سیاسی 13:56 - 05 آذر 1401

بدنه اجرایی کشور از روحیه بسیجی برای کار جهادی استفاده کند

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی در دیدار با جمعی از بسیجیان که به مناسبت هفته بسیج برگزار شد، اراده و انگیزه بسیجیان برای دفاع از امنیت کشور و مردم را برگرفته از اندیشه و تحلیل درست و به هنگام از شرایط عنوان کرد و گفت‌: این نگاه و این عمل از کسانی که رفاه و آسایش دیگران را به رفاه و آسایش خود ترجیح می‌دهند بسیار ارزشمند است و جای تقدیر دارد.

رئیس جمهور با بیان اینکه دوران کنونی کشور همانند دوره‌های گذشته با فراز و فرودهایی همراه است و نقش آفرینان هر دوره‌ای متناسب با شرایط دوره خود در معرض ابتلاء و امتحان قرار می‌گیرند، تصریح کرد: تلاش برای حفظ امنیت این نظام و مردم خیرات و برکات فراوانی را در جامعه گسترش خواهد داد.

رئیسی با اشاره به تعبیر سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی از نظام مقدس جمهوری اسلامی به حرم، گفت‌: جمهوری اسلامی ایران تنها نظامی در عالم است که پرچم مقابله با نظام سلطه را برافراشته و توطئه‌ها و فتنه‌های متعدد دشمنان علیه این نظام از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون از جمله قائله منافقین، ۸ سال جنگ تحمیلی و فتنه‌های سال‌های اخیر با هدف متوقف کردن حرکت عظیم انقلاب اسلامی و جلوگیری از گسترش روحیه بسیجی در میان ملت‌های مختلف بوده است. اما به رغم همه توطئه‌ها و تحریم‌های دشمن، پیشرفتهای ملت ما در همه عرصه‌های با قدرت ادامه یافته و اساساً عصبانیت و ناراحتی دشمنان نیز از همین مسئله نشأت می‌گیرد.

رئیس جمهور بسیج را از افتخارات بزرگ نظام اسلامی و ملت ایران دانست و افزود: این شجره طیبه تا به امروز ثمرات بسیاری داشته و در ادامه نیز خواهد داشت و قطعاً در مقابل اراده پولادینی که امروز مردم و بسیجیان دارند، دشمن هیچ کاری از پیش نخواهد برد.

وی همچنین روحیه و فرهنگ بسیجی را مدل و شیوه‌ای موفق برای پیشرفت و کار جهادی در کشور دانست و بر بهره‌گیری از این روحیه و فرهنگ در بدنه اجرایی کشور تاکید کرد.


11748443
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز با مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در آستانه دور جدید مذاکرات هسته‌ای در ژنو دیدار کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس گفت: شایعه بنزین ۶۰ هزار تومانی برای سال آینده صحت ندارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دیوان محاسبات کشور گزارش میزان تخصیص، توزیع و جذب منابع حساب پیشرفت و عدالت را منتشر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مجلس سقف اعتبارات رفع تنش آبی روستاها را به تفکیک استان‌ها به میزان ۲۵۰ هزار میلیارد ریال در بودجه ۱۴۰۵ تصویب کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مجلس اعتبارات وزارت بهداشت و سقف اعتبارات صندوق بیمه محصولات کشاورزی و صندوق بیمه همگانی حوادث طبیعی در بودجه ۱۴۰۵ را تعیین کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس می‌گوید تقویت کارآفرینی برای رسیدن به اقتصاد سالم در کشور ضروری است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مجلس الزامات مصارف دانشگاه‌ها در خصوص سقف کمک‌های مالی به صندوق‌های رفاه دانشجویی و میزان اخذ تسهیلات توسط دانشگاه‌ها را تعیین کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه اقدامات غیرقانونی و ضدانسانی آمریکا علیه مردم کوبا را محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: پس از محاسبه میزان افزایش حقوق‌ها و کسر مالیات، کف رشد تمامی حقوق‌ها در سال آینده ۳۲ درصد می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان مجلس سقف افزایش حقوق در بودجه ۱۴۰۵ را بین ۲۱ تا ۴۳ درصد تعیین کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است