سیاسی 13:15 - 19 بهمن 1401

تا پایان دولت فیبرنوری به درب خانه‌های ۲۰ میلیون خانوار می‌رسد

به گزارش خبرنگار مهر، عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ظهر امروز (چهارشنبه ۱۹ بهمن ماه) در حاشیه برگزاری جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره گسترش باندهای مافیایی در زمینه ارائه فیلترشکن‌ها، گفت: وظیفه ما برخورد با مافیا نیست. ما مسئول قوه قضائیه و دستگاه قهریه نیستیم.

وی ادامه داد: وظیفه ما حمایت از پلتفرم‌ها، پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی داخلی است و تلاش می‌کنیم در حد توان خود، بهترین امکانات ارتباطی را برای مردم است.

وزیر ارتباطات همچنین گفت: برنامه‌ریزی کردیم که تا پایان دولت ۸۰ درصد مردم یعنی حدود ۲۰ میلیون خانوار به شبکه فیبر نوری دسترسی پیدا کنند. تاکنون ۲.۵ میلیون پوشش ایجاد شده است.

وی در پاسخ به این سوال که برای حمایت از پیام‌رسان‌های بومی چه تمهیداتی اندیشیده شده است؟ اظهار کرد: از ابتدای تشکیل دولت سیزدهم برای حمایت از پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی داخلی کارگروه ویژه‌ای را با مسئولیت بنده پیش‌بینی کردیم و به صورت هفتگی جلسه داشتیم.

زارع‌پور افزود: در مدت چند ماهی که محدودیت در استفاده از پلتفرم‌های خارجی ایجاد شده بود، میزان استفاده مردم از ظرفیت‌های بومی بیشتر شد و بنابراین تعداد جلسات این کارگروه ویژه افزایش پیدا کرد و گاهی هرروز جلسه داشتیم.

وزیر ارتباطات تصریح کرد: تمام ظرفیت‌های وزارت ارتباطات را پای کار حمایت از پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی داخلی آوردیم و هر سخت افزاری یا پهنای باندی که نیاز داشته باشند توسط وزارت ارتباطات تأمین می‌شود.

زارع‌پور درباره عدم امکان استفاده از سایت‌هایی که ایران را تحریم کرده‌اند، بیان کرد: زمان استفاده از سایت‌هایی که ما را فیلتر کردند دستور خطای 403 را می‌بینیم و به همین دلیل اسم این سرویس را 403.onlineگذاشتند.

وی تصریح کرد: در حال حاضر امکان دسترسی به 200 سرویس پرکاربرد را فراهم کردیم. هر سرویس دیگری که تحریمی باشد و کاربران به آن احتیاج داشته باشند اگر آن را در این سایت ثبت کنند، همکاران ما در بخش خصوصی به سرعت آن را بررسی می‌کنند و آن را به لیست خدمات اضافه می‌افزایند.

وزیر ارتباطات عنوان کرد: با این کار ما نیاز به فیلترشکن را که باعث کندی سرعت می‌شود را برای قشر زیادی از برنامه نویسان و کاربران حرفه‌ای اینترنت برطرف کردیم و می‌کوشیم روز به روز به کیفیت این سرویس بیافزاییم.


11808915
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ایران در پایتخت لبنان با «شیخ علی الخطیب» دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیرخارجه ایران با وزیر اقتصاد لبنان در پایتخت این کشور دیدار کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور غلبه بر ناترازی منابع آب و انرژی را نیازمند اجرای راهکار‌های متنوع و بهره‌ور در مدیریت مصرف دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور، ۵ دستور کلیدی برای اجرای موفق طرح اصلاح نظام یارانه‌ای را به استانداران ابلاغ کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد انتخابات کشور در اطلاعیه شماره هشت، نحوه ارائه مدارک لازم برای داوطلبی در انتخابات شورا‌های اسلامی شهر‌ها را اعلام کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور ضمن تاکید بر الزام دستگاه‌ها به تدوین طرح‌های ادامه کارکرد خدمات رسانی، نسبت به تمرکز دشمن بر اختلال در زنجیره تأمین کالا و خدمات هشدار داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» به گزارش روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی از حضور بیش از یک میلیون و ۳۳۱ هزار نفر در آیین اعتکاف سال ۱۴۰۴ در سراسر کشور خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، نوشت: اعتراض در جمهوری اسلامی امری طبیعی و سازنده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ایران امروز در بیروت گفت: ما خواهان جنگ نیستیم، ولی برای جنگ آمادگی داریم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه در تامین و توزیع کافی کالا نباید هیچ کمبودی احساس شود، گفت: هر واحدی که مرتکب تخلف در توزیع و فروش کالا با قیمت مصوب شد، برخورد می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است