اجتماعی 16:38 - 08 مهر 1402
مشاور شهردار تهران از برگزاری نوزدهمین نمایشگاه زنان و تولید ملی از 12 تا 21 مهرماه در بوستان گفت‌وگو خبر داد.

برگزاری نوزدهمین نمایشگاه زنان و تولید ملی

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس، مریم اردبیلی مشاور شهردار تهران در امور بانوان در نشست خبری نوزدهمین نمایشگاه زنان و تولید ملی با بیان اینکه این نمایشگاه برای ما ارزشمند است، گفت: در این نمایشگاه هم فرصت ارائه محصولات فراهم است و هم اینکه مشتریان بدون واسطه خریدهای خود را انجام می‌دهند.

اردبیلی با تأکید بر اینکه زنان ما بالقوه توانمند هستند، گفت: شهری که نتواند این توانمندی‌ها را به نمایش بگذارد ناتوان است.

به گفته اردبیلی، سامانه اطلاعات زنان سرپرست خانوار از سنوات گذشته وجود داشت و به دست ما رسیده است و مهمترین اقدام در این دوره در حوزه زنان سرپرست خانوار به روزرسانی این اطلاعات بوده است.

وی معتقد است نوع مواجهه مدیریت شهری در این دوره با زنان سرپرست خانوار کارآفرینی است، گفت: در کنار کمک‌هایی که مدیریت شهری به این قشر دارد، اما زنانی که می‌خواهند کارآفرین و اشتغال داشته باشند به سراغ شهرداری می‌روند.

به گفته اردبیلی، در حال حاضر آمار زنان و فرزندان آنها 20 هزار نفر است که مدیریت شهری خدماتی به بانوان و فرزندان آن ارائه می‌کنند.

وی در خصوص اقدامات شهرداری تهران برای زنان سرپرست خانوار و فرزندانشان گفت: چکاپ سلامت در 85 مرکز کوثر برای 1500 نفر از زنان انجام شده و این کار ادامه دارد.

وی در بخش دیگری از سخنانش به برگزاری نوزدهمین نمایشگاه زنان و تولید ملی اشاره کرد و گفت: از 12 تا 21 مهرماه این نمایشگاه در بوستان گفت‌وگو برگزار می‌شود و در مجموع 3176 نفر از زنان خانوار محصولات خود را ارائه می‌کنند و در ایوان انتظار نیز 80 نفر ا ز کارآفرینان محصولات خود را ارائه می‌کنند.

وی درباره حضور زنان زندانی دارای رأی باز در نمایشگاه زنان و تولید ملی گفت: در یک سال گذشته با توجه به اینکه قراردادی با قوه قضائیه داشتیم تا زنان رأی باز را در مراکز کوثر به کار گیریم. برخی از این افراد با اینکه مدت محکومیتشان تمام شده اما همچنان با مراکز ما درارتباط هستند.

پایان پیام/


11997158
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: میانگین شاخص کیفیت هوای تهران هم اکنون بر روی عدد ۹۶ قرار گرفته و هوا در وضعیت قابل قبول است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت صنایع شیر ایران از عرضه محصولات لبنی با کالابرگ با قیمتی حداقل ۱۰ درصد پایین‌تر از نرخ مصوب خبرداد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت اعلام کرد که آمار بانوان اعزامی در حج پیش‌رو برای سال ۱۴۰۵ از مردان بیشتر شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران از آحاد مردم برای حضور در مراسم چهلم شهدا و جان‌باختگان حوادث دی‌ماه که روز سه‌شنبه ۲۸ بهمن‌ماه در مصلای تهران برگزار می‌شود؛ دعوت کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شهرداری تهران گفت: با این استدلال که به زمان انتخابات نزدیک هستیم، نمی‌توان و نباید پروژه‌های شهری را متوقف کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» گاهی اوقات زوجین خواسته یا ناخواسته دچار اشتباهاتی نسبت به یکدیگر می‌شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان مدیریت حمل‌ونقل و پایانه‌های مسافربری شهرداری تهران، از اجرای مجموعه‌ای از پروژه‌های عمرانی و بازآفرینی فضا‌های عمومی در پایانه مسافربری بیهقی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیریت خودکنترلی توسط رانندگان امری ضروری است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: بیش از ۶۲ درصد مردم ایران حداقل یک بار در سال کار خیر می‌کنند، اما کمتر از ۱۱ درصد آنها این کار را در قالب تشکل‌های خیریه انجام می‌دهند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به برنامه تاسیس هفت دبیرستان پلیس در سطح کشور، فعالیت نخستین دبیرستان پلیس همزمان با سال تحصیلی آینده (مهر ۱۴۰۵) در شهر تهران آغاز می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است