بین‌الملل 19:27 - 15 مرداد 1399

نتیجه تحقیق درباره انفجار بندر بیروت ۵ روزه اعلام خواهد شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، «محمد فهمی» وزیر کشور لبنان گفت: تحقیق درمورد انفجار بندر بیروت شفاف خواهد بود و ۵ روز به طول خواهد انجامید و مسئول آن مجازات خواهد شد. 

وی افزود: اقامت اجباری به مثابه ممنوعیت سفر هر فردی است که در پرونده انفجار بیروت دست دارد. اگر نتوانیم مورد بازخواست قرار دهیم، به خانه می رویم.

وزیر کشور لبنان در پاسخ به سوالی درباره درخواستها برای انجام تحقیق بین المللی در پرونده بیروت گفت: ما صلاحیت لازم را داریم. نیازی به تحقیقات بین المللی نداریم.

از سوی دیگر منال عبدالصمد وزیر اطلاع رسانی لبنان پس از نشست کابینه این کشور در کاخ بعبدا  به مصوبات کابینه شامل اعلام بیروت به عنوان شهر فاجعه زده، اعلام حالت اضطراری به مدت دو هفته با قابلیت تمدید در بیروت، برعهده گرفتن مسئولیت حفظ امنیت از سوی ارتش و اختصاص اعتبار به بیمارستانها، اشاره کرد و  گفت: هیئت عالی امداد رسانی مکلف به اسکان خانواده هایی که منازل آنها قابل سکونت نیست، شد و اینکه مدارس برای اسکان گشوده شود.


10654617
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور فرانسه ممکن است در ۲۷ نوامبر از راه‌اندازی «خدمت نظامی داوطلبانه» خبر دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مسئولان دولت ترامپ بررسی می‌کنند در سالگرد تولد مادورو اعلامیه‌های تبلیغاتی بر فراز کاراکاس پخش کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بلژیک با تعطیلی مدارس و اختلال در سفر‌های ریلی و هوایی مواجه است زیرا اتحادیه‌ها خواستار اعتصاب سه روزه از روز دوشنبه شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسوایی جفری اپستین بیش از یک داستان جنایی است؛ این یک افشاگری تکان‌دهنده از پیوند شوم میان ثروت، نفوذ و سیاست جنگ‌افروزی ایالات متحده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش رژیم صهیونیستی یک رزمایش آموزشی گسترده را در بلندی‌های جولان اشغالی آغاز کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نشست ژنو میان نمایندگان آمریکا و اوکراین با تدوین چارچوب به‌روزشده صلح پایان یافت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک نظرسنجی نشان می‌دهد که اکثر آمریکایی‌ها از عملیات نظامی احتمالی علیه ونزوئلا حمایت نمی‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گروهی از فعالان در انگلیس به کارخانه تولیدکننده قطعات برای ارتش اسرائیل و جنگنده‌های F-۳۵ حمله کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منتخب نیویورک اعلام کرد با وجود دیدار دوستانه با ترامپ، همچنان او را فاشیست می‌داند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقر فرماندهی نیروهای مرزی در شهر پیشاور صبح امروز هدف حمله انتحاری قرار ‌گرفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است