اقتصادی 12:21 - 17 آبان 1403
مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن گفت: روند اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن سرعت خوبی پیدا کرده به طوری که‌ بیش از هزار و۲۰۰ واحد مسکونی در مراحل مختلف پیشرفت قرار دارند.

بیش از هزار و۲۰۰ پروژه نهضت ملی مسکن وارد مراحل اجرایی شده است

 ارسلان مالکی مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن در گفت وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه اولویت اصلی ما در این بخش شناسایی اراضی  قابل سکونت و قابل ساخت در  اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن است گفت:  اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن به عنوان اصلی ترین برنامه و هدف وزارت راه و شهرسازی و سازمان ملی زمین و مسکن است.

وی با بیان اینکه از سال گذشته بیش از هزار و ۷۰۰ پروژه آماده‌سازی در حال طراحی و اجرا است گفت: بخش عمده ای از اراضی به دلیل مشکلاتی که داشته و نیاز به تغییر کاربری داشته در مراحل مختلف فنی هستند.

او بیان کرد: این حجم از اجرای پروژه در سازمان ملی زمین و مسکن بی‌سابقه بوده است، به طوری که‌  هزار و ۲۱۱ پروژه در حال اجرا و ۴۰۷ پروژه در مراحل مختلف طراحی قرار گرفته است. 

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه مساحت کل پروژه‌های آماده‌سازی طرح نهضت ملی مسکن  بیش از ۴۶ هزار هکتار  است  گفت: از این میزان ۲۸ هزار هکتار از این پروژه‌ها در دست اجرا و بیش از ۱۸ هزار هکتار این اراضی در حال طراحی است. 

گفتنی است پروژه‌های آماده‌سازی طرح نهضت ملی مسکن شامل اراضی شهری و شهرک‌های مسکونی هستند و در خصوص تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن روز گذشته هم وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد که به اجرای تمامی واحدهای نهضت ملی مسکن پایبند هستیم.


12113903
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر روابط عمومی بانک مرکزی از انجام ششمین مرحله پیش فروش سکه ضرب ۱۴۰۴ در روز شنبه آینده خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: کشت گندم در استان‌های سردسیر بیش از ۸۰ درصد بویژه زراعت‌های آبی انجام شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی گفت:در سال ۱۴۰۴، رشد چشمگیری در تأمین اعتبار نسبت به سال‌های قبل در جهت تکمیل کریدور‌ها داشته‌ایم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه شهرسازی گفت: کریدور شمال غرب کشور تا پایان دولت چهاردهم در صورت تأمین منابع تکمیل می‌شود
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت:بزرگراه‌ها و راه‌های اصلی کشور طی یک سال گذشته از ۶۵۰۰ کیلومتر به ۷۸۰۰ کیلومتر افزایش یافته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: امروز ۲۵ کیلومتر که شامل قطعات ۸ و۹ می‌شود از کریدور بزرگراهی غرب کشور به بهره‌برداری رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بررسی‌ها نشان میدهد که تا اواسط آذر ماه هیچ خبری از بارش‌های موثر در بسیاری از نقاط کشور نیست و همین امر خود شرایط آبی کشور را بیش از گذشته بحرانی‌تر کرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی گفت: تا پایان سال، حداقل ۱۰ هزار واحد استیجاری در اختیار زوج‌های جوان قرار خواهد گرفت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی گفت: تا پایان سال، حداقل ۱۰ هزار واحد استیجاری در اختیار زوج‌های جوان قرار خواهد گرفت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی گفت: تا پایان سال، حداقل ۱۰ هزار واحد استیجاری در اختیار زوج‌های جوان قرار خواهد گرفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است