سیاسی 14:38 - 06 خرداد 1402

اعضای اوپک با تقویت انسجام مانع اختلاف‌اندازی غربی‌ها شوند

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی ظهر امروز شنبه در دیدار «هیثم الغیص» دبیرکل سازمان اوپک، تعامل سازنده اعضای این سازمان با یکدیگر را عاملی مهم در موفقیت عملکرد این سازمان بین‌المللی دانست و افزود: جمهوری اسلامی ایران همواره همکاری سازنده‌ای با این سازمان داشته و بنای ما تداوم و ارتقای سطح و تقویت این همکاری است.

رئیسی فلسفه تشکیل سازمان اوپک را حمایت از حقوق تولیدکنندگان نفت و ممانعت از تبعیض علیه آنان عنوان کرد و اظهار داشت: امیدوارم سازمان اوپک در دوره جدید فعالیت بتواند التهابات را مهار و آرامش را بر بازار نفت حاکم کند.

وی تصریح کرد: برخی کشورهای غربی به دنبال ایجاد تفرقه و اختلاف در میان کشورهای عضو اوپک هستند تا از این طریق منافع خود را تأمین کنند که در مقابل این اقدامات، اعضای اوپک باید با تقویت انسجام میان خود مانع تحقق این اهداف شوند.

«هیثم الغیص» دبیرکل سازمان اوپک نیز در این دیدار با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از اعضای مؤسس سازمان اوپک همواره همکاری مفید، مؤثر و سازنده‌ای با این سازمان و اعضای آن داشته است، خاطرنشان کرد: ایران چه در سطح وزیر و چه در سطح فنی همواره در مسیر تقویت انسجام و اتحاد اعضای اوپک عمل کرده است.

دبیرکل اوپک همچنین با تشریح آخرین وضعیت بازار نفت گفت: امیدوارم با وحدت نظر میان اعضای اوپک و بهره‌مندی از حمایت‌ها و همکاری‌های سازنده جمهوری اسلامی ایران بتوانیم آرامش را بر بازار حاکم کنیم.


11901076
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه در گفت‌و‌گو با خبرنگاران از سفر وزیر امور خارجه به عربستان و قطر در روز شنبه خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل ارتش با حضور در گروه پدافند هوایی آبدانان توان رزم و آمادگی دفاعی این یگان را مورد ارزیابی قرار داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: مبنای کار دولت اجرای برنامه هفتم و اصلاحات ساختاری اقتصادی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ایران در پیامی تاکید کرد که استخدام یک فرقه منحرف توسط بنیامین نتانیاهو برای انتشار اطلاعات مثلا ترسناک، نشانه کمال استیصال است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید اگر حسابرسی را با استفاده از سامانه‌های هوشمند و داده‌های واقعی انجام دهیم مالیات‌دهندگان احساس عدالت بیشتری خواهند داشت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» به گفته امیر شیخ، ارتش جمهوری اسلامی ایران دارای یک پایه آموزشی به روز و پاسخگو در عرصه‌های مختلف است و از فناوری‌های روز استفاده می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور در واکنش به برخی ادعا‌ها درباره تغییر نام خلیج فارس تأکید کرد: خلیج فارس، همواره خلیج فارس باقی خواهد ماند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده دائم ایران نزد دفتر سازمان ملل متحد در ژنو با محکوم‌کردن اقدامات قهرآمیز یکجانبه و استفاده ابزاری از اقتصاد جهانی، بر ضرورت تقویت همکاری‌های جنوب جهانی برای توسعه پایدار و مقابله با بحران‌های جهانی تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: هر نقطه‌ای در هر سرزمینی که مبدا تهاجم به ما بشود آن نقطه برای ما مقصد تهاجم خواهد بود یعنی آن مبدا به یک مقصد تبدیل خواهد شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عراقچی طی تماس تلفنی با وزیر امور خارجه پاکستان، در خصوص آخرین تحولات امنیتی در منطقه آسیای جنوبی متعاقب تشدید تنش‌ها بین هند و پاکستان، گفت‌و‌گو کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است