علمی فناوری 11:39 - 03 فروردین 1402

رویکرد غیر خصمانه چین در برابر تراشه سازان مورد حمایت آمریکا

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، وزارت تجارت کره جنوبی روز چهارشنبه اعلام کرد اگرچه دولت آمریکا قصد دارد مانع از استفاده از کمک ۵۲ میلیارد دلاری مصوب کاخ سفید برای تولید تراشه در کشورهای غیر دوست مانند چین شود، اما اگر دولت ایالات متحده در نهایت در این زمینه مانع تراشی نکند، چین کارخانه‌هایی که از این کمک استفاده کنند را تعطیل نمی‌کند.

وزارت بازرگانی ایالات متحده روز سه شنبه محدودیت‌هایی را برای دریافت کنندگان بودجه ساخت تراشه و تحقیقات مصوب دولت ایالات متحده پیشنهاد کرد، از جمله این موارد می‌توان به محدودیت‌هایی برای سرمایه گذاری در زمینه ساخت تراشه در کشورهایی مانند چین و روسیه اشاره کرد.

دو شرکت بزرگ سازنده انواع تراشه در جهان که کره‌ای هستند، کارخانه‌هایی برای ساخت تراشه در چین دارند و بیم دارند که پکن نیز به تلافی اقدامات خصمانه آمریکا استفاده از بودجه ۵۲ میلیارد دلاری مصوب کاخ سفید را ممنوع کند. ولی حالا مشخص شده که چین قصد تلافی ندارد.

یکی از شرکت‌های کره‌ای در حال تأسیس یک کارخانه ساخت تراشه در تگزاس به ارزش ۲۵ میلیارد دلار است و یک شرکت دیگر این کشور هم ۱۵ میلیارد دلار در صنعت ساخت تراشه در آمریکا سرمایه گذاری کرده است.

به گفته وزارت تجارت کره جنوبی، قوانین پیشنهادی برای دریافت‌کنندگان بودجه مذکور، رشد ظرفیت تولید تراشه در چین را به ۵ درصد در طی ۱۰ سال و ۱۰ درصد برای تراشه‌های قدیمی‌تر محدود می‌کند. اما سرمایه گذاری در فناوری و ارتقای فرآیندها یا جایگزینی تجهیزات لازم برای بهره برداری از تأسیسات موجود را محدود نمی‌کند.


11846380
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی از راه‌اندازی پایگاه ملی داده‌های شناختی برای سازماندهی داده‌ها در کشور خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» با امضای تفاهم‌نامه همکاری میان دو شرکت بین‌المللی، ائتلاف راهبردی با هدف به‌کارگیری فناوری اختصاصی نانوحباب و کاویتاسیون هیدرودینامیکی در واحد‌های تولید نفت و گاز شکل گرفته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» واتس‌اپ در راستای پیروی از قانون بازار‌های دیجیتال (DMA) اتحادیه اروپا، در آستانه راه‌اندازی پشتیبانی از چت شخص ثالث در سراسر این بلوک است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» جانشین بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان از تغییرات ساختاری جدید این دانشگاه خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» عناب یک محصول مفید است، اما با عوارضی ناخوشایند هم می‌تواند همراه باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون آموزشی وزارت بهداشت، بر بازنگری و تدوین دستورالعمل جدید تعامل با دانشجویان و دستیاران آسیب‌پذیر سلامت روان تأکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سازمان غذا و دارو فهرست برخی محصولات آرایشی غیرمجاز را معرفی کرد که به دلیل نداشتن مجوز‌های معتبر و درج مشخصات نامعتبر، در فهرست فرآورده‌های غیرمجاز قرار گرفته‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» متخصصان در آمریکا یک عامل احتمالیِ افزایش جهانی موارد ابتلا به سرطان‌های روده بزرگ و راست‌روده در میان جوانان را مصرف «غذا‌های فوق‌فرآوری‌شده» معرفی کرده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته رئیس تحقیق و توسعه یک شرکت دانش‌بنیان، روتور ۲۰۰ مگاوات که با تکیه بر ۱۳ سال تحقیق و توسعه و هفت سال فرآیند ساخت در کشور تولید شده، به عنوان قطعه‌ای حیاتی در نیروگاه‌ها توانسته نیاز داخلی را بدون وابستگی خارجی تأمین کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» با تولید حامل‌های کاتالیستی نانوساختار توسط یک شرکت دانش‌بنیان، وابستگی کشور به نمونه‌های وارداتی برطرف شد و صنایع پتروپالایشی به یک محصول راهبردی بومی و مقرون‌به‌صرفه دست یافتند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است