بین‌الملل 09:04 - 13 آذر 1403
درپی حمله نیروهای القسام به شهرک‌های صهیونیستی اطراف غزه، الجزیره تاکید کرد که ادامه حملات پس از ۴۲۴ روز جنگ نشان از ذخیره استراتژیک موشکی دارد.

تداوم عملیات‌های القسام حکایت از ذخیره‌ی موشکی استراتژیک دارد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - سرلشکر بازنشسته محمد الصمدی، کارشناس نظامی الجزیره تاکید کرد که  بمباران شهرک‌های صهیونیستی اطراف غزه توسط مقاومت پس از ۴۲۴ روز جنگ حامل پیام‌های سیاسی و نظامی است که نشان از در اختیار داشتن یک ذخیره استراتژیک زرادخانه موشکی دارد.

الصمدی توضیح داد که مقاومت موشک‌های قوسی، موشک‌های کوتاه برد از نوع رجوم یا گلوله‌های خمپاره در اختیار دارد. این کارشناس نظامی زمانی این سخنان را گفت که گردان‌های القسام، شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی (حماس) روز دوشنبه اعلام کردند که شهرک‌های نیریم و چشم سوم در نوار غزه را با یک موشک ۱۱۴ میلی متری  رجوم  بمباران کرده‌اند.

در همین راستا شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی گزارش داد که پدافند هوایی این رژیم موشکی را که از شهر خان یونس (جنوب نوار غزه) به سمت شهرک‌های صهیونیستی اطراف غزه شلیک شده بود، رهگیری کرد. به گفته این کارشناس نظامی، موشک‌های رجوم یک کلاهک انفجاری بین ۲ تا ۳ کیلوگرم را حمل می‌کنند و برد آنها به ۹ کیلومتر می‌رسد.

الصمدی درباره اهمیت این بمباران گفت که القسام با ارسال پیامی اعلام کرد که امیدی به بازگشت ساکنان شهرک‌های اطراف نوار غزه نیست مگر اینکه آتش‌بس در نوار غزه نیز حاصل شود.

او ادامه داد: کابینه بنیامین نتانیاهو مصمم است که حماس به حاکمیت غزه بازنگردد و با تکیه بر توان ارتش اشغالگر برای جدا کردن نوار غزه، نیاز به نابودی کامل توان نظامی و دولتی حماس است تا صهیونیست‌ها آزادانه در غزه حرکت کنند.

الصمدی با بیان اینکه شرط‌بندی‌های رژیم اسرائیل شکست خورده است، تاکید کرد: با توجه به توانایی مقاومت در ادامه و تحمیل ضرر، دستیابی به این اهداف غیرممکن است.

روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت نیز به نقل از یک منبع آگاه نوشت: اسرائیل تنها برای باز پس‌گیری اسرا و نه پایان جنگ آماده آتش‌بس است و احتمال دستیابی به توافق در مورد اسرا قبل از تحلیف رئیس جمهور جدید آمریکا وجود دارد.

همین روزنامه به نقل از منابعی نوشت که سران سازمان‌های امنیتی و تیم مذاکره کننده به نتانیاهو گفته اند  که زمان توافق فرا رسیده است و پیام تیم مذاکره کننده این بود که رژیم باید امتیازات دردناکی بدهد و زمان آن رسیده که جنگ غزه را ورق بزند.

منبع: الجزیره


12122997
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کرملین اعلام کرد ولادیمیر پوتین و رجب طیب اردوغان در تماس تلفنی طرح پیشنهادی آمریکا برای پایان جنگ اوکراین را بررسی کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور فنلاند و نخست‌وزیر ایتالیا پس از دیدار هیات‌های آمریکا و اوکراین در ژنو درباره طرح تسویه بحران اوکراین، به واشنگتن سفر می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا در مورد درگیری روسیه و اوکراین تأکید کرد که «ممکن است اتفاق خوبی در حال رخ دادن باشد.»
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات اتحادیه اروپا امروز با مقام‌های ارشد تجاری آمریکا در بروکسل دیدار می‌کنند تا اجرای بخش‌های بیشتری از توافق ژوئیه را پیگیری کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دفاع هوایی روسیه یک پهپاد را در مسیر مسکو سرنگون کرد و باعث تعطیلی فرودگاه‌ها شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حماس اعلام کرد حضور این جنبش در قاهره نشانه جدیت آن در پیشبرد مرحله دوم توافق آتش‌بس است؛ اما ادامه نقض‌های اسرائیل می‌تواند کل توافق را از بین ببرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هزاران لبنانی امروز در خیابان الحمرا بیروت علیه تجاوزات اسرائیل و دخالت‌های آمریکا راهپیمایی کرده و خواستار اتحاد علیه این تجاوز شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» عناصر داعش در اردوگاه‌ها به‌طور سیستماتیک خشونت، تهدید و گردآوری نیرو را پیش می‌برند، تا جایی که برخی زندانیان برای تنها ۵۰ دلار آماده قتل‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور کره جنوبی گفت که کره شمالی و جنوبی در «وضعیت بسیار خطرناکی» هستند که در آن هر لحظه امکان درگیری وجود دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کشور‌های اروپایی از احتمال برگزاری مذاکرات حل بحران اوکراین بدون حضور خود ابراز نگرانی کرده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است