بین‌الملل 11:29 - 15 آذر 1403
وزیر دفاع و جانشین فرمانده کل نیروهای مسلح سوریه گفت که این کشور با ارتش، مردم، رهبری و حمایت متحدان و دوستان خود قادر است بر چالش های میدانی هر چقدر سخت و دشوار غلبه کند و فائق آید.

وزیر دفاع سوریه: قادریم چالش‌های اخیر را پشت سر بگذاریم

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، علی محمود عباس، وزیر دفاع و جانشین فرمانده کل نیروهای مسلح سوریه پنجشنبه شب گفت که سوریه با ارتش، مردم، رهبری و حمایت متحدان و دوستان خود قادر است بر چالش‌های میدانی هر چقدر سخت و دشوار غلبه کند و فائق آید.

سرلشکر علی محمود عباس جانشین فرمانده کل ارتش و نیروهای مسلح و وزیر دفاع سوریه در بیانیه ای تلوزیونی بیان کرد: امروز درگیر سخت‌ترین نبردها را با یکی از مجهزترین گروهک‌های تروریستی هستیم. این گروهک‌های تروریستی که از تاکتیک جنگ و گریز و روشهای جنگ چریکی استفاده می‌کند، نیروهای مسلح ما را مجبور به استفاده از روشهای مناسب این نوع جنگهای پارتیزانی کرده است. لذا متناسب با جنگهای خیابانی و چریکی نیروهای ما در بعضی مواقع مجبور به عقب نشینی از برخی نقاط می شود. بویژه اینکه بعضی کشورهای منطقه و جهان از این سازمانهای ترورتیستی حمایت نظامی و لوجستیک می کنند.

سرلشکر علی محمود عباس تاکید کرد: «شرایط میدانی نیروهای ما در وضعیت مناسبی قرار دارد و برای حفظ جان مردم سوریه مجبور به عقب نشینی از بعضی مواضع شده‌اند. چنین جنگ‌های چریکی نیازمند عقب نشینی و تغییر مکرر مواضع است و سوریه با ملت، مردم، فرزندان و حکومت خود و همچنین به فضل حمایت هم پیمانان و دوستان خود می تواند از همه چالشها سربلند بیرون آید.

وزیر دفاع سوریه در این بیانیه افزود: «پس از اینکه نیروهای ما در خارج از شهر حماه موضع گرفته و دوباره در مناطق مناسب موضع گیری کردند، گروهک‌های تروریستی از فرصت استفاده کرده و وارد شهر شدند. این گروهک از این تاکتیک ارتش سوریه سواستفاده رسانه ای و تبلیغاتی کرده و اعلام کرده است که نیروهای سوریه میدان را خالی کرده اند. این گروهک‌ها هدفی جز نشر اکاذیب و هرج و مرج در کشور ما ندارند. به همین خاطر ممکن است اقدام به نشر بیانیه های دروغ و بی اساس کند و از زبان نیروهای مسلح یا حکومت سوریه و ارتش سوریه ( با کمک هوش مصنوعی) بیانیه هایی صادر کند. این گروهک های تروریستی از هوش مصنوعی برای سواستفاده از نشر اکاذیب استفاده می کند و اقدام به نشر فیلم و تصاویر جعلی می زند».

از ساعتی پیش رسانه های وابسته به تروریست‌ها و مخالفان دولت سوریه مدعی اشغال شهر حماه شدند. ارتش سوریه ورود عناصر تروریستی به این شهر را تأیید کرده بود.

انتهای پیام/


12124092
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین گفت که انتظار می‌رود تیم‌های واشنگتن و کی یف در پاریس به «دشوارترین مسائل» مذاکرات اوکراین از جمله مسائل مربوط به قلمرو بپردازند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چین درخواست آمریکا برای دسترسی انحصاری به نفت ونزوئلا را قلدری خواند و آن را محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» واشینگتن در سال ۲۰۲۶ با منطقه‌ای رهاشده روبروست که در آن دیپلماسی جای خود را به زورآزمایی داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرانسه می‌گوید که با همراهی آلمان و لهستان، واکنش به حمله احتمالی علیه جزیره گرینلند دانمارک را بررسی می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هفت سرباز آمریکایی در جریان عملیات ویژه نظامی اخیر آمریکا در ونزوئلا زخمی شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت ژاپن اعتراض رسمی خود را در مورد حفاری احتمالی میدان گازی به چین ارسال کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در جریان تظاهرات ده‌ها هزار نفری حریدی‌ها در قدس اشغالی برخورد یک اتوبوس با معترضان منجر به کشته شدن یک صهیونیست و مجروحیت چندین تن دیگر شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با دستور شیخ نعیم قاسم، حزب‌الله لبنان با هدف ترمیم ساختار امنیتی خود، به استراتژی فعالیت‌های پنهان دهه ۸۰ بازگشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مقام اتریشی با انتقاد از سیاست‌های تحریمی اروپا، اعلام کرد که افزایش قیمت انرژی ناشی از این تصمیمات، اقتصاد اروپا را بیش از مسکو متضرر کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دمشق با بازگشایی گذرگاه‌های انسانی در حلب و تعیین مهلت چندساعته، به غیرنظامیان هشدار داد تا پیش از آغاز پاسخ کوبنده ارتش، از چندین منطقه خارج شوند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است