بین‌الملل 17:17 - 21 بهمن 1403
سربازان اوکراینی در پایگاه نیروی هوایی آلمان در

جاسوسی از سامانه‌ پدافند هوایی پاتریوت در آلمان

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مهدی سیف تبریزی - ارتش آلمان در مورد تلاش‌هایی گسترده برای جاسوسی با پهپاد که بر فراز یکی از پایگاه‌های نیروی هوایی این کشور صورت گرفته‌اند، هشدار داده است. یکی از این موارد در پایگاه نیروی هوایی آلمان در «هوسوم» (در ساحل دریای شمال) که در آنجا سربازان اوکراینی برای استفاده از سامانه پدافند هوایی پاتریوت آموزش‌های لازم را می‌بییند، گزارش شده است.

طبق گزارش نشریه آلمانی زوددویچه سایتونگ در بین نهم تا ۲۹ ماه ژانویه سال جاری میلادی مجموعا «شش مورد امنیتی» در پایگاه هوسوم مشاهده و ثبت شده که در طی آن‌ها امنیت این پایگاه با استفاده از پهپادهای حرفه‌ای به خطر افتاده است؛ پهپادهایی که منشاء آنها تا کنون ردیابی نشده‌اند.

در گزارشی محرمانه که این پایگاه به وزارت دفاع آلمان فرستاده است، گفته شده که تحقیقات برای بررسی این رویدادها در مورد «تلاش برای جاسوسی» به جریان افتاده است.

سربازان اوکراینی در مرکز آموزشی ویژه‌ای یاد می‌گیرند که چگونه از سامانه پدافند هوایی پاتریوت استفاده کنند. آلمان تا کنون چهار دستگاه پایه و سه دستگاه کامل از این سیستم دفاعی و موشک‌های مربوطه را در اختیار اوکراین قرار داده است.

در گزارشی که در این رابطه به وزارت دفاع آلمان ارسال شده، از جمله آمده است که پهپادهایی کوچک مورد استفاده قرار گرفته و تلاش‌برای دفع آن‌ها موفقیت‌آمیز نبودها ست.

طبق این گزارش پهپادهای مزبور چندین دقیقه در نقطه‌ای مشخص در پرواز بودند، به طوری که امکان شناسایی آن‌ها آسان بوده، اما تلاش‌برای منحرف کردن یا واداشتن آن‌ها به فرود ناکام ماند.

در این گزارش با توجه به ناکامی این تلاش‌ها برای مهار پهپادها به "غیرمعمول" بودن آن‌ها اشاره شده و گمان می‌رود، این پهپادها از ویژگی‌هایی خاص برخوردار بودند. مسئولان در هیچیک از شش مورد ثبت‌شده نتوانسته‌اند، منشاء پهپادها را ردیابی کنند.

اکنون نیروهای چترباز، پلیس و همچین نیروهای ضدجاسوسی ارتش آلمان اکنون وارد عمل شد و تجهیزات و سیستم‌هایی اضافه برای شناسایی و مقابله با پهپادها در محل مستقر کرده‌اند.

محافل ارتش آلمان بر این باورند که این پهپادها احتمالا از کشتی‌هایی در دریای شمال و دریای بالتیک به پرواز درآمده‌اند و علیرغم ارائه مدارکی مشخص این ظن را مطرح کرده‌اند که در پس این تلاش‌ها روسیه نهفته است.

منبع: دویچه‌وله


12153639
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا در مصاحبه‌ای با آکسیوس گفته است که انتظار دارد دور دوم مذاکرات آمریکا و ایران هفته آینده برگزار شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گزارش‌ها حاکی از آن است که یک محموله نفت خام از ونزوئلا به سمت اراضی اشغالی در حرکت است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه روسیه بار دیگر بر همبستگی کشورش با مردم کوبا و ونزوئلا تأکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اعلام کرد که این اتحادیه ابتدا باید در مورد آنچه که از مسکو می‌خواهد قبل از هرگونه مذاکره‌ای توافق کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جی دی ونس، معاون رئیس جمهور آمریکا وارد جمهوری آذربایجان شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کل حزب‌الله لبنان گفت که ایران مقاومت را در منطقه احیا کرد و در کنار مظلومان جهان ایستاد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور فرانسه گفته است که می‌خواهد شرکای اروپایی را در از سرگیری گفت‌و‌گو با همتای روس خود مشارکت دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی رئیس جمهور اندونزی گفت که یک نیروی حافظ صلح چندملیتی پیشنهادی برای غزه می‌تواند در مجموع حدود ۲۰ هزار نیرو داشته باشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صنعت گرینلند ادعا‌های مجدد رئیس جمهور آمریکا در مورد این جزیره را مورد انتقاد قرار داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کمیته‌های مقاومت فلسطین در سالروز پیروزی انقلاب اسلامی حمایت خود را از ایران در مقابله با طرح‌های صهیونیستی-آمریکایی اعلام کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است