بین‌الملل 14:58 - 22 خرداد 1403
رئیس ستاد کل ارتش صهیونیستی در پی نگرانی درباره کمبود نیرو در ارتش، خواستار اضافه شدن ۱۵ گردان جدید به ارتش صهیونیستی شد.

نگرانی رژیم صهیونیستی در مورد کمبود شدید نیرو‌های ارتش

در گزارشی که کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی منتشر کرد، هرزی هالیوی رئیس ستاد ارتش این رژیم به سران کابینه اطلاع داد که ارتش باید ۱۵ گردان، معادل یک لشکر نظامی متشکل از ۴۵۰۰ سرباز، برای انجام وظایف مورد نیاز در جبهه‌های مختلف اضافه کند.

براساس گزارش عربی پست، این گزارش می‌افزاید که کمبود شدید نیرو تنها به دلیل جنگ نبوده، بلکه به دلیل نیاز به افزایش تعداد نیرو‌ها به منظور انجام وظایف اضافی ارتش صهیونیستی است. به عنوان بخشی از تلاش‌های ارتش صهیونیستی برای حل مشکل کمبود شدید نیرو، پنج گردان متشکل از سربازانی که قبلا معافیت از خدمت دریافت کرده بودند، ایجاد می‌شود.

در گزارش کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی آمده است که بحران نیروی انسانی در ارتش صهیونیستی پرهزینه شده است، زیرا مبلغی که از خزانه کابینه صهیونیستی از ابتدای جنگ برای جذب نیرو‌های ذخیره صرف شده است از ۴۰ میلیارد شیکل (حدود ۱۰ میلیارد دلار) فراتر رفته است.

این بار مالی، علاوه بر مجموع هزینه جنگ رژیم علیه غزه است که ممکن است از ۶۷ میلیارد دلار فراتر رود، همانطور که امیر یارون، رئیس بانک مرکزی رژیم صهیونیستی چند روز پیش هشدار داد.

هشدار‌های رئیس ستاد ارتش این رژیم در شرایط بحرانی رای گیری قانونی است که صهیونیست‌های حریدی را از خدمت سربازی معاف می‌کند. این قانون بامداد امروز در کنست رژیم صهیونیستی به تصویب رسید.

مترجم: مینا عظیمی


12062217
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که ترامپ و زلنسکی از نهایی شدن ۹۵ درصد طرح صلح سخن می‌گویند، ضمانت‌های امنیتی آمریکا و سرنوشت اراضی است به یک معضل تبدیل شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» همکاری ایران و روسیه در حوزه هوافضا، که نمونه آن این پرتاب است، ظرفیت‌های گسترده‌ای برای ارتقای سطح علمی و دفاعی ایران ایجاد می‌کند. این همکاری، که بر پایه توافق‌های استراتژیک دوجانبه بنا شده، شامل پرتاب ماهواره‌ها و تبادل دانش فنی است
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» عملیات ضدتروریستی نیرو‌های امنیتی ترکیه در استان یالوا با درگیری مسلحانه و مجروح شدن ۷ پلیس همراه شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دوره جدید پارلمان عراق در حالی امروز با سوگند نمایندگان آغاز می‌شود؛ اما تشدید رقابت میان کاندیدا‌های احزاب سنی، انتخاب رئیس را سخت کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دیدار ترامپ و زلنسکی پس از دو ماه پرفشار برای طرف اوکراینی به منظور ارائه طرح صلح جایگزین بازهم بدون رسیدن به توافقی مشخص در خصوص مهم‌ترین موارد اختلافی به پایان رسید
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبر انصارالله یمن هشدار داد هرگونه حضور نظامی اسرائیل در سومالی‌لند هدف مشروع حملات موشکی و پهپادی یمنی‌ها خواهد بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کاخ سفید از دیدار امروز ترامپ و نتانیاهو خبر داد، نشستی که ادعا شده محور اصلی آن ارائه طرح‌های علیه ایران و مقابله با نفوذ منطقه‌ای تهران است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» واکاوی ابعاد تاریک عادی‌سازی روابط عربی-اسرائیلی به عنوان ابزاری برای محاصره فلسطینیان و تحقق رویای اسرائیل بزرگ.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ پس از دیدار با زلنسکی اعلام کرد که کشور‌های اروپایی بخش عمده مسئولیت و هزینه‌های ضمانت‌های امنیتی اوکراین را بر عهده خواهند گرفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا در دیدار با زلنسکی اعلام کرد که هم ممکن است جنگ اوکراین به زودی پایان یابد و هم اینکه طولانی شود و تلفات بیشتری بر جای بگذارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است