اقتصادی 12:21 - 17 آبان 1403
مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن گفت: روند اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن سرعت خوبی پیدا کرده به طوری که‌ بیش از هزار و۲۰۰ واحد مسکونی در مراحل مختلف پیشرفت قرار دارند.

بیش از هزار و۲۰۰ پروژه نهضت ملی مسکن وارد مراحل اجرایی شده است

 ارسلان مالکی مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن در گفت وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه اولویت اصلی ما در این بخش شناسایی اراضی  قابل سکونت و قابل ساخت در  اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن است گفت:  اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن به عنوان اصلی ترین برنامه و هدف وزارت راه و شهرسازی و سازمان ملی زمین و مسکن است.

وی با بیان اینکه از سال گذشته بیش از هزار و ۷۰۰ پروژه آماده‌سازی در حال طراحی و اجرا است گفت: بخش عمده ای از اراضی به دلیل مشکلاتی که داشته و نیاز به تغییر کاربری داشته در مراحل مختلف فنی هستند.

او بیان کرد: این حجم از اجرای پروژه در سازمان ملی زمین و مسکن بی‌سابقه بوده است، به طوری که‌  هزار و ۲۱۱ پروژه در حال اجرا و ۴۰۷ پروژه در مراحل مختلف طراحی قرار گرفته است. 

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه مساحت کل پروژه‌های آماده‌سازی طرح نهضت ملی مسکن  بیش از ۴۶ هزار هکتار  است  گفت: از این میزان ۲۸ هزار هکتار از این پروژه‌ها در دست اجرا و بیش از ۱۸ هزار هکتار این اراضی در حال طراحی است. 

گفتنی است پروژه‌های آماده‌سازی طرح نهضت ملی مسکن شامل اراضی شهری و شهرک‌های مسکونی هستند و در خصوص تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن روز گذشته هم وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد که به اجرای تمامی واحدهای نهضت ملی مسکن پایبند هستیم.


12113903
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس گفت:مجلس به دولت اجازه نخواهد داد که از وظایفش در رابطه عرضه زمین به مردم برای ساخت مسکن شانه خالی کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه فرآورده‌های لبنی درمورد افزایش قیمت شیر و تأمین نشدن شیر مدارس و همچنین، اختصاص سهم سفره مردم به کشور‌های همسایه توضیحاتی داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت با تأکید بر اینکه ایران سرزمین فرصت‌های طلایی سرمایه‌گذاری به‌ویژه در حوزه نفت و گاز است، گفت: برای همکاری با کشور‌های دوست سبدی از قرارداد‌ها را طراحی کرده‌ایم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس از افزایش ۳ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز غنی در فاز ۱۳ پارس جنوبی خبر داد و گفت: این اقدام کمک شایان توجهی به تأمین پایدار گاز کشور در فصل سرد می‌کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» ایران‌خودرو با ارسال نامه‌ای به سازمان حمایت خواستار افزایش قیمت محصولات شد، اما طبق اطلاعات به‌دست‌آمده، این سازمان به‌دلیل ناقص بودن مستندات، با درخواست خودروساز همراهی نکرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، اطلاعیه در خصوص تعیین تکلیف کارت سوخت مالکین دارای چندخودرو منتشر کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از امشب تا پایان هفته در نواحی شمال غرب شاهد بارش باران خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» برنامه ریزی برای افزایش مسیر‌های پروازی کشور‌های همسایه از جمله دبی عمان و تقویت خدمات هوایی و فرودگاهی از مهم‌ترین اهداف در حوزه هوایی کشور است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» برنامه ریزی برای افزایش مسیر‌های پروازی کشور‌های همسایه از جمله دبی عمان و تقویت خدمات هوایی و فرودگاهی از مهم‌ترین اهداف در حوزه هوایی کشور است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» برنامه ریزی برای افزایش مسیر‌های پروازی کشور‌های همسایه از جمله دبی عمان و تقویت خدمات هوایی و فرودگاهی از مهم‌ترین اهداف در حوزه هوایی کشور است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است