بین‌الملل 23:25 - 20 بهمن 1403
رسانه عبری گزارش داد که ارتش رژیم صهیونیستی امشب به صورت کامل از محور نتساریم عقب نشینی خواهد کرد.

عقب نشینی کامل رژیم صهیونیستی از محور نتساریم طی امشب

 روزنامه عبری یدیعوت آحارانوت گزارش داد که ارتش اسرائیل امشب کاملاً از محور نتساریم عقب نشینی می‌کند. 

این روزنامه گزارش داد ارتش این رژیم در پایگاه‌های خود در منطقه حائل و محور صلاح الدین باقی خواهد ماند.

پایگاه‌هایی که ارتش رژیم صهیونیستی امشب از آنها عقب نشینی خواهد کرد، در شرق خیابان صلاح الدین قرار دارد.

یکی از بند‌های مهم توافق آتش‌بس حماس و رژیم صهیونیستی مربوط به عقب‌نشینی اشغالگران از کریدور فیلادلفیا در مرز رفح و محور نتساریم است که غزه را به دو قسمت شمالی و جنوبی تقسیم می‌کند. نتانیاهو که در مذاکرات آتش‌بس قبلی بر تثبیت موقعیت صهیونیست‌ها در این مناطق اصرار داشت و حتی با قطعنامه سازمان ملل در عقب‌نشینی از غزه نیز مخالف بود، در توافق جدید به این موضوع تن داده است. تحقق عقب‌نشینی از این دو محور، مهم‌ترین شکست‌ها را به این رژیم تحمیل می‌کند که از جمله آنها می‌توان به شکست در اشغال غزه، شکست در راهبرد پیروزی کامل بر حماس و نیز ناکامی در جدا سازی شمال و جنوب غزه از یکدیگر، اشاره کرد.

منبع: ایسنا


12153200
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حماس در واکنش به شهادت دو فلسطینی در جنین اعلام کرد که حملات صهیونیست‌ها ثابت می‌کند مقاومت مسلحانه تنها پاسخ طبیعی و مشروع به این تجاوزات است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیرو‌های حافظ صلح سازمان ملل در لبنان امروز اعلام کردند که اسرائیل همچنان اشغالگری خود را در داخل خاک لبنان حفظ کرده و به تعهدات خود عمل نکرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جنگ آمریکا از ناو هواپیمابر یواس‌اس جرالد آر فورد در دریای کارائیب بازدید کرد، اقدامی که در بحبوحه تنش با ونزوئلا مورد توجه قرار گرفته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات اسرائیلی مدعی بازسازی توانمندی حزب‌الله شده و ادعا کردند که صبر رژیم تروریستی اسرائیل و آمریکا در این خصوص رو به اتمام است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین از ادامه مذاکرات با آمریکا برای نزدیک‌تر کردن مواضع دو طرف خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فایلی از رئیس سابق موساد پخش شده که در آن ادعا کرده است که ماموران این سازمان در داخل خاک ایران به جذب نیرو و جمع‌آوری اطلاعات می‌پردازند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس حزب اصلاحات انگلیس، با استناد به داده‌های جدید، اعلام کرد که این کشور در سال ۲۰۲۴ شاهد بزرگترین مهاجرت افراد از دهه ۱۹۲۰ بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان سیا تایید کرد: مهاجمی که شب گذشته دو عضو گارد ملی آمریکا را مجروح کرده، در گذشته با برخی آژانس‌های آمریکایی همکاری داشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صدراعظم آلمان گفت که حذف آفریقای جنوبی از اجلاس گروه ۲۰ به نفع آمریکا نیست و نفوذ واشنگتن را کاهش می‌دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت دفاع چین در واکنش به اظهارات نخست‌وزیر ژاپن درباره تایوان، قاطعانه اعلام کرد که وحدت ارضی چین خط قرمز است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است