اقتصادی 16:29 - 25 شهریور 1403
سخنگوی سازمان دامپزشکی گفت: براساس آخرین آمار ۵۰ نفر به تب کریمه کنگو مبتلا شدند که نسبت به سال قبل ۵۰ درصد شیوع بیماری کاهش یافته است.

کاهش ۵۰ درصدی تعداد مبتلایان تب کریمه کنگو نسبت به سال قبل

امین اسدی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آخرین آمار اعلامی وزارت بهداشت امسال ۵۰ نفر به تب کریمه کنگو مبتلا شدند که متاسفانه ۳ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

او از کاهش ۵۰ درصدی شیوع بیماری و تعداد فوتی ها نسبت به سال قبل خبر داد و گفت: با توجه به اطلاع رسانی به موقع و اقدامات پیشگیرانه و همچنین سم پاشی اماکن دامی و رعایت دستورالعمل ها از سوی مردم، روند بیماری نسبت به سال قبل کاهش چشمگیری داشته است.

اسدی ادامه داد: با توجه به آنکه نظارت شرعی و بهداشتی بر ذبح دام کنار جاده ها نیست و از طرفی احتمال قاچاق یا بیمار بودن دام وجود دارد، بدلیل فرهنگ سازی مناسب عدم خرید افراد یکی از علل اصلی کاهش بیماری است.

سخنگوی سازمان دامپزشکی با بیان اینکه احتمال شیوع تب کریمه کنگو تا هفته اول مهرماه ادامه دارد، گفت: با توجه به احتمال شیوع بیماری های متعدد دام و انسان به افراد توصیه می شود که از مصرف جگر خام و آبدار و گوشت نیم پز خودداری کنند.

خبرنگار: آزاده محبی

 


12092954
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس ابلاغ گمرک ایران به گمرکات اجرایی کشور، تشریفات ترخیص کالا‌های اساسی از گمرکات باید حداکثر در مدت پنج روز انجام شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون نظارت بر اجرای استاندارد سازمان ملی استاندارد ایران گفت: افزایش مدت اعتبار گواهینامه‌های استاندارد منوط به ارائه برنامه‌های تضمین کیفیت از سوی خودروسازان است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور از کاهش محسوس دمای هوا در نواحی شمال شرق کشور خبر داد و گفت: روز جمعه سامانه بارشی جدید از سمت شمال غرب وارد کشور خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت:طی حدود یک‌سال‌ونیم گذشته و تا هشت‌ماهه امسال، در مجموع ۷۲ هزار هکتار زمین شهری و روستایی در کشور تامین شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دام و طیور گفت: دولت پس از جراحی اقتصادی، در فرآیند‌های تامین کالا حداکثر تسهیل را باید ایجاد کند و مطالبات بخش خصوصی را به فوریت پرداخت کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که بسیاری از کارشناسان اعلام می‌کنند تنها راهکار برای بهبود وضعیت بازار خودرو واردات است تاخیر در ترخیص خودرو از گمرکات زمینه ساز کندی واردات شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام سازمان چای کشور، در ۱۰ ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۴ تجارت خارجی چای ایران با رشد ۲۳.۶ درصدی در واردات و ۱۰.۲ درصدی در صادرات همراه بوده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل مهندسی سواحل و بنادر سازمان بنادر و دریانوردی گفت: سواحل مکران و بندر چابهار دروازه واردات و صادرات کشور به شمار می‌رود
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نرخ تورم در ۱۲ ماه منتهی به بهمن ۱۴۰۴ نسبت به ۱۲ ماه منتهی به بهمن‌۱۴۰۳ معادل ۴۶.۳ درصد اعلام شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد: هرگونه گران‌فروشی بلیت هواپیما از سوی آژانس‌ها و نمایندگان فروش منجر به لغو مجوز فعالیت خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است