بین‌الملل 19:27 - 15 مرداد 1399

نتیجه تحقیق درباره انفجار بندر بیروت ۵ روزه اعلام خواهد شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، «محمد فهمی» وزیر کشور لبنان گفت: تحقیق درمورد انفجار بندر بیروت شفاف خواهد بود و ۵ روز به طول خواهد انجامید و مسئول آن مجازات خواهد شد. 

وی افزود: اقامت اجباری به مثابه ممنوعیت سفر هر فردی است که در پرونده انفجار بیروت دست دارد. اگر نتوانیم مورد بازخواست قرار دهیم، به خانه می رویم.

وزیر کشور لبنان در پاسخ به سوالی درباره درخواستها برای انجام تحقیق بین المللی در پرونده بیروت گفت: ما صلاحیت لازم را داریم. نیازی به تحقیقات بین المللی نداریم.

از سوی دیگر منال عبدالصمد وزیر اطلاع رسانی لبنان پس از نشست کابینه این کشور در کاخ بعبدا  به مصوبات کابینه شامل اعلام بیروت به عنوان شهر فاجعه زده، اعلام حالت اضطراری به مدت دو هفته با قابلیت تمدید در بیروت، برعهده گرفتن مسئولیت حفظ امنیت از سوی ارتش و اختصاص اعتبار به بیمارستانها، اشاره کرد و  گفت: هیئت عالی امداد رسانی مکلف به اسکان خانواده هایی که منازل آنها قابل سکونت نیست، شد و اینکه مدارس برای اسکان گشوده شود.


10654617
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اتحاد بولیواری «آلبا» توقیف دومین نفتکش ونزوئلایی توسط نیرو‌های آمریکایی را محکوم کرده و آن را دزدی دریایی خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه صهیونیستی در تحلیلی به بررسی تغییرات در آرایش راهبردی ایران پرداخته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ایالات متحده آمریکا با مخالفت قاطع و هشدار نظامی نرم، کوشش کره جنوبی برای دسترسی به منطقه حائل را سیاسی جلوه داده و آتش‌بس را سپر خود ساخته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم صهیونیستی میان طوفانی از بحران‌های داخلی و خارجی غرق شده و تنها تظاهر به پیروزی می‌کند، وضعیتی که محافل امنیتی این رژیم آن را تعریف دقیق «فروپاشی از درون» به‌شکل تدریجی می‌دانند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اسرائیل، یونان و قبرس با طراحی نیروی واکنش سریع، به‌دنبال مهار نقش‌آفرینی ترکیه در شرق مدیترانه‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت بهداشت لبنان اعلام کرد که در پی حملات عصر امروز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان، یک نفر به شهادت رسید و یک نفر دیگر زخمی شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا سومین نفتکش را در سواحل ونزوئلا در آب‌های بین‌المللی توقیف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سناتور جمهوری‌خواه آمریکایی با ادعای تجدید تسلیحات حماس و حزب‌الله، بر خلع سلاح این گروه‌ها تأکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت دونالد ترامپ با اختصاص بودجه بی‌سابقه، استخدام هزاران مأمور و تشدید عملیات میدانی، در حال آماده‌سازی سرکوب گسترده‌تر مهاجران است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» امانوئل مکرون از تصمیم فرانسه برای ساخت یک ناو هواپیمابر جدید خبر داد که قرار است در اواخر دهه ۲۰۳۰ جایگزین ناو هسته‌ای شارل دوگل شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است