بین‌الملل 14:57 - 09 آذر 1401

نقشه جدید آمریکا برای لبنان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از العهد، شیخ علی دعموش نائب رئیس شورای اجرایی حزب الله گفت: پس از اینکه آمریکایی در جنگ نرم و سیاست فشار و محاصره و تحریم و گرسنه نگه داشتن مردم لبنان شکست خوردند به ایجاد هرج و مرج و فروپاشی لبنان دلبسته اند.

وی افزود: این نسل و نسلهای آتی ایمان و بصیرت دارند و آنها هرگز به اهداف خبیث خود یا ویرانی کشور ما و گرفتن عناصر قدرت آن یا بر هم زدن ثبات و وحدت آن نخواهند شد.

شیخ علی دعموش نائب رئیس شورای اجرایی حزب الله گفت: آمریکا و غرب باید از تاثیرگذاری بر این نسل و نسلهای آتی مایوس شوند زیرا آنها در مسیر مقاومت گام خواهند برداشت.

دعموش تاکید کرد: یکی از راههای مصون نگه داشتن لبنان از طرح های آمریکا برای بی ثباتی در لبنان، انتخاب رئیس جمهوری است که اولویتش وحدت لبنانی ها و حفظ ثبات داخلی و حاکمیت کشور و خارج کردن آن از بحرانهایش و توجه به عناصر قدرت لبنان است.

شیخ علی دعموش نائب رئیس شورای اجرایی حزب الله ضمن تاکید بر تفاهم و توافق در زمینه انتخاب رئیس جمهور گفت: گروههای سیاسی لبنانی باید مسئولیت پذیر باشند و با نگاه توافقی بنگرند تا کشور خیلی سریع از خلاء نجات یابد.


11752216
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک رسانه عبری گزارش داده که بنیامین نتانیاهو از ولادیمیر پوتین خواسته تا به ایران منتقل کند که اسرائیل قصد حمله جدیدی علیه این کشور ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دلسی رودریگز، معاون رئیس‌جمهور ونزوئلا، به عنوان رئیس‌جمهور موقت این کشور سوگند یاد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه جروزالم پست ادعا کرد مقامات آمریکایی و اسرائیلی پس از ربوده شدن نیکلاس مادورو احتمالاً به دنبال مداخله در امور داخلی ایران هستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گزارش‌ها از حملات عربستان سعودی به شهر مرزی «شدا» در استان صعده یمن حکایت دارد که منجر به مجروح شدن چهار شهروند یمنی شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نماینده دائم روسیه در سازمان ملل، با محکوم کردن اقدام نظامی آمریکا در ونزوئلا، خواستار آزادی فوری نیکلاس مادورو و همسرش شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور ونزوئلا، در اولین جلسه دادگاه فدرال نیویورک با اعلام بی‌گناهی در برابر اتهامات مواد مخدر و سلاح، خود را «اسیر جنگی» خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم صهیونیستی بار دیگر با نقض حاکمیت لبنان، حملات هوایی و موشکی گسترده‌ای را به مناطق البقاع شرقی و جنوب این کشور انجام داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آنتونیو گوترش در جلسه شورای امنیت سازمان ملل ابراز نگرانی کرد که اقدام نظامی آمریکا در ونزوئلا می‌تواند به بی‌ثباتی در این کشور و منطقه بیانجامد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ و متحدانش با انتشار تصاویر تحریک‌آمیزی مانند کلاه «ایران را دوباره بزرگ کنیم» و اظهارات حمایتی از اغتشاشگران، بار دیگر دخالت آشکار خود در امور داخلی ایران را به نمایش گذاشتند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر اسرائیل، بار دیگر با ادعای واهی علیه برنامه موشکی ایران گفت که اسرائیل اجازه احیای برنامه موشک‌های بالستیک ایران را نخواهد داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است