بین‌الملل 01:01 - 15 بهمن 1401
وزیر خارجه آمریکا در تماس تلفنی با همتای چینی ضمن اعلام لغو سفر هفته آینده خود به پکن، تاکید کرده که بالن جاسوسی چین، نقض حاکمیت آمریکا به شمار می‌آید.

بلینکن: بالن جاسوسی چین نقض حاکمیت آمریکا به شمار می‌آید

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، وزارت امور خارجه آمریکا شامگاه جمعه در بیانیه‌ای اعلام کرد که «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا به «وانگ یی» همتای چینی خود اعلام کرده است که در پی مشاهده شدن بالن جاسوسی چین بر فراز آمریکا، سفر برنامه ریزی شده هفته آینده خود به پکن را لغو کرده است.

در این بیانیه آمده است که بلینکن به همتای چینی خود گفته ارسال بالن جاساسی اقدامی غیرمسئولانه و نقض حق حاکمیت آمریکا به شمار می‌آید.

بلینکن همچنین به وانگ یی تاکید کرده است که واشنگتن همچنان به دیپلماسی پایبند است.

رسانه‌های آمریکا روز پنجشنبه به نقل از یک مقام ارشد آمریکایی گزارش دادند پنتاگون از چند روز پیش مشغول رصد یک بالون تجسسی چین بوده که در حال پرواز در ارتفاع بالا بر فراز آمریکا است. 

«پاتریک رایدر»، سخنگوی وزرت دفاع آمریکا گفت: «اطمینان داریم که این بالون تجسسی متعلق به جمهوری خلق چین است. نمونه چنین فعالیت‌هایی طی سال‌های گذشته مشاهده شده است.»

وی اضافه کرد: «این بالون در حال حاضر مشغول پرواز در ارتفاعی بسیار بالاتر از ترافیک هواپیماهای مسافربری است و هیچ تهدید نظامی یا فیزیکی متوجه شهروندان روی زمین نمی‌کند.»

پاتریک رایدر گفته که ارتش آمریکا تصمیم گرفته که این بالون را ساقط نکند. به گفته وی همچنین با آنکه مسیر پروازی فعلی بالون مذکور به گونه‌ای ست که در حال حرکت به برخی مناطق حساس است اما هیچ خطر اطلاعاتی مهمی متوجه واشنگتن نیست. 

این در حالی است که چین روز جمعه به ادعاهای آمریکا درباره مشاهده یک «بالون جاسوسی» متعلق به آن کشور در آسمان آمریکا واکنش نشان داد و ادعاها در این مورد را رد کرد. 

وزارت خارجه چین در بیانیه‌ای با یادآوری اینکه بالون مورد نظر برای تحقیقات آب و هوایی است از اینکه بالون مورد نظر به صورت تصادفی وارد حریم هوایی آمریکا شده ابراز تأسف کرد.

پایان پیام/.


11804380
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ۵ نظامی پاکستان از جمله افسر درجه دار ارتش درپی انفجار بمب در ایالت بلوچستان کشته شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع محلی بامداد سه‌شنبه از شنیده‌شدن صدای انفجار‌های شدید در دمشق پایتخت سوریه خبر دادند که دفتر روابط رسانه‌ای در حومه دمشق این صدا‌ها را مربوط به تمرینات نیرو‌های نظامی سوریه دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا با انتشار فیلمی اعلام کرد که ارتش این کشور بار دیگر یک قایق مظنون به حمل مواد مخدر از ونزوئلا را در آب‌های بین‌المللی هدف قرار داده و سه نفر از سرنشینان آن کشته شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جنبش حماس، سخنان اخیر «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا درباره حمله نظامی رژیم اسرائیل به شهر غزه و وضعیت اسرای صهیونیستی را استانداردِ دوگانه مصیبت‌بارِ سیاست خارجی آمریکا دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آکسیوس اعلام کرد که ارتش (رژیم) اسرائیل حمله زمینی خود را برای اشغال شهر غزه آغاز کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» لهستان پهپادی را که بر فراز ساختمان‌های دولتی پرواز می‌کرد، سرنگون و دو بلاروسی را بازداشت کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت اسپانیا یک قرارداد به ارزش نزدیک به ۷۰۰ میلیون یورو برای خرید سامانه‌های راکت‌انداز اسرائیل را لغو کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات قضایی لبنان از بازداشت مالک روسی کشتی باری که به محموله نیترات آمونیوم در حادثه انفجار عظیم بندر بیروت در سال ۲۰۲۰ مرتبط بود، خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» طبق اعلام نشریه اکسیوس، ترامپ پیش از حمله اسرائیل به قطر مطلع شده بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور نزوئلا ضمن تاکید بر حق مشروع دفاع گفت رخدادهای اخیر با آمریکا تنش نیست؛ بلکه از هر نظر یک تهاجم است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است