اجتماعی 17:23 - 02 اسفند 1402
اجتماع ۵ هزار نفره دختران رأی اولی آرمانی، پیش از ظهر امروز در ورزشگاه دانشگاه سوهانک تهران برگزار شد.

اجتماع ۵ هزار نفر از دختران رأی اولی برای آرمان

در اجتماع ۵ هزار نفره دختران رأی اولی آرمانی، دانش‌آموزان با در دست داشتن تصاویر شهدا بر حفظ آرمان‌های انقلاب اسلامی و پاسداری از ارزش‌های آن تاکید کردند؛ دخترانی از مدارس آرمانی منطقه ۱، ۳، ۴ و ۸ تهران که برای تعیین سرنوشت کشور خود، یک رنگ و هم صدا شدند.

در اجتماع ۵ هزار نفره دانش آموزان مدارس آرمانی تهران، سردار وحیدی، وزیر کشور، بر لزوم حضور پرشور مردم به ویژه رأی اولی‌ها در انتخابات پیش رو تأکید کرده و بیان کرد: شما آینده سازان کشور، باید از امروز برای آبادی و آبادانی کشور خود تلاش کنید؛ و چه اقدامی مهمتر از اینکه زمامداران و مسئولین را با دقت و هوشیاری انتخاب کنید.


12032691
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف ۱۸۰ دستگاه لوازم خانگی قاچاق خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی پایتخت، از دستگیری قاتل یک پرونده قتل، پس از ۱۲ سال فرار، خبر داد.  
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اقتصادی سازمان بازرسی طی نامه‌ای هشداری به وزیر نفت، ضمن ارائه لیست 50 نفر از بازنشستگان برخی شرکت‌های زیرمجموعه این وزارتخانه، خواستار رعایت قانون منع به کارگیری بازنشستگان شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان تهران به شهرداری تهران ۱۵ روز مهلت داد تا مشخصات پروژه‌های عمرانی و ساختمان‌های نیمه کاره و رها شده شهر تهران را به تفکیک منطقه شهرداری اعلام کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا از اجرای محدودیت‌های ترافیکی در محورهای منتهی به شمال کشور از ظهر چهارشنبه سوم دی‌ماه تا صبح شنبه ششم دی‌ماه ۱۴۰۴ خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شورای شهر تهران گفت: با کار‌هایی که اعضای شورا انجام داده‌اند، حتما مردم باید در انتخاب خود دقت کنند؛ امروز نیز قاعده‌ای در انتخاب شهردار در نظر گرفتند که کاملاً بوی سیاسی می‌دهد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ، از ثبت بیش از ۳۲۰ هزار فقره اعمال قانون برای تخلفات مختلف وانت‌بار‌ها در پایتخت طی پاییز امسال خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» گزارش حسابرسی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران برای سال مالی ۱۴۰۳ با حداکثر آرا از سوی اعضای شورای شهر به تصویب رسید.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح گفت: یکی از راهکار‌های مبارزه با فساد برگزاری مزایده‌های قوه قضاییه در سامانه ستاد است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» زن جوان که تصور می‌کرد همسرش به او خیانت کرده، با همدستی زنی رمال شوهرش را به قتل رساند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است