علمی فناوری 13:00 - 11 بهمن 1401

موشک مافوق صوت با سرعت بیش از ۵ ماخ آزمایش شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، این موشک مجهز به موتور اسکرم جت توسعه یافته در شرکت «آئروجت راکتداین» است و سرعت آن در مسافت ۵۶۰ کیلومتر به بیش از ۵ ماخ رسید. موتورهای اسکرم جت در سرعت‌های مافوق صوت به کار می‌روند و طرز کار آنها بسیار مشابه موتورهای رم جت است.

این پرواز آزمایشی پروژه ای مشترک میان دارپا، نیروی هوایی آمریکا، آزمایشگاه تحقیقات نیروی هوایی، لاکهید مارتین و آئروجت راکتداین بود.

در این آزمایش مانند ۲ تست قبلی، وسیله نقلیه هوایی شامل ۲ بوستر موتور موشک جامد، یک پوشش محافظ گلایدر و یک وسیله نقلیه گلایدر حاوی کلاهک جنگی از بمب افکن B-52H بود که پرتاب شد.

موشک پس از پرتاب، به طور خودکار روشن شد و گلایدر را به سرعت مافوق صوت رساند. پس از آن موتور اسکرم جت فعال شد و سرعت گلایدر را در ارتفاع ۱۸ هزار متری زمین به بیش از ۵ برابر سرعت صوت رساند.

به گفته لاکهید مارتین این تست داده های مربوط به موتور اسکرم جت که برای موشک به کار گرفته شده را دوبرابر کرد.

از این داده ها برای ارتقای فناوری و گسترش عملکرد آن قبل از اجرای مرحله ای شامل ۳ پرواز آزمایشی به کار گرفته می شود. در این ۳ پرواز موشک به یک کلاهک واقعی مجهز خواهد شد.


11800885
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش‌وپرورش و مدیرکل سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی جهان اسلام (آیسسکو) در یک تماس تلفنی، بر گسترش همکاری‌های دوجانبه و تقویت حضور ایران در این سازمان بین‌المللی تأکید کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» متخصص طب سنتی گفت: سردرد عارضه‌ای آزاردهنده برای انسان است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» روزه‌داری فواید زیادی برای بدن دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بهتر است افراد پس از صرف غذا به سراغ خواب و یا استراحت‌های طولانی نروند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» جزئیات پذیرفته‌شدگان تکمیل ظرفیت کارشناسی بر اساس سوابق تحصیلی دانشگاه پیام‌نور اعلام شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تمامی کلاس‌های آموزشی دانشجویان دانشگاه پیام نور در همه مقاطع تحصیلی از شنبه، نهم تا پایان اسفندماه ۱۴۰۴ به صورت مجازی برگزار می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که برخی معتقدند مسواک زدن بعد از هر وعده غذایی بهترین راه برای حفظ سلامت دهان و دندان است، متخصصان هشدار می‌دهند که ممکن است خطراتی نیز به همراه داشته باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ستاره‌شناسان یک سیاه‌چاله ابرپرجرم از کیهان اولیه کشف کرده‌اند که با سرعتی بی‌سابقه در حال رشد است و تقریباً سیزده برابر از حداکثر سرعت رشد نظری برای سیاه‌چاله‌ها فراتر می‌رود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک متخصص قلب گفت: افرادی که سابقه نارسایی قلبی دارند، بهتر است روزه نگیرند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» متخصصان یک هشدار فوری برای کاربران آیفون در مورد یک کلاهبرداری جدید برای سرقت اطلاعات آنها صادر کرده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است