اقتصادی 12:21 - 17 آبان 1403
مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن گفت: روند اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن سرعت خوبی پیدا کرده به طوری که‌ بیش از هزار و۲۰۰ واحد مسکونی در مراحل مختلف پیشرفت قرار دارند.

بیش از هزار و۲۰۰ پروژه نهضت ملی مسکن وارد مراحل اجرایی شده است

 ارسلان مالکی مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن در گفت وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه اولویت اصلی ما در این بخش شناسایی اراضی  قابل سکونت و قابل ساخت در  اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن است گفت:  اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن به عنوان اصلی ترین برنامه و هدف وزارت راه و شهرسازی و سازمان ملی زمین و مسکن است.

وی با بیان اینکه از سال گذشته بیش از هزار و ۷۰۰ پروژه آماده‌سازی در حال طراحی و اجرا است گفت: بخش عمده ای از اراضی به دلیل مشکلاتی که داشته و نیاز به تغییر کاربری داشته در مراحل مختلف فنی هستند.

او بیان کرد: این حجم از اجرای پروژه در سازمان ملی زمین و مسکن بی‌سابقه بوده است، به طوری که‌  هزار و ۲۱۱ پروژه در حال اجرا و ۴۰۷ پروژه در مراحل مختلف طراحی قرار گرفته است. 

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه مساحت کل پروژه‌های آماده‌سازی طرح نهضت ملی مسکن  بیش از ۴۶ هزار هکتار  است  گفت: از این میزان ۲۸ هزار هکتار از این پروژه‌ها در دست اجرا و بیش از ۱۸ هزار هکتار این اراضی در حال طراحی است. 

گفتنی است پروژه‌های آماده‌سازی طرح نهضت ملی مسکن شامل اراضی شهری و شهرک‌های مسکونی هستند و در خصوص تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن روز گذشته هم وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد که به اجرای تمامی واحدهای نهضت ملی مسکن پایبند هستیم.


12113903
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت، با تأکید بر تداوم صادرات نفت کشور، گفت: فروش نفت ایران همانند دوره قبل از اسنپ‌بک ادامه دارد و هرگونه نوسان در میزان فروش، نتیجه پویایی بازار و تغییر شاخص‌های قیمتی و تحولات بین‌المللی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران از واریز ۱ میلیارد و ۱۲۰ میلیون لیتر بنزین با نرخ اول و یک میلیارد و ۸۶۶ میلیون لیتر بنزین با نرخ دوم به کارت‌های سوخت خودرو‌ها خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بانک مرکزی برای بازرسی ۲۴ هزار شعبه بانکی در سراسر کشور در زمینه مقابله با تراکنش‌های مظنون به پولشویی و حساب‌های اجاره‌ای ضرب‌الاجل یک ماهه داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: در شهر تهران حدود ۲ میلیون نفر در بافت‌های ناکارآمد زندگی می‌کنند و در صورت بروز حوادثی مانند زلزله، این موضوع به یک چالش جدی ملی تبدیل خواهد شد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در جریان معاملات امروز شاخص کل بورس با افزایش ۲۷ هزار و ۷۲۳ واحدی در سطح ۳ میلیون و ۶۵۶ واحدی قرار گرفت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یازدهمین مرحله ثبت درخواست خرید محصولات ایران‌خودرو در قالب طرح‌های فروش فوری و پیش‌فروش و بر اساس اولویت‌بندی متقاضیان از فردا (دوشنبه) آغاز می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون عمران مجلس گفت: کمتر از ۱۰ درصد جامعه  دسترسی به خرید بلیت هواپیما دارند و عملا  ۹۰ درصد مردم از خرید بلیت هواپیما محروم هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: راه آهن شلمچه-بصره تا اربعین سال آینده به اتمام می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: راه آهن شلمچه-بصره تا اربعین سال آینده به اتمام می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی بانک مرکزی تصمیمات عملیاتی این بانک برای مدیریت بازار ارز و ثبات بخشی به آن را اعلام کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است