اجتماعی 16:38 - 08 مهر 1402
مشاور شهردار تهران از برگزاری نوزدهمین نمایشگاه زنان و تولید ملی از 12 تا 21 مهرماه در بوستان گفت‌وگو خبر داد.

برگزاری نوزدهمین نمایشگاه زنان و تولید ملی

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس، مریم اردبیلی مشاور شهردار تهران در امور بانوان در نشست خبری نوزدهمین نمایشگاه زنان و تولید ملی با بیان اینکه این نمایشگاه برای ما ارزشمند است، گفت: در این نمایشگاه هم فرصت ارائه محصولات فراهم است و هم اینکه مشتریان بدون واسطه خریدهای خود را انجام می‌دهند.

اردبیلی با تأکید بر اینکه زنان ما بالقوه توانمند هستند، گفت: شهری که نتواند این توانمندی‌ها را به نمایش بگذارد ناتوان است.

به گفته اردبیلی، سامانه اطلاعات زنان سرپرست خانوار از سنوات گذشته وجود داشت و به دست ما رسیده است و مهمترین اقدام در این دوره در حوزه زنان سرپرست خانوار به روزرسانی این اطلاعات بوده است.

وی معتقد است نوع مواجهه مدیریت شهری در این دوره با زنان سرپرست خانوار کارآفرینی است، گفت: در کنار کمک‌هایی که مدیریت شهری به این قشر دارد، اما زنانی که می‌خواهند کارآفرین و اشتغال داشته باشند به سراغ شهرداری می‌روند.

به گفته اردبیلی، در حال حاضر آمار زنان و فرزندان آنها 20 هزار نفر است که مدیریت شهری خدماتی به بانوان و فرزندان آن ارائه می‌کنند.

وی در خصوص اقدامات شهرداری تهران برای زنان سرپرست خانوار و فرزندانشان گفت: چکاپ سلامت در 85 مرکز کوثر برای 1500 نفر از زنان انجام شده و این کار ادامه دارد.

وی در بخش دیگری از سخنانش به برگزاری نوزدهمین نمایشگاه زنان و تولید ملی اشاره کرد و گفت: از 12 تا 21 مهرماه این نمایشگاه در بوستان گفت‌وگو برگزار می‌شود و در مجموع 3176 نفر از زنان خانوار محصولات خود را ارائه می‌کنند و در ایوان انتظار نیز 80 نفر ا ز کارآفرینان محصولات خود را ارائه می‌کنند.

وی درباره حضور زنان زندانی دارای رأی باز در نمایشگاه زنان و تولید ملی گفت: در یک سال گذشته با توجه به اینکه قراردادی با قوه قضائیه داشتیم تا زنان رأی باز را در مراکز کوثر به کار گیریم. برخی از این افراد با اینکه مدت محکومیتشان تمام شده اما همچنان با مراکز ما درارتباط هستند.

پایان پیام/


11997158
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» «اردوی افطار خانوادگی» از ۳۰ بهمن ماه تا ۲۹ اسفند ۱۴۰۴، از ساعت ۱۸ تا ۲۳ در فرهنگسرا‌های تهران برگزار می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی کشور از اجرای «بانک زمان» در ۱۰ محله تهران از عیدفطر خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده یگان تکاوری یگان‌های ویژه فراجا از کشف ۲۵۵ کیلوگرم مواد مخدر از نوع تریاک در جریان اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی تکاوران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ، از کشف یک پرونده پیچیده آدم‌ربایی و آزادی گروگان در کمتر از ۷۲ ساعت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر ستاد ملی جمعیت با تأکید بر اینکه پیام اصلی طرح «کارت امید مادر» باید بر اطمینان‌بخشی و صداقت با مردم استوار باشد، گفت: محور اطلاع‌رسانی باید قدردانی از مادری و همراهی با مادران باشد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه گفت: معنای مبارزه با فساد فقط بگیر و ببند و حبس نیست؛ این یک بخش از مقوله‌ی مبارزه با فساد است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل دادگستری استان تهران با حضور در مخزن بایگانی راکد دادگستری تهران، از روند آماده‌سازی و ساماندهی این مخزن بازدید کرد و میزان پیشرفت عملیات اجرایی را مورد بررسی قرار داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۸ در نهمین کمیته تخصصی سلامت، ایمنی و محیط زیست (HSE) ضمن بررسی گزارش شش‌ماهه نیمه دوم سال ۱۴۰۴، بر آغاز فوری پایش و ایمن‌سازی بوستان‌های منطقه پیش از فرارسیدن نوروز تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاع‌رسانی پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد بی‌توجهی به فاصله طولی عامل اصلی ۲۸۳ فوتی و ۷۵۰۰ جرحی تصادف در تهران از ابتدای سال است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قائم‌مقام عملیات شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه از کاهش سرفاصله حرکت قطار‌ها در خط ۶ و افزایش تعداد حرکت‌های روزانه خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است