اجتماعی 16:38 - 08 مهر 1402
مشاور شهردار تهران از برگزاری نوزدهمین نمایشگاه زنان و تولید ملی از 12 تا 21 مهرماه در بوستان گفت‌وگو خبر داد.

برگزاری نوزدهمین نمایشگاه زنان و تولید ملی

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس، مریم اردبیلی مشاور شهردار تهران در امور بانوان در نشست خبری نوزدهمین نمایشگاه زنان و تولید ملی با بیان اینکه این نمایشگاه برای ما ارزشمند است، گفت: در این نمایشگاه هم فرصت ارائه محصولات فراهم است و هم اینکه مشتریان بدون واسطه خریدهای خود را انجام می‌دهند.

اردبیلی با تأکید بر اینکه زنان ما بالقوه توانمند هستند، گفت: شهری که نتواند این توانمندی‌ها را به نمایش بگذارد ناتوان است.

به گفته اردبیلی، سامانه اطلاعات زنان سرپرست خانوار از سنوات گذشته وجود داشت و به دست ما رسیده است و مهمترین اقدام در این دوره در حوزه زنان سرپرست خانوار به روزرسانی این اطلاعات بوده است.

وی معتقد است نوع مواجهه مدیریت شهری در این دوره با زنان سرپرست خانوار کارآفرینی است، گفت: در کنار کمک‌هایی که مدیریت شهری به این قشر دارد، اما زنانی که می‌خواهند کارآفرین و اشتغال داشته باشند به سراغ شهرداری می‌روند.

به گفته اردبیلی، در حال حاضر آمار زنان و فرزندان آنها 20 هزار نفر است که مدیریت شهری خدماتی به بانوان و فرزندان آن ارائه می‌کنند.

وی در خصوص اقدامات شهرداری تهران برای زنان سرپرست خانوار و فرزندانشان گفت: چکاپ سلامت در 85 مرکز کوثر برای 1500 نفر از زنان انجام شده و این کار ادامه دارد.

وی در بخش دیگری از سخنانش به برگزاری نوزدهمین نمایشگاه زنان و تولید ملی اشاره کرد و گفت: از 12 تا 21 مهرماه این نمایشگاه در بوستان گفت‌وگو برگزار می‌شود و در مجموع 3176 نفر از زنان خانوار محصولات خود را ارائه می‌کنند و در ایوان انتظار نیز 80 نفر ا ز کارآفرینان محصولات خود را ارائه می‌کنند.

وی درباره حضور زنان زندانی دارای رأی باز در نمایشگاه زنان و تولید ملی گفت: در یک سال گذشته با توجه به اینکه قراردادی با قوه قضائیه داشتیم تا زنان رأی باز را در مراکز کوثر به کار گیریم. برخی از این افراد با اینکه مدت محکومیتشان تمام شده اما همچنان با مراکز ما درارتباط هستند.

پایان پیام/


11997158
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه با عالی‌رتبه‌ترین مقام قضایی ازبکستان در حاشیه بیستمین اجلاس رؤسای نظام‌های قضایی کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگهای دیدار کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای فرهنگی و فرهنگ سازمانی شستا در نخستین جلسه این شورا بر استفاده از الگو‌های موفق در ساختار سازمانی شستا برای اعتلای فرهنگ تاکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضائیه گفت: در دیدار با مقامات قضایی کشور‌های منطقه خواستیم مشکلات حقوقی ایرانیان در این کشور‌ها را تسهیل کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مادر نقش چشمگیری در مواجهه فرزندان با پدر خانواده را دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال‌احمر از مشارکت مردم در اجرای طرح‌های نوروزی این جمعیت خبر داد و اعلام کرد: در قالب «طرح ملی هلال رحمت»، حدود ۳ میلیون نفر از خدمات هلال‌احمر بهره‌مند شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس آگاهی پایتخت طی یادداشتی به مناسبت دستگیری سارقین زورگیر خیابان صابونیان، غیرت، هوشمندی و اشراف اطلاعاتی را عامل اصلی توفیق پلیس در دستگیر مجرمان برشمرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان امدادونجات با اعلام هشدار وقوع سیلاب طی ساعات آینده در شمال‌غرب کشور از آماده باش امدادگران هلال‌احمر خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان امدادونجات با اعلام هشدار وقوع سیلاب طی ساعات آینده در شمال‌ غرب کشور از آماده‌باش امدادگران هلال‌احمر خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان محیط زیست گفت: این سازمان در حال تهیه بسته‌ای برای سرمایه‌گذاری و توسعه کسب و کار‌های سبز و استفاده از فناوری‌ها برای ایجاد اشتغال سبز است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اختلالات گفتاری طیف وسیعی از جامعه را شامل می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است