بین‌الملل 07:47 - 31 تیر 1400

نیمی از مراکز نواحی مختلف افغانستان تحت کنترل طالبان است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، ژنرال «مارک میلی» رئیس ستاد مشترک ارتش ایالات متحده روز چهارشنبه با اشاره به وخامت سریع وضعیت امنیتی در افغانستان تأکید کرد که نیروهای طالبان کنترل حدود نیمی از مراکز منطقه‌ای افغانستان را در دست دارد.

این در حالی است که ظرف هفته‌های گذشته و همزمان با ادامه خروج نیروهای نظامی خارجی تحت رهبری آمریکا از خاک افغانستان و پیشروی داخلی طالبان نا امنی نیز در این کشور افزایش یافت.

میلی گفت که بیش از ۲۰۰ مرکز منطقه‌ای از مجموع ۴۱۹ مرکز منطقه‌ای تحت کنترل طالبان قرار دارد. وی ماه میلادی گذشته گفته بود که طالبان ۸۱ مرکز منطقه‌ای را در افغانستان کنترل کرد.

به گفته این مقام نظامی ایالات متحده، هرچند طالبان کنترل مراکز ولایات را در دست ندارد، بر حومه نیمی از این مراکز کنترل دارد.

دولت افغانستان طالبان را به ویران سازی صدها ساختمان دولتی در ۲۹ ولایت از ۳۴ ولایت این کشور متهم کرد. طالبان اتهام ویرانی گسترده از سوی نیروهای خود را رد کرد.


11157250
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به‌رغم ادعای برخی رسانه‌ها مبنی بر توقف پرواز‌های ترکیش ایرلاینز به ایران، مدیر روابط عمومی این شرکت این شایعات را رد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گزارش‌های فاش شده از دفتر دادستان کل لیبی نشان می‌دهد که دو جاسوس فرانسوی با استفاده از پوشش خبرنگار عملیات ترور فرزند معمر قذافی را هدایت کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی نخست وزیر پاکستان افغانستان را به رعایت نکردن تعهدات خود ذیل توافق دوحه متهم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل آژانس اتمی از رصد فعالیت‌های منظم در سایت‌های هسته‌ای و بمباران‌شده ایران خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه عمان از دیدار با معاون رئیس جمهور آمریکا خبر داد و نسبت به پیشرفت در مذاکرات هسته‌ای تهران-واشنگتن ابراز امیدواری کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت کشور عراق با صدور بیانیه‌ای رسمی، شایعات مربوط به درگیری مرزی با کویت را به شدت تکذیب کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه ایتالیا با اشاره به شرایط امنیتی ناپایدار، از شهروندان خود خواست که ایران را ترک کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی افزایش احتمال درگیری نظامی میان آمریکا و ایران، کشور‌های امارات و عربستان تولید نفت خود را افزایش داده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه مصر در گفت‌و‌گو با فرستاده ویژه آمریکا در خاورمیانه، ضمن حمایت از روند مذاکرات هسته‌ای در ژنو، نسبت به تشدید تنش‌ها در منطقه هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا می‌گوید هنوز درباره ایران تصمیمی نگرفته و از رویکرد تهران راضی نیست، اما مذاکرات ادامه خواهد داشت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است