بین‌الملل 12:46 - 31 فروردین 1403
شهرداری غزه درباره حجم گسترده تخریب خانه‌ها و ساختمان‌های اداری در غزه گزارش داد.

۱۰ هزار بی خانمان در پی تخریب دو هزار خانه در مرکز غزه 

شهرداری غزه اعلام کرد که پس از تخریب دو هزار واحد مسکونی توسط نظامیان اشغالگر صهیونیستی در شهر الزهرا در مرکز نوار غزه، بیش از ۱۰ هزار فلسطینی آواره شده اند.

در این بیانیه آمده است که بیش از ۵۰ برج مسکونی در این شهر تخریب شده و مقر شهرداری، چاه‌های آب، پمپ ها، شبکه‌های فاضلاب، شبکه‌های آب و چندین دانشگاه از جمله دانشگاه فلسطین، الاسراء و غزه تخریب شده است. در بیانیه رسمی آمده است که شش مدرسه دولتی، یک مدرسه خصوصی و یک مدرسه برای نابینایان نیز تسطیح شدند.

شهرداری گفت که بیمارستان توانبخشی الوفاء از تخریب در امان نماند و همچنین یک خانه سالمندان، درمانگاه دولتی الزهرا و تأسیسات دولتی مانند دفاع مدنی و کاخ دادگستری و شرکت آب شهرداری‌های ساحلی نیز هدف قرار گرفته‌اند.

شهرداری همچنین از توقف کامل پمپاژ چاه‌های آب این شهرک به مدت بیش از ده روز به دلیل اتمام سوخت مورد نیاز برای راه اندازی آنها خبر داد.


12048678
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» محمد بن سلمان در دیدار با ترامپ تایید کرد که سرمایه‌گذاری ۶۰۰ میلیارد دلاری در آمریکا به ۱ تریلیون دلار خواهد رسید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه چین گفت که هرگونه ترتیباتی در مورد نوار غزه باید منعکس کننده حکومت فلسطین باشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا در کاخ سفید از محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی استقبال کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور مکزیک مداخله نظامی احتمالی آمریکا در این کشور آمریکای لاتین را رد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فایننشال تایمز گزارش داد که کشور‌های اتحادیه اروپا می‌خواهند زمان انتقال نیرو‌ها از غرب قاره به شرق آن را از ۴۵ روز فعلی به پنج یا حتی سه روز کاهش دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع می‌گویند پالایشگاه ریازان شرکت روس‌نفت پس از حمله پهپادی، فرآوری نفت خام را متوقف کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به‌رغم تمام توافقات و معاهدات اجرایی میان تهران - مسکو و تهران - پکن، شاهد عدم رشد واقعی در تجارت و سرمایه‌گذاری میان ایران و کشور‌های شرق هستیم که ماحصل آن، عدم اثرگذاری این توافقات بر اقتصاد کشور است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر لهستان می‌گوید دو نفر از مسئولان انفجار راه‌آهن برای اطلاعات روسیه کار می‌کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یران دیگر کشوری نیست که زیر بار قطعنامه‌های سیاسی زانو بزند؛ کشوری است که آماده است در صورت لزوم، قواعد بازی را یک‌بار برای همیشه تغییر دهد
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر ترینیداد و توباگو گفت که نه اجازه می‌دهد از خاکش برای حمله به ونزوئلا استفاده شود و نه هرگز چنین درخواستی از او شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است