سیاسی 13:50 - 08 آذر 1400

گشت نامحسوس «مرگ» در جاده ترانزیتی/ وعده‌های فولادی ۱۹ ساله شد!

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: با توجه به اینکه در جریان سفر رئیس‌جمهور به استان لرستان فرصت دیدار حضوری با مردم همه شهرستان‌های استان فراهم نخواهد شد خبرنگاران خبرگزاری مهر در شهرستان‌های مختلف به میان مردم رفته‌اند و تریبون این رسانه را برای انتقال مسائل، مشکلات و مطالبات خود را در اختیار آن‌ها گذاشته‌اند.

ویدئوی امروز مربوط به مطالبات مردم شهرستان ازنا در شرق استان لرستان است، مرکز این شهرستان، شهر ازنا است، این شهر در دشت وسیع «جاپلق» جا دارد، شهرستان ازنا از جنوب به «اشترانکوه» و «سفید کوه»، از غرب به «دربند» و چشمه «قل قل» و «تیان» و شهرستان دورود، از شرق و شمال به امامزاده «قاسم» و «مؤمن آباد» در دشت «فرزیان» و شهرستان‌های شازند و خمین و از شرق به شهرستان الیگودرز محدود است.

یکی از مطالبات مردم شهرستان ازنا فعال شدن کارخانه فولاد ازنا است که بیشتر از ۱۹ سال فقط وعده شنیده است. مجوز اولیه کارخانه فولاد ازنا سال ۸۱ صادر و فعالیت رسمی برای احداث این کارخانه از سال ۸۴ آغاز شد، این واحد صنعتی که یکی از مهم‌ترین پروژه‌های استان لرستان در این حوزه محسوب می‌شود قرار بوده با ظرفیت تولید سالانه یک‌میلیون و ۲۰۰ هزار تن ورق در فاز اول و سالانه ۷۰۰ هزار تن فولاد در فاز دوم وارد چرخه فعالیت شود.

این پروژه صنعتی از آن جهت برای لرستان و لرستانی‌ها ارزشمند است که بهره‌برداری از آن می‌تواند به‌طور مستقیم هزار و ۵۰۰ شغل در یکی از بیکارترین استان‌های کشور ایجاد کند که این رقم مجزا از اشتغال غیرمستقیم این واحد صنعتی است.

همچنین عدم تعریض محور ازنا- شازند از دیگر مشکلات مردم این شهرستان است، محور ازنا - شازند به طول ۷۰ کیلومتر شهرستان ازنا را به استان مرکزی متصل می‌کند که بیش از ۳۵ کیلومتر از این محور در شهرستان ازنا واقع‌شده و هم‌اکنون چهار خطه شدن این محور همچنان نیمه‌تمام باقی‌مانده است.

از دیگر مشکلات و مطالبات مردم این شهرستان توقف پروژه سد کمندان است؛ سد «کمندان» یکی از طرح‌های مصوب سفر هیئت دولت به استان لرستان بوده که آب دو شهر ازنا و الیگودرز را تأمین می‌کند، عملیات اجرایی این سد که در ۱۵ کیلومتری جنوب شهرستان ازنا در دست احداث است از سال ۱۳۸۳ آغاز و در زمان‌های مختلف وعده آبگیری و بهره‌برداری از آن به مردم داده‌شده است.

از مهم‌ترین اهداف سد کمندان تأمین آب شرب شهرهای ازنا و الیگودرز، مهار سیلاب رودخانه «ماربره» روستاهای کمندان و عزیزآباد، تأمین آب اراضی کشاورزی پایین‌دست شهرستان ازنا و نیازهای زیست‌محیطی است.

به‌رغم این مزایا همچنان این پروژه به سرانجام نرسیده است و ماه‌به‌ماه و فصل‌به‌فصل تاریخ وعده‌های مسئولان برای بهره‌برداری از این سد به تعویق می‌افتد تا تنها وعده دهنده‌های بهره‌برداری پروژه تغییر کند و بین مسئولان ارشد استان ازجمله استاندار و مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای جابجا شود.

همچنین در آستانه سفر رئیس‌جمهور و اعضای کابینه به استان لرستان خبرگزاری مهر در سلسله گزارش‌هایی ضمن طرح برخی مسائل این استان، بستر طرح مطالبات و خواسته‌های مردم را فراهم خواهد کرد.

در این راستا منطبق بر نظام مسائل تدوین‌شده در این خبرگزاری، مهم‌ترین مطالبات استان در حوزه‌های مختلف صنعتی، کشاورزی، فرهنگی، سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و … مورد اشاره قرار خواهد گرفت تا زمینه‌ای برای توجه به این مطالبات در مصوبات سفر دولت فراهم شود.

برای پیگیری گزارش‌های مهر لینک «مطالبات مردم لرستان از دولت» را دنبال کنید. این لینک در کنار صفحه استانی خبرگزاری مهر قرار داده خواهد شد و مخاطبان این رسانه می‌توانند نکات مدنظر خود را در بخش نظرات در میان بگذارند.


11342230
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران، در جریان سفر به مسقط پایتخت عمان، با هیثم بن طارق، سلطان عمان و بدر بن حمد البوسعیدی وزیر امور خارجه این کشور دیدار خواهد کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا گفت: آنچه امروز در فلسطین، ایران و سایر نقاط جهان می‌گذرد، بخشی از یک پروژه گسترده صهیونیستی ـ آمریکایی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور گفت: آنچه از کتاب خدا برداشت می‌شود این است که همه پیامبران آمده‌اند تا عدالت را در جامعه پیاده کنند و میان مردم بر اساس حق داوری شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس با تأکید بر اینکه دهه مبارکه فجر، فرصتی مهم برای باز تبیین چرایی انقلاب اسلامی است، گفت: این انقلاب، بدون مردم معنا ندارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با اشاره به وضعیت آمادگی نیرو‌های مسلح در شرایط مذاکره و وجود تهدیدات منطقه‌ای، گفت: نیرو‌های مسلح کشورمان برای انجام ماموریت‌های خود در هر شرایطی آماده هستند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه بر آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای گسترش بیش از پیش مناسبات در راستای منافع مشترک و متقابل دو کشور را اعلام کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رئیس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم گفت: مصوبه استخدام دهیاران و به کارگیری آنان هفته گذشته در هیات دولت تصویب شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عراقچی، در تماس‌های تلفنی جداگانه با وزرای امور خارجه ترکیه، مصر و عربستان سعودی، همتایان خود را در جریان آخرین تحولات مرتبط قرار داد.  
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» هیئت دولت جمهوری اسلامی ایران با گرامیداشت سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران، آحاد مردم ایران را به حضور در راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن دعوت کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب بیانیه‌ای به شرح زیر صادر کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است