علمی فناوری 11:39 - 03 فروردین 1402

رویکرد غیر خصمانه چین در برابر تراشه سازان مورد حمایت آمریکا

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، وزارت تجارت کره جنوبی روز چهارشنبه اعلام کرد اگرچه دولت آمریکا قصد دارد مانع از استفاده از کمک ۵۲ میلیارد دلاری مصوب کاخ سفید برای تولید تراشه در کشورهای غیر دوست مانند چین شود، اما اگر دولت ایالات متحده در نهایت در این زمینه مانع تراشی نکند، چین کارخانه‌هایی که از این کمک استفاده کنند را تعطیل نمی‌کند.

وزارت بازرگانی ایالات متحده روز سه شنبه محدودیت‌هایی را برای دریافت کنندگان بودجه ساخت تراشه و تحقیقات مصوب دولت ایالات متحده پیشنهاد کرد، از جمله این موارد می‌توان به محدودیت‌هایی برای سرمایه گذاری در زمینه ساخت تراشه در کشورهایی مانند چین و روسیه اشاره کرد.

دو شرکت بزرگ سازنده انواع تراشه در جهان که کره‌ای هستند، کارخانه‌هایی برای ساخت تراشه در چین دارند و بیم دارند که پکن نیز به تلافی اقدامات خصمانه آمریکا استفاده از بودجه ۵۲ میلیارد دلاری مصوب کاخ سفید را ممنوع کند. ولی حالا مشخص شده که چین قصد تلافی ندارد.

یکی از شرکت‌های کره‌ای در حال تأسیس یک کارخانه ساخت تراشه در تگزاس به ارزش ۲۵ میلیارد دلار است و یک شرکت دیگر این کشور هم ۱۵ میلیارد دلار در صنعت ساخت تراشه در آمریکا سرمایه گذاری کرده است.

به گفته وزارت تجارت کره جنوبی، قوانین پیشنهادی برای دریافت‌کنندگان بودجه مذکور، رشد ظرفیت تولید تراشه در چین را به ۵ درصد در طی ۱۰ سال و ۱۰ درصد برای تراشه‌های قدیمی‌تر محدود می‌کند. اما سرمایه گذاری در فناوری و ارتقای فرآیندها یا جایگزینی تجهیزات لازم برای بهره برداری از تأسیسات موجود را محدود نمی‌کند.


11846380
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون درمان وزارت بهداشت، درباره قیمت داروی «سیستاگون» توضیح داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ضمن تاکید بر بازنگری جدی در مقررات و رویه‌های ستادی گفت: فرآیند‌های نظام آموزشی باید تسهیل شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیریت دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس اعلام کرد که حضور مأموران آتش‌نشانی در مجموعه خوابگاه‌های دانشجویی نرگس در ساعات پیشین، بر اثر یک گزارش اشتباه بوده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت با اشاره به اعزام هیاتی کارشناسی برای بررسی وقایع مرتبط با بیمارستان ایلام، گفت: گزارش نهایی بررسی‌های میدانی هیات اعزامی آماده شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست دفتر بازرسی و مدیریت عملکرد سازمان غذا و دارو با تأکید بر نقش داروخانه‌ها و شرکت‌های پخش مجاز در تأمین ایمن دارو، هرگونه دور زدن شبکه رسمی توزیع را مردود اعلام کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اگرچه لایحه بودجه ۱۴۰۵ از رشد ۲۰ درصدی منابع دارو و تجهیزات پزشکی خبر می‌دهد، اما مسئولان سازمان غذا و دارو هشدار می‌دهند این افزایش، بیشتر «اسمی» است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دفتر برنامه‌ریزی و تألیف کتاب‌های درسی دوره ابتدایی و متوسطه سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی، «ارزشیابی دروس دوره ابتدایی»، «راهنمای عمل ارزشیابی دوره دوم متوسطه» و «بارم‌بندی دروس دوره اول متوسطه» را برای سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ بازنگری و م...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: مشارکت بخش‌های تخصصی به‌ویژه حوزه معدن به تربیت نیروی کار ماهر و متناسب با نیاز بازار کار منجر می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران»  رئیس باشگاه دانش‌پژوهان جوان گفت: حمایت وزارت اقتصاد مسیر ورود نخبگان المپیاد به فضای واقعی اقتصاد کشور را هموار کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پی طرح مطالبی درباره وقوع درگیری و استفاده از گاز اشک‌آور در اطراف بیمارستان سینا به‌منظور تنویر افکار عمومی اطلاعیه‌ای را صادر کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است