سیاسی 18:03 - 08 اسفند 1402
فهرست و پوستر «ائتلاف کاندیدا‌های مستقل سراسر کشور در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس» منتشر شد.

فهرست ائتلاف کاندیدا‌های مستقل سراسر کشور منتشر شد

حسین رمضانی خردمردی، دبیرکل ائتلاف کاندیدا‌های مستقل سراسر کشور، در گفت و گویی با خبرنگاران گفت: ائتلاف کاندیدا‌های مستقل یک ائتلاف انتخاباتی است که در سال ۱۳۸۶ با اعلام طرح‌ها و برنامه‌های محوری اعلام موجودیت کرده و از آن سال، در انتخابات ادوار مجلس شورای اسلامی با هدف معرفی مجدد طرح‌های محوری خود و کمک به ارتقای فرهنگ حضور برنامه‌محور نامزد‌ها و مشارکت مطالبه‌گرانه شهروندان در عرصه انتخابات به معرفی طرح‌های محوری و اعلام فهرست نامزد‌های عضو ائتلاف اقدام نموده است.

رمضانی خردمردی گفت: در این دوره نیز با توجه به مسائل اساسی در حوزه خانواده، منطقه پیرامونی کشور و فساد و اختلاس و سوء استفاده از مقام و منصب برخی مقامات سیاست‌باز، پذیرش و موافقت با سه طرح «تأسیس وزارت خانواده»، تلاش برای تشکیل «اتحادیه کشور‌های وارث تمدن ایرانی» و «تأسیس مرکز ملی نظارت همگانی مجلس شورای اسلامی» به عنوان طرح‌های محوری ائتلاف شرط حضور کاندیدا‌های تأییدصلاحیت شده انتخابات مجلس دوازدهم در لیست ائتلاف بوده است.

دبیرکل ائتلاف کاندیدا‌های مستقل سراسر کشور افزود: انتخاب اعضا و فهرست نهایی، از بین نامزد‌های علاقه‌مند به عضویت در این ائتلاف با شاخص‌های هشت گانه مستقل بودن کاندیدا‌ها (حریت و آزادگی، شجاعت، تقوای سیاسی، آزاداندیشی، اعتدال، قانون‌مداری، شفافیت و پاسخگویی)، فارغ از گرایش سیاسی اصولگرا و اصلاح‌طلب، اما با ویژگی شخصیتی مستقل و دارای فکر و اندیشه غیرجناحی و به فرموده مقام معظم رهبری «غیروابسته به کانون‌های قدرت و ثروت» صورت گرفت که فهرست نهایی اعضای ائتلاف کاندیدا‌های مستقل سراسر کشور در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس با شعار «مجلس مستقل با نمایندگان مستقل» به شرح زیر است:

۱- محمد خوش‌چهره ۳۸۵۶،

۲- طاهره بنی اسدی ۲۳۷۴،

۳- همایون مهمان‌پرست نودهی ۸۲۲۸،

۴- ایمان نسترن بروجنی ۸۵۴۶،

۵- سیدمحمدرضا مرندی ۹۱۷۶،

۶- علی بیدکی ۲۴۱۹،

۷- پرویز کریمی ۷۱۴۳،

۸- زهرا رمضانپور گلیرد ۴۵۳۱،

۹- مینو خاکی ۳۶۵۵،

۱۰- مهدی احسانی فرد ۱۲۳۱،

۱۱- شهین سیمیاری ۵۱۸۳،

۱۲- سیدمجید ذوالفقاری ۴۱۷۶،

۱۳- رجب پناهی ۲۶۲۴،

۱۴- لیلا لاریجانی ۷۳۷۶،

۱۵- ناصر سرگزی ۴۸۷۶،

۱۶- محمد پای بست ۲۵۷۷،

۱۷- سیدمسعود هاشمی ۸۷۹۷،

۱۸- مهدی محمدی ۷۶۲۳،

۱۹- زینب‌السادات رفیعی‌پور علوی ۴۵۲۲،

۲۰- سارا قشلاقی ۶۸۳۹،

۲۱- فهیمه سادات آقامیرمحمدعلی (غروی) ۱۷۱۹،

۲۲- سارا امامقلی پورسفیددشتی ۱۷۹۸،

۲۳- لعیا جعفری ۲۹۶۳،

۲۴- فخری جمشیدی ۳۱۳۵،

۲۵- امیراحمد مؤمنی‌ها ۷۴۳۵،

۲۶- علی عباسیان آرانی ۵۹۲۹،

۲۷- علی اسلامیان امیری ۱۵۳۸،

۲۸- بهمن سرلک ۴۸۷۷،

۲۹- علی اکبر سلیمی ۴۹۷۷،

۳۰- رستم حسن‌نژاد ۳۳۸۹

منبع: روابط عمومی ائتلاف کاندیدا‌های مستقل سراسر کشور


12034231
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل در پی اعتراف ترامپ درباره نقش خود در تجاوز اسرائیل به ایران، گفت: این اعتراف جنایتکارانه از سوی عالی‌ترین مقام ایالات متحده دلیلی روشن، در اثبات تقصیر بین‌المللی آمریکا نسبت به این اعمال تجاوزکارانه ب...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر پذیرش مسئولت حمله رژیم صهیونیستی به ایران توسط ترامپ و رونمایی از مجسمه والرین در میدان انقلاب تهران پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نایب‌رئیس اول کمیسیون انرژی مجلس می‌گوید احتمال دارد کارت آزاد جایگاه‌های سوخت یک تغییر قیمتی داشته باشد که به نوعی در مصرف بنزین صرفه‌جویی شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت گفت: در دولت چهاردهم، اقتصاد دریا‌محور یکی از محور‌های اصلی توسعه ملی است و رسانه‌ها با نقد منصفانه و نگاه اصلاح‌گر می‌توانند در جهت‌دهی درست افکار عمومی نقش‌آفرین باشند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت گفت: در دولت چهاردهم، اقتصاد دریا‌محور یکی از محور‌های اصلی توسعه ملی است و رسانه‌ها با نقد منصفانه و نگاه اصلاح‌گر می‌توانند در جهت‌دهی درست افکار عمومی نقش‌آفرین باشند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور تأکید کرد: تصویب منشور ⁧کوروش⁩ در ⁧یونسکو⁩ نشانه‌ای است از استمرار حضور ایران در وجدان تمدن بشری. ایران، سرچشمه فرهنگ گفت‌وگو، مدارا، عدالت و همزیستی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس گفت: اگر بازارچه‌های مرزی ایران و پاکستان توسعه یابند و تجارت رونق بگیرد، به‌طور قطع بخش عمده‌ای از ناامنی‌ها و چالش‌های مرزی دو کشور از بین خواهد رفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی پس از سفر سه روزه به کشور پاکستان با بدرقه مقامات ایالت سند پاکستان شهر کراچی را به مقصد تهران ترک کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه با کنایه به اظهارات نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی نوشت: رژیم اسرائیل منبع اصلی بی‌ثباتی در منطقه ما است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس گفت: اگر در برابر رژیم صهیونیستی ایستادگی نکنیم، روند سلطه‌جویی ادامه خواهد یافت و یا باید شاهد تحمیل صلحی نظیر طرح «آبراهام» که هدفش زانو زدن کشور‌های اسلامی و به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی است باشیم و یا جنگ تحمیلی.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است