اجتماعی 11:52 - 02 مرداد 1403
رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه فراجا گفت: اگر خانمی یک بار اذن همسر را برای دریافت گذرنامه بین المللی گرفته باشد؛ برای گذرنامه زیارتی نیازی به اذن همسر ندارد.

زنان برای دریافت گذرنامه زیارتی نیازی به اذن همسر ندارند

سرهنگ امید نودهی؛ رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه فراجا اظهار کرد: بانوان برای اخذ گذرنامه بین‌المللی و خروج از کشور طبق قانون نیاز به اذن همسر دارند.

وی افزود: اما اگر خانمی یک بار اذن همسر را برای دریافت گذرنامه بین‌المللی گرفته باشد؛ دیگر برای دریافت گذرنامه زیارتی نیازی به اذن همسر ندارد.

رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه فراجا بیان کرد: در واقع پلیس گذرنامه بررسی می‌کند و اگر مرد رضایت خود برای چاپ گذرنامه و خروج از کشور همسرش را پس نگرفته باشد، این گذرنامه زیارتی را برای خانم چاپ می‌کند.

سرهنگ نودهی با بیان اینکه اگر خانمی در گذشته گذرنامه بین‌المللی نداشته باشد و اکنون بخواهد گذرنامه زیارتی بگیرد باید حتما اذن همسر را برای دریافت این گذرنامه داشته باشد، گفت: تنها زنانی می‌توانند بدون اذن مجدد همسرانشان گذرنامه زیارتی بگیرند که در گذشته همسر آنها یک بار رضایت داده باشد و در ادامه هم این رضایت را پس نگرفته باشد.

وی گفت: اعتبار گذرنامه‌های زیارتی ۵ ساله است و افرادی که سال قبل گذرنامه زیارتی دریافت کرده‌اند همچنان می‌توانند از این گذرنامه‌ها استفاده کنند.

منبع: تسنیم


12075673
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل بهزیستی استان تهران از توسعه مراکز اوتیسم و افزایش تسهیلات اشتغال معلولان در تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرهنگ زینی‌وند گفت: پروژه عمرانی میدان سپاه و بخش‌هایی از پروژه میدان سبلان تا پایان سال به بهره برداری می‌رسد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی پایتخت از کشف پرونده فقدان دختر ۱۷ ساله و دستگیری فردی که او را در فضای مجازی اغفال و مخفی کرده بود خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی تهران گفت: با وجود آمار سنگین حوادث در بازار، هنوز هیچ اقدام جدی برای ایمن‌سازی ساختمان‌های بحرانی انجام نشده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ وضعیت تردد در معابر و بزرگراه‌های پایتخت را شرح داد و از ادامه برخورد با متخلفان ورود به طرح کاهش آلودگی هوا خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: در حال حاضر کیفیت هوای تهران با شاخص ۱۵۲ در وضعیت قرمز و برای نهمین روز متوالی ناسالم برای همه گروه‌های جامعه است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه فراجا جزئیات سانحه تصادف خودروی همسر معاون رئیس جمهور را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان کل کشور گفت: دادستان‌ها و ضابطین وظیفه دارند اموال کارگزاران و مرتبطین آنها که از طریق نامشروع تحصیل شده یا ظن به نامشروع‌بودن آن وجود دارد بررسی کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بازرسی گفت: مدیریت در حوزه معدن نیازمند دانش و تجربه عمیق است و بدون توجه به شایسته‌سالاری، ارتقای این بخش ممکن نیست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فروزنده گفت: ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس برقی و همچنین ۱۰ هزار تاکسی برقی وارد پایتخت خواهند شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است