بین‌الملل 21:49 - 23 فروردین 1404
کاخ سفید در بیانیه‌ای اعلام کرد گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم با ایران مثبت و سازنده بوده و ترامپ مایل است مسائل را از طریق دیپلماسی حل کند.

کاخ سفید گفتگو با ایران را بسیار مثبت و سازنده توصیف کرد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - کاخ سفید در اولین بیانیه‌ای که پس از مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا منتشر کرده، این گفت‌و‌گو‌ها را «بسیار مثبت و سازنده» توصیف کرد.

در ادامه بیانیه ذکر شده است: «استیو ویتکاف، فرستاده ویژه ترامپ به دکتر عراقچی تاکید کرد که از دونالد ترامپ دستور دارد تا در صورت امکان اختلافات دو ملت را از طریق گفت‌و‌گو و دیپلماسی حل کند. این مسائل بسیار پیچیده هستند و ارتباط مستقیم فرستاده ویژه [با رئیس هیئت ایران] گامی رو به جلو در دستیابی به نتیجه‌ای سودمند برای هر دو طرف بود».

این بیانیه در انتها تاکید کرد که طرفین توافق کرده‌اند شنبه هفته آینده مجددا ملاقات کنند و از عمان به دلیل میانجی‌گری در گفت‌و‌گو‌ها قدردانی کرد.

وزارت امور خارجه کشورمان ساعاتی پیش با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که مذاکرات با آمریکا در مورد موضوع هسته‌ای و لغو تحریم‌ها به پایان رسیده است. این وزارتخانه اعلام کرد که مذاکرات در مسقط «در فضایی سازنده و مبتنی بر احترام متقابل» انجام شد و «دو طرف توافق کردند که مذاکرات هفته آینده ادامه یابد». همچنین وزیر امور خارجه عمان که به عنوان میانجی در این مذاکرات غیرمستقیم حضور داشت، فضای حاکم بر گفت‌و‌گو‌ها را «دوستانه» توصیف کرد.

بیانیه کاخ سفید

 


12177102
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جنگ تجاری آمریکا و چین با تعرفه‌های سنگین، چین را در موقعیت دشواری قرار داده است با این حال چین اعلام کرده مقاومت میکند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور چین که برای پیشبرد اهداف اقتصادی به ویتنام رفته است، تاکید کرد که در جنگ تجاری هیچکس پیروز نخواهد شد.
بین‌الملل
«خبرگزاری تسنیم» وزیر بهداشت و درمان سودان گفت: به منظور بازسازی این بخش در سال اول به 2 میلیارد و 200 میلیون دلار نیاز است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترکیه در حال مذاکره برای کنترل پایگاه T-4 سوریه و استفاده از آن برای عملیات پهپادی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» برنامه جهانی غذا هشدار داده است که تعلیق کمک‌های بشردوستانه ایالات متحده، به ویژه کاهش بودجه کمک‌های غذایی، خطرات جدی برای امنیت غذایی در افغانستان ایجاد کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انجمن‌های فرانسوی مدافع آزادی مطبوعات در فراخوانی خواستار برگزاری تظاهرات طی روز چهارشنبه در حمایت از خبرنگاران غزه و محکومیت قتل‌عام آنان شدند.
بین‌الملل
«خبرگزاری تسنیم» علی حسن خلیل، معاون سیاسی رئیس پارلمان لبنان با تاکید بر پایبندی به گزینه مقاومت، اعلام کرد که دشمن صهیونیستی کل لبنان و مردم آن را هدف قرار داده و دولت باید بدون توجه به دیکته ها و دستورات خارجی، وظیفه خود را در مقابله با تجاوزات دشمن بر ع...
بین‌الملل
«خبرگزاری تسنیم» نشست خبری سخنگوی وزارت خارجه کشورمان آغاز شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین ضمن دعوت از همتای آمریکایی خود به منظور بازدید از این کشور مدعی شد که پوتین صلح نمی‌خواهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقاله به نقد سیاست‌های خارجی ترامپ پرداخته و آن‌ها را به عنوان عواملی برای تضعیف قدرت و نفوذ ایالات متحده در سطح جهانی معرفی می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است