بین‌الملل 14:58 - 22 خرداد 1403
رئیس ستاد کل ارتش صهیونیستی در پی نگرانی درباره کمبود نیرو در ارتش، خواستار اضافه شدن ۱۵ گردان جدید به ارتش صهیونیستی شد.

نگرانی رژیم صهیونیستی در مورد کمبود شدید نیرو‌های ارتش

در گزارشی که کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی منتشر کرد، هرزی هالیوی رئیس ستاد ارتش این رژیم به سران کابینه اطلاع داد که ارتش باید ۱۵ گردان، معادل یک لشکر نظامی متشکل از ۴۵۰۰ سرباز، برای انجام وظایف مورد نیاز در جبهه‌های مختلف اضافه کند.

براساس گزارش عربی پست، این گزارش می‌افزاید که کمبود شدید نیرو تنها به دلیل جنگ نبوده، بلکه به دلیل نیاز به افزایش تعداد نیرو‌ها به منظور انجام وظایف اضافی ارتش صهیونیستی است. به عنوان بخشی از تلاش‌های ارتش صهیونیستی برای حل مشکل کمبود شدید نیرو، پنج گردان متشکل از سربازانی که قبلا معافیت از خدمت دریافت کرده بودند، ایجاد می‌شود.

در گزارش کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی آمده است که بحران نیروی انسانی در ارتش صهیونیستی پرهزینه شده است، زیرا مبلغی که از خزانه کابینه صهیونیستی از ابتدای جنگ برای جذب نیرو‌های ذخیره صرف شده است از ۴۰ میلیارد شیکل (حدود ۱۰ میلیارد دلار) فراتر رفته است.

این بار مالی، علاوه بر مجموع هزینه جنگ رژیم علیه غزه است که ممکن است از ۶۷ میلیارد دلار فراتر رود، همانطور که امیر یارون، رئیس بانک مرکزی رژیم صهیونیستی چند روز پیش هشدار داد.

هشدار‌های رئیس ستاد ارتش این رژیم در شرایط بحرانی رای گیری قانونی است که صهیونیست‌های حریدی را از خدمت سربازی معاف می‌کند. این قانون بامداد امروز در کنست رژیم صهیونیستی به تصویب رسید.

مترجم: مینا عظیمی


12062217
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که دولت ترامپ همزمان با مذاکرات ژنو، چتر نظامی خود را بر فراز خاورمیانه می‌گسترد، نظرسنجی‌ها از مخالفت بی‌سابقه افکار عمومی با درگیری جدید خبر می‌دهد؛ حتی جمهوری‌خواهان نیز اشتیاقی به تکرار اشتباه عراق نشان نمی‌دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیرخارجه سابق آمریکا ضمن حملات تند به ترامپ، او را به پنهان‌کاری در پرونده جنجالی اپستین متهم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان ارشد روسیه و اوکراین از امروز در ژنو دور جدیدی از مذاکرات صلح را با میانجی‌گری آمریکا آغاز می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چندین منبع آگاه به شبکه سی‌ان‌ان گفته‌اند ایالات متحده در آستانه دور جدید مذاکرات با ایران در ژنو، تهدیدات خود علیه ایران را تشدید کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قیمت نفت پیش از آغاز مذاکرات هسته‌ای در ژنو به دلیل تغییرات ژئوپلیتیکی افزایش اندکی را نشان داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» درپی فشار‌های فزاینده‌ی آمریکا بر کوبا و تحریم سوخت، خیابان‌های این کشور به دلیل جیره‌بندی سوخت پر از زباله شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا در آستانه دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو اعلام کرد که به‌طور غیرمستقیم در این گفت‌و‌گو‌ها شرکت خواهد کرد
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گمان گالوشچنکو، وزیر اسبق انرژی اوکراین که در پی رسوایی فساد استعفا داده بود، هنگام تلاش برای خروج از کشور بازداشت شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دولت موقت بنگلادش در یک برنامه خداحافظی با مردم قبل از واگذاری قدرت به یک دولت منتخب از سمت خود کناره‌گیری کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل سازمان ملل طرح رژیم صهیونیستی برای ثبت اراضی کرانه باختری به عنوان دارایی این رژیم را محکوم کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است