داخلی است و تلاش می‌کنیم در حد توان خود، بهترین امکانات ارتباطی را برای مردم است.

وزیر ارتباطات همچنین گفت: برنامه‌ریزی کردیم که تا پایان دولت ۸۰ درصد مردم یعنی حدود ۲۰ میلیون خانوار به شبکه فیبر نوری دسترسی پیدا کنند. تاکنون ۲.۵ میلیون پوشش ایجاد شده است.

وی در پاسخ به این سوال که برای حمایت از پیام‌رسان‌های بومی چه تمهیداتی اندیشیده شده است؟ اظهار کرد: از ابتدای تشکیل دولت سیزدهم برای حمایت از پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی داخلی کارگروه ویژه‌ای را با مسئولیت بنده پیش‌بینی کردیم و به صورت هفتگی جلسه داشتیم.

زارع‌پور افزود: در مدت چند ماهی که محدودیت در استفاده از پلتفرم‌های خارجی ایجاد شده بود، میزان استفاده مردم از ظرفیت‌های بومی بیشتر شد و بنابراین تعداد جلسات این کارگروه ویژه افزایش پیدا کرد و گاهی هرروز جلسه داشتیم.

وزیر ارتباطات تصریح کرد: تمام ظرفیت‌های وزارت ارتباطات را پای کار حمایت از پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی داخلی آوردیم و هر سخت افزاری یا پهنای باندی که نیاز داشته باشند توسط وزارت ارتباطات تأمین می‌شود.

زارع‌پور درباره عدم امکان استفاده از سایت‌هایی که ایران را تحریم کرده‌اند، بیان کرد: زمان استفاده از سایت‌هایی که ما را فیلتر کردند دستور خطای 403 را می‌بینیم و به همین دلیل اسم این سرویس را 403.onlineگذاشتند.

وی تصریح کرد: در حال حاضر امکان دسترسی به 200 سرویس پرکاربرد را فراهم کردیم. هر سرویس دیگری که تحریمی باشد و کاربران به آن احتیاج داشته باشند اگر آن را در این سایت ثبت کنند، همکاران ما در بخش خصوصی به سرعت آن را بررسی می‌کنند و آن را به لیست خدمات اضافه می‌افزایند.

وزیر ارتباطات عنوان کرد: با این کار ما نیاز به فیلترشکن را که باعث کندی سرعت می‌شود را برای قشر زیادی از برنامه نویسان و کاربران حرفه‌ای اینترنت برطرف کردیم و می‌کوشیم روز به روز به کیفیت این سرویس بیافزاییم.


11808915
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس می‌گوید در حوزه پزشک خانواده شهری، تنها دو استان مازندران و فارس وارد عمل شده‌اند و این برنامه به‌صورت پایلوت در حال اجراست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر شکاف میان ایران و آژانس و آمادگی آمریکا برای توافق با ایران پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون نمایندگی ایران در سازمان ملل درباره پیش نویس قطعنامه ضدایرانی کانادا گفت: جمهوری اسلامی ایران مخالفت قاطع خود را با این پیش‌نویس، که دارای انگیزه‌های کاملاً سیاسی است، اعلام می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگی دائم ایران در وین در یادداشت توضیحی خود درباره گزارش تازه مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی هشدار داد که فشار‌های برخی کشور‌های غربی، شورای حکام را به سیاسی‌کاری کشانده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل گفت: ایران به حمایت از مردم سوریه در تلاش‌هایشان برای برقراری صلح، امنیت، بازسازی و آشتی ملی ادامه خواهد داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس جمهور در پیامی به بیست‌وچهارمین نشست نخست‌وزیران سازمان همکاری شانگهای در روسیه اشاره و تاکید کرد که تفکرات خانواده شانگهای به ایران نزدیک است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پیامی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام والمسلمین صدیقی را تسلیت گفتند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه حمله تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی به شهر صیدا و اردوگاه فلسطینی‌نشین عین‌الحلوه و هدف قرار دادن محوطه یک مسجد و یک سالن ورزشی را به شدت محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عراقچی و وزیر امور خارجه جمهوری فدرال برزیل، بعد از ظهر امروز در تماسی تلفنی درباره روابط دوجانبه و تحولات بین‌المللی گفت‌و‌گو کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور از همکارانش در دولت خواست با حفظ شأن و کرامت مردم، جلوی سرگردانی و سردرگمی برای دریافت خدمات درمانی گرفته شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است