اجتماعی 23:34 - 15 مرداد 1399
سخنگوی جمعیت هلال احمر شیوه‌های دریافت کمک مردمی برای حادثه‌دیدگان در بیروت را اعلام کرد.

اعلام شماره حساب برای دریافت کمک‌های مردمی به بیروت

محمد نصیری در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به ارسال اولین محموله کمک‌های بشردوستانه جمعیت هلال احمر کشورمان در پی انفجار شدید در بیروت گفت: جمعیت هلال احمر پس از این انفجار در ارتباط با صلیب سرخ لبنان آمادگی خود برای هرگونه کمک را اعلام کرده و ساعاتی بعد نیز اولین محموله کمک‌های بشردوستانه شامل موادغذایی، تجهیزات پزشکی و کادر درمان را به بیروت اعزام کرد.

وی با اشاره به درخواست های متعدد مردم برای کمک به حادثه دیدگان بیروت، گفت: با توجه به علاقه و محبتی که میان مردم ایران و لبنان وجود دارد، تماس‌ها و درخواست های بسیاری برای چگونگی مشارکت مردم برای کمک به حادثه دیدگان بیروت داشتیم که از این رو جمعیت هلال احمر شماره کارت ۵۰۲۲۲۹۷۰۰۰۱۲۲۶۳۵ و شماره حساب ۶۶۶۶۶ نزد بانک بانک پاسارگاد را به عنوان حساب اختصاصی دریافت کمک‌های نقدی مردم کشورمان برای حادثه دیدگان بیروت اختصاص داده است.

سخنگوی جمعیت هلال احمر کشورمان از مردم خواست که کمک‌های نقدی خود را صرفا به این شماره واریز کرده و از واریز وجه به دیگر شماره حساب ها و افراد ناشناس پرهیز کنند.

انتهای پیام


10654808
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نتایج آزمون ورودی کارآموزی وکالت سال ۱۴۰۴ کانون وکلای دادگستری از سوی سازمان سنجش آموزش کشور اعلام شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان تهران، به همراه ۱۰۵ نفر از قضات و همکاران قضائی خود از ۵ زندان استان تهران بازدید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه تأکید کرد: انس با قرآن و نقش زنان در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، کلید کاهش جرایم و تربیت جامعه سالم است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان تعزیرات از توقف نوسان قیمت برنج خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهره‌برداری سازمان حمل و نقل و ترافیک به شهروندان توصیه کرد سفر‌های ضروری خود را مدیریت کرده و حتما با رزرو طرح، داخل محدوده‌های ترافیکی شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به بارش‌های قابل توجه در ۱۷ استان، از آماده‌باش کامل دستگاه‌های امدادی، خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرهنگ علی اصغر شریفی رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ از تمهیدات ویژه پلیس راهور تهران بزرگ در خصوص رصد تخلف فاقد معاینه فنی برای وسایل نقلیه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور گفت: فرآوری بافت از نظر ما کاری اعتقادی و فرهنگی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان مهندسی و ساختمان شهرداری تهران از پایان عملیات مقاوم‌سازی لرزه‌ای در ۴۵ تقاطع غیرهمسطح پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان مهندسی و ساختمان شهرداری تهران از پایان عملیات مقاوم‌سازی لرزه‌ای در ۴۵ تقاطع غیرهمسطح پایتخت خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است