اجتماعی 17:41 - 04 بهمن 1403
جانشین فرمانده کل انتظامی کشور از افتتاح مرکز صدور مجوز سلاح‌های شکاری و مواد ناریه در فراجا خبر داد.

افتتاح مرکز صدور مجوز سلاح‌های شکاری و مواد ناریه در فراجا

سردار قاسم رضایی در جلسه افتتاح مرکز صدور مجوز سلاح‌های شکاری و مواد ناریه فراجا، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، دوران دفاع مقدس و انتظامی به خصوص شهدای اخیر خلبان و قضات دیوان عالی کشور، اظهار کرد: امروز شاهد افتتاح مرکز صدور مجوز سلاح‌های شکاری و مواد ناریه در فراجا هستیم که در همین جا لازم می‌دانم از کار جهادی و زحمات وحمایت‌های کاملا منطقی ستاد کل نیرو‌های مسلح سرلشکر باقری و همه عزیزانی که با نگاهی واقع بینانه و کارشناسانه نسبت به این مهم اقدام کردند صمیمانه تشکر و قدردانی کنم.

وی با بیان اینکه فراجا برنامه مدون و منظمی در بحث تسریع همراه با دقت مضاعف در صدور مجوز سلاح دارد، تاکید کرد: تمرکز و اتخاذ تصمیم قاطع در این موضوع ضرورتی اجتناب ناپذیر بوده که در راستای افزایش امنیت و احساس امنیت عمومی و همچنین در جهت مدیریت بهینه ماموریت‌های پلیسی انجام شده است.

وی خاطر نشان کرد: بیش از دو سال از افتتاح قرارگاه مقابله با قاچاق سلاح و مهمات در فراجا می‌گذرد این قرارگاه علاوه بر مقابله با قاچاق و نگهداری سلاح‌های غیر مجاز در زمینه مدیریت نحوه استفاده صحیح از سلاح مجاز نیز فعالیت می‌کند که امروز با افتتاح این مرکز گام بزرگی در راستای ایجاد رضایتمندی مردم برداشته شد.

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور عنوان کرد: الحمدالله بر اساس تدابیر اتخاذ شده مسیر به درستی طی شده تا تسهیل در ارائه خدمات دهی به مردم با رعایت ملاحظات صورت پذیرد البته بهره برداران نیز باید بعد از تفهیم و آموزش مقررات نسبت به رعایت کامل آن اهتمام جدی داشته تا از وقوع هرگونه حادثه غیر قابل جبران پیشگیری شود.

 وی با اشاره به اینکه در کلیه استان ها، مراکزی جهت صدور مجوز سلاح تاسیس می‌شود، افزود: به زودی و در اسرع وقت مراحل ثبت درخواست صدور مجوز سلاح‌های شکاری در بستر سامانه‌هایی نظیر "پلیس من" با نگاه افزایش کارآیی و کاهش استهلاک نیروی انسانی فراهم خواهد شد.

منبع: سایت پلیس


12145279
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیریت شهری منطقه ۱۸ تهران با هدف صیانت از حقوق عامه شهروندان و برقراری عدالت اجتماعی، ۳ هزار متر از بنا‌های غیر‌مجاز تحت تصرف افراد سودجو را آزادسازی کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور فراجا بر نظارت جدی پلیس و برخورد قاطع با هر گونه تخلف رانندگی به ویژه نداشتن گواهی معتبر معاینه فنی خودرو‌ها تاکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حمل و نقل شهردای تهران از بخشودگی جریمه ورود به محدوده طرح ترافیک از ۲۵ خرداد تا ۸ تیر ماه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی از کشف شبکه قاچاق ۳۰۰ میلیون لیتر سوخت با ۵۴۰ هزار بارنامه صوری خبرداد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان بهزیستی با توسعه مراکز خدماتی و برنامه‌های توانمندسازی کودکان و سالمندان، حمایت از گروه‌های آسیب‌پذیر را تقویت کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» یک روانشناس به بیان روش‌های گوناگون برای رفع غم و اندوه پرداخت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای کشور، از لغو مجوز بیش از ۳۰ هزار آموزشگاه فنی‌وحرفه‌ای آزاد تا پایان هفته خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جمعی از وابستگان نظامی ۲۰ کشور خارجی مستقر در تهران از زندان اوین بازدید کردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» آئین نامگذاری و پلاک‌کوبی خیابانی در تهران به نام شهید «سید حسن نصرالله» دبیر کل حزب‌الله لبنان با حضور جمعی از مسئولان کشوری و شهری برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عمرانی استاندار تهران از فرصت ۱۰ روزه برای تعیین‌تکلیف پروژه‌های نیمه‌تمام مسکن استان خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است