بین‌الملل 19:41 - 15 آذر 1403
دادگاه پاکستان همسر نخست وزیر سابق این کشور با ادعای فروش هدایای دولتی متهم و حکم بازداشتش را صادر کرد.

صدور حکم بازداشت همسر عمران خان توسط دادگاه پاکستان

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - به گزارش روز پنجشنبه آری نیوز، دادگاهی در پاکستان حکم بازداشت بشری بی بی، همسر عمران خان، نخست وزیر سابق ای کشور را به اتهام فساد مالی صادر کرد.

عمران خان و بشری بی بی متهم به فروش هدایایی به ارزش بیش از ۱۴۰ میلیون روپیه هستند که خان در زمان نخست وزیری خود دریافت کرده و دولتی بوده است.

حدود یک هفته پیش، بشری بی بی پس از رهبری یکی از بزرگترین تظاهرات در پاکستان و گردآوری صدها هزار نفر برای حمایت از شوهر خود در پایتخت اسلام آباد، تیتر روزنامه‌های محلی شد.

پس از این تظاهرات که به شدت با سرکوب نیرو‌های امنیتی پاکستان مواجه شد، مقامات تحریک انصاف پاکستان (حزب عمران خان) گفتند که بشری به پایگاه این حزب در استان خیبر پختونخوا رفته است.

بشری بی بی که در اواخر دهه چهل زندگی خود به سر می‌برد، از زمان ازدواجش با عمران خان در مراسمی خصوصی در سال ۲۰۱۸، سعی می‌کند از کانون توجهات دور بماند.

او در مهرماه پس از ۹ ماه در پرونده‌ای مربوط به فروش غیرقانونی هدایای دولتی از زندان آزاد شد. او از یک خانواده زمیندار در پنجاب است، اما اطلاعات کمی در مورد زندگی او پیش از ازدواج با عمران خان وجود دارد.

منبع: الشروق


12124046
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه می‌گویند که کاخ سفید دست‌کم برای دو ماه آینده بر اجرای قرنطینه و تحریم‌های نفتی ونزوئلا تمرکز می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک منبع امنیتی می‌گوید ۷ نفر در پی انفجار در مسجدی در پایتخت شمال شرقی نیجریه جان خود را از دست دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انگلیس، فرانسه و شماری از متحدان شهرک‌سازی‌ها در کرانه باختری را محکوم کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» علیرغم انتشار چند سری از اسناد مرتبط با جفری اپستین، مجرم جنسی بدنام آمریکایی هنوز هزاران سند فاش نشده از او وجود دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پدافند هوایی روسیه از ابتدای روز ۱۵ پهپاد را در مسیر مسکو سرنگون کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بیش از ۱۰۰ شهرک‌نشین غیرقانونی اسرائیلی به مسجد الاقصی در شرق قدس اشغالی یورش بردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پارلمان الجزایر به اتفاق آرا استعمار فرانسه را جرم دانست و خواستار عذرخواهی و جبران کامل خسارات مادی و معنوی توسط پاریس شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چین پس از آنکه واشنگتن اعلام کرد قصد دارد در سال ۲۰۲۷ تعرفه بر تراشه‌های چینی را افزایش دهد، از آمریکا خواست تا «اشتباهات خود را اصلاح کند».
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مکرون و دبیرکل ناتو توافق کردند که از ماه آینده میلادی تلاش‌ها برای ارائه تضمین‌های امنیتی به اوکراین را ادامه دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اوکراین پس از حدود چهار سال جنگ، با کمبود نیرو و فرسایش دفاعی روبه‌روست و با وجود کمک‌های مالی بزرگ، چشم‌انداز پیروزی نظامی را از دست داده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است