اجتماعی 15:39 - 11 آذر 1401

تلاش می کنیم گره‌گشای مشکلات درمانی زائران در عراق باشیم

به گزارش خبرگزاری مهر، پیرحسین کولیوند، در دیدار با «فالح الفیاض» رئیس سازمان الحشد الشعبی عراق، افزود: ایران و عراق در راهپیمایی اربعین حسینی همکاری خوبی داشتند، امنیت مراسم نیز به خوبی برقرار بود اما تشکیل جلسات مستمر، برنامه ریزی و پیگیری مجدانه برای خدمت رسانی به زائران اربعین در سال آینده از همین الان بسیار با اهمیت است.

وی ادامه داد: هدف جمعیت هلال احمر این است که نواقص را برطرف کند تا هر سال خدمات بهتری در اربعین به زائران ارائه شود. از سوی دیگر تلاش می‌شود تا در این عرصه از خدمات فدراسیون بین‌المللی صلیب سرخ و هلال‌احمر نیز استفاده کنیم تا یک مشارکت همه‌جانبه برای هر چه بهتر برگزار شدن مراسم اربعین انجام شود.

رئیس جمعیت هلال احمر گفت: جمعیت هلال احمر علاوه بر خدمت رسانی به زائران ایرانی در خدمت زائران عراقی بوده و بسیاری از آنها را نیز درمان کرده است. مسئله بهداشت و درمان امری ضروری است و بر همین اساس بیمارستان امام علی (ع) در نجف اشرف ساخته شده است. تلاش می‌شود تا این بیمارستان هر چه سریع‌تر تکمیل شده و به مردم و زائران خدمت رسانی کند.

وی افزود: هلال احمر در تلاش است تا با راه اندازی بیمارستان امام علی (ع) متخصصین و کادر درمان مجرب را برای خدمت رسانی به زائران در محل مستقر کند. هدف ما گره گشایی از کار مردم است و باید در این مسیر موانع برطرف شود.

کولیوند تصریح کرد: هم افزایی باید میان ایران و عراق بیشتر شود تا تمامی بخش‌های بیمارستان نجف هر چه سریع‌تر راه‌اندازی شود. هلال‌احمر آماده است تا در زمینه‌های امداد و نجات و علمی و آموزشی نیز با عراق همکاری داشته و تجربیات خود را در اختیار همکاران عراق قرار دهد.

وی افزود: امروز این ظرفیت وجود دارد تا در حوزه دیپلماسی سلامت نیز همکاری مضاعفی انجام شود تا ملت‌های ایران و عراق در تمامی زمینه‌ها کنار یکدیگر قرار گیرند.


11753376
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» میدری آغاز مرحله پنجم کالابرگ از شنبه ۱۵ آذر برای سه دهک اول خبرداد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دشتی با هشدار نسبت به کاهش سرعت روند طرد اتباع بیگانه غیرمجاز گفت: پلیس مهاجرت و گذرنامه باید کلونی‌های تجمع اتباع غیرمجاز در نقاط مختلف تهران را شناسایی و نسبت به اجرای قانون قاطعانه عمل کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۸ تهران درباره پروژه تعریض خیابان زندیه در محله یافت‌آباد، اظهار داشت: این خیابان که از تقاطع چهارراه شهدای یافت‌آباد آغاز می‌شد، بیش از ۵۰ سال گرفتار ترافیک و صعوبت در تردد شهروندان بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت مخابرات ایران بر آمادگی کامل این شرکت برای پشتیبانی ارتباطی انتخابات شورا‌ها تاکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حج و زیارت با هدف پاسخ‌گویی منسجم به متقاضیان مقیم خارج کشور، برنامه‌ریزی برای ارائه خدمات یکپارچه حج تمتع ۱۴۰۵ را در دستور کار قرار داده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده پایگاه پنجم پلیس آگاهی فاتب از کشف سریع پرونده سرقت سنگین طلاجات به ارزش بیش از ۲۰ میلیارد ریال در محدوده اکباتان و دستگیری عامل اصلی این سرقت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حمل ونقل و ترافیک شهردار تهران اعلام کرد: روز شنبه طی مراسمی با حضور شهردار تهران شاهد حضور ۲ رام قطار ملی جدید در تهران خواهیم بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک عادی در معابر و بزرگراه‌های شهر تهران در روز پنج شنبه سیزدهم آذر ماه ۱۴۰۴، خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ۳۸۵ مرکز اورژانس اجتماعی در کشور خدمات روانی، اجتماعی و حقوقی رایگان به افراد آسیب‌دیده ارائه می‌کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است