سیاسی 13:15 - 19 بهمن 1401

تا پایان دولت فیبرنوری به درب خانه‌های ۲۰ میلیون خانوار می‌رسد

به گزارش خبرنگار مهر، عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ظهر امروز (چهارشنبه ۱۹ بهمن ماه) در حاشیه برگزاری جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره گسترش باندهای مافیایی در زمینه ارائه فیلترشکن‌ها، گفت: وظیفه ما برخورد با مافیا نیست. ما مسئول قوه قضائیه و دستگاه قهریه نیستیم.

وی ادامه داد: وظیفه ما حمایت از پلتفرم‌ها، پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی داخلی است و تلاش می‌کنیم در حد توان خود، بهترین امکانات ارتباطی را برای مردم است.

وزیر ارتباطات همچنین گفت: برنامه‌ریزی کردیم که تا پایان دولت ۸۰ درصد مردم یعنی حدود ۲۰ میلیون خانوار به شبکه فیبر نوری دسترسی پیدا کنند. تاکنون ۲.۵ میلیون پوشش ایجاد شده است.

وی در پاسخ به این سوال که برای حمایت از پیام‌رسان‌های بومی چه تمهیداتی اندیشیده شده است؟ اظهار کرد: از ابتدای تشکیل دولت سیزدهم برای حمایت از پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی داخلی کارگروه ویژه‌ای را با مسئولیت بنده پیش‌بینی کردیم و به صورت هفتگی جلسه داشتیم.

زارع‌پور افزود: در مدت چند ماهی که محدودیت در استفاده از پلتفرم‌های خارجی ایجاد شده بود، میزان استفاده مردم از ظرفیت‌های بومی بیشتر شد و بنابراین تعداد جلسات این کارگروه ویژه افزایش پیدا کرد و گاهی هرروز جلسه داشتیم.

وزیر ارتباطات تصریح کرد: تمام ظرفیت‌های وزارت ارتباطات را پای کار حمایت از پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی داخلی آوردیم و هر سخت افزاری یا پهنای باندی که نیاز داشته باشند توسط وزارت ارتباطات تأمین می‌شود.

زارع‌پور درباره عدم امکان استفاده از سایت‌هایی که ایران را تحریم کرده‌اند، بیان کرد: زمان استفاده از سایت‌هایی که ما را فیلتر کردند دستور خطای 403 را می‌بینیم و به همین دلیل اسم این سرویس را 403.onlineگذاشتند.

وی تصریح کرد: در حال حاضر امکان دسترسی به 200 سرویس پرکاربرد را فراهم کردیم. هر سرویس دیگری که تحریمی باشد و کاربران به آن احتیاج داشته باشند اگر آن را در این سایت ثبت کنند، همکاران ما در بخش خصوصی به سرعت آن را بررسی می‌کنند و آن را به لیست خدمات اضافه می‌افزایند.

وزیر ارتباطات عنوان کرد: با این کار ما نیاز به فیلترشکن را که باعث کندی سرعت می‌شود را برای قشر زیادی از برنامه نویسان و کاربران حرفه‌ای اینترنت برطرف کردیم و می‌کوشیم روز به روز به کیفیت این سرویس بیافزاییم.


11808915
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عشرت شایق به‌عنوان رئیس مجمع بانوان ادوار مجلس و سکینه الماسی به‌عنوان سخنگوی این مجمع انتخاب شدند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رییس مرکز پژوهش‌های مجلس می‌گوید یکی از معیار‌های شرافت هر جامعه، میزان توجه آن به معلولان و صدا‌های ناشنیده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: آقای ترامپ یا می‌تواند رئیس‌جمهور صلح باشد یا رئیس‌جمهور جنگ؛ نمی‌تواند هم‌زمان هر دو باشد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس حوزه قفقاز می‌گوید ما در حوزه قفقاز عموماً و با جمهوری آذربایجان خصوصاً، با یکپارچگی فرهنگی، تمدنی و تاریخی مواجهیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه در توضیح دلایل عدم حضور ایران در اجلاس سران «شرم‌الشیخ»، تأکید کرد: این اجلاس به معنای واقعی «بین‌المللی» نبود و عدم شرکت ایران به معنای از دست دادن یک فرصت دیپلماتیک نیست و بازیگری در عرصه بین‌المللی صرفاً به حضور ف...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان مجلس با تقاضای دوفوریت در مورد طرح الزام دولت به خودداری از تحویل اسناد پذیرش معاهده مقابله با تامین مالی تروریسم (سی اف تی) مخالفت کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر تعامل نزدیک و سازنده دولت و نهاد‌های عمومی برای خدمت‌رسانی به مردم، گفت: هیچگاه در ارتباط دولت و نهاد‌های عمومی احساس نکردیم که در دو طرف میز هستیم چراکه یک هدف و راه مشترک داریم و از این رویکرد بویژه در جنگ...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به اوگاندا برای شرکت در نوزدهمین اجلاس میان‌دوره‌ای وزرای خارجه کشور‌های عضو جنبش عدم تعهد خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون مشترک ایران و ارمنستان خاطرنشان کرد: برای جمهوری اسلامی ایران صلح در قفقاز یک اولویت راهبردی است و همواره از حاکمیت و تمامیت ارضی همه همسایگان از جمله ارمنستان حمایت کرده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، اتهام‌های بی‌اساس و ادعا‌های غیرمسئولانه و شرم‌آور رئیس‌جمهور آمریکا در رابطه با ایران را که روز دوشنبه در کنست رژیم صهیونیستی و در حضور جنایتکاران نسل‌کش ایراد شد، شدیداً محکوم می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است