بین‌الملل 14:58 - 22 خرداد 1403
رئیس ستاد کل ارتش صهیونیستی در پی نگرانی درباره کمبود نیرو در ارتش، خواستار اضافه شدن ۱۵ گردان جدید به ارتش صهیونیستی شد.

نگرانی رژیم صهیونیستی در مورد کمبود شدید نیرو‌های ارتش

در گزارشی که کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی منتشر کرد، هرزی هالیوی رئیس ستاد ارتش این رژیم به سران کابینه اطلاع داد که ارتش باید ۱۵ گردان، معادل یک لشکر نظامی متشکل از ۴۵۰۰ سرباز، برای انجام وظایف مورد نیاز در جبهه‌های مختلف اضافه کند.

براساس گزارش عربی پست، این گزارش می‌افزاید که کمبود شدید نیرو تنها به دلیل جنگ نبوده، بلکه به دلیل نیاز به افزایش تعداد نیرو‌ها به منظور انجام وظایف اضافی ارتش صهیونیستی است. به عنوان بخشی از تلاش‌های ارتش صهیونیستی برای حل مشکل کمبود شدید نیرو، پنج گردان متشکل از سربازانی که قبلا معافیت از خدمت دریافت کرده بودند، ایجاد می‌شود.

در گزارش کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی آمده است که بحران نیروی انسانی در ارتش صهیونیستی پرهزینه شده است، زیرا مبلغی که از خزانه کابینه صهیونیستی از ابتدای جنگ برای جذب نیرو‌های ذخیره صرف شده است از ۴۰ میلیارد شیکل (حدود ۱۰ میلیارد دلار) فراتر رفته است.

این بار مالی، علاوه بر مجموع هزینه جنگ رژیم علیه غزه است که ممکن است از ۶۷ میلیارد دلار فراتر رود، همانطور که امیر یارون، رئیس بانک مرکزی رژیم صهیونیستی چند روز پیش هشدار داد.

هشدار‌های رئیس ستاد ارتش این رژیم در شرایط بحرانی رای گیری قانونی است که صهیونیست‌های حریدی را از خدمت سربازی معاف می‌کند. این قانون بامداد امروز در کنست رژیم صهیونیستی به تصویب رسید.

مترجم: مینا عظیمی


12062217
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی حملات پهپادی اوکراین، فرودگاه‌های پایتخت روسیه فعالیت خود را محدود کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا و کره جنوبی اعلام تاریخ رزمایش‌های نظامی بزرگ بهاری خود را به تعویق انداختند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع دانمارک در واکنش به ادعای رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر اعزام کشتی بیمارستانی به گرینلند، تأکید کرد این قلمرو خودمختار از سیستم درمانی رایگان و کارآمد برخوردار است و نیازی به کمک پزشکی خارجی ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرستاده ویژه ترامپ گفته است که رئیس جمهور روسیه همیشه با او در مورد اهداف و خطوط قرمز روسیه در مناقشه اوکراین رک و راست بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه مجارستان اعلام کرد بوداپست در نشست فردای وزرای خارجه اتحادیه اروپا با بسته بیستم تحریم‌ها علیه روسیه مخالفت خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت استرالیا گزارش رسانه‌های محلی مبنی بر تلاش برای بازگرداندن استرالیایی‌ها از یک اردوگاه سوریه را رد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور برزیل پیش از دیدار با ترامپ گفت که برزیل «جنگ سرد جدیدی» نمی‌خواهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کرملین، روز یکشنبه ادعا‌های مربوط به تهدید امنیتی مسکو علیه استونی را رد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مصاحبه روزنامه‌نگار آمریکایی با سفیر آمریکا در تل‌آویو به وضوح شکاف عمیق بین دو جناح حزب جمهوری‌خواه را نشان داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با تشدید تنش‌ها در خاورمیانه و گمانه‌زنی‌ها درباره تغییر موازنه قدرت، ترکیه به‌عنوان یکی از بازیگران کلیدی منطقه، میان تعهدات خود در ناتو، رقابت‌های منطقه‌ای و ضرورت بازتعریف معماری امنیتی، در حال ارزیابی مجدد محاسبات استراتژیک خود است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است