سیاسی 13:50 - 08 آذر 1400

گشت نامحسوس «مرگ» در جاده ترانزیتی/ وعده‌های فولادی ۱۹ ساله شد!

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: با توجه به اینکه در جریان سفر رئیس‌جمهور به استان لرستان فرصت دیدار حضوری با مردم همه شهرستان‌های استان فراهم نخواهد شد خبرنگاران خبرگزاری مهر در شهرستان‌های مختلف به میان مردم رفته‌اند و تریبون این رسانه را برای انتقال مسائل، مشکلات و مطالبات خود را در اختیار آن‌ها گذاشته‌اند.

ویدئوی امروز مربوط به مطالبات مردم شهرستان ازنا در شرق استان لرستان است، مرکز این شهرستان، شهر ازنا است، این شهر در دشت وسیع «جاپلق» جا دارد، شهرستان ازنا از جنوب به «اشترانکوه» و «سفید کوه»، از غرب به «دربند» و چشمه «قل قل» و «تیان» و شهرستان دورود، از شرق و شمال به امامزاده «قاسم» و «مؤمن آباد» در دشت «فرزیان» و شهرستان‌های شازند و خمین و از شرق به شهرستان الیگودرز محدود است.

یکی از مطالبات مردم شهرستان ازنا فعال شدن کارخانه فولاد ازنا است که بیشتر از ۱۹ سال فقط وعده شنیده است. مجوز اولیه کارخانه فولاد ازنا سال ۸۱ صادر و فعالیت رسمی برای احداث این کارخانه از سال ۸۴ آغاز شد، این واحد صنعتی که یکی از مهم‌ترین پروژه‌های استان لرستان در این حوزه محسوب می‌شود قرار بوده با ظرفیت تولید سالانه یک‌میلیون و ۲۰۰ هزار تن ورق در فاز اول و سالانه ۷۰۰ هزار تن فولاد در فاز دوم وارد چرخه فعالیت شود.

این پروژه صنعتی از آن جهت برای لرستان و لرستانی‌ها ارزشمند است که بهره‌برداری از آن می‌تواند به‌طور مستقیم هزار و ۵۰۰ شغل در یکی از بیکارترین استان‌های کشور ایجاد کند که این رقم مجزا از اشتغال غیرمستقیم این واحد صنعتی است.

همچنین عدم تعریض محور ازنا- شازند از دیگر مشکلات مردم این شهرستان است، محور ازنا - شازند به طول ۷۰ کیلومتر شهرستان ازنا را به استان مرکزی متصل می‌کند که بیش از ۳۵ کیلومتر از این محور در شهرستان ازنا واقع‌شده و هم‌اکنون چهار خطه شدن این محور همچنان نیمه‌تمام باقی‌مانده است.

از دیگر مشکلات و مطالبات مردم این شهرستان توقف پروژه سد کمندان است؛ سد «کمندان» یکی از طرح‌های مصوب سفر هیئت دولت به استان لرستان بوده که آب دو شهر ازنا و الیگودرز را تأمین می‌کند، عملیات اجرایی این سد که در ۱۵ کیلومتری جنوب شهرستان ازنا در دست احداث است از سال ۱۳۸۳ آغاز و در زمان‌های مختلف وعده آبگیری و بهره‌برداری از آن به مردم داده‌شده است.

از مهم‌ترین اهداف سد کمندان تأمین آب شرب شهرهای ازنا و الیگودرز، مهار سیلاب رودخانه «ماربره» روستاهای کمندان و عزیزآباد، تأمین آب اراضی کشاورزی پایین‌دست شهرستان ازنا و نیازهای زیست‌محیطی است.

به‌رغم این مزایا همچنان این پروژه به سرانجام نرسیده است و ماه‌به‌ماه و فصل‌به‌فصل تاریخ وعده‌های مسئولان برای بهره‌برداری از این سد به تعویق می‌افتد تا تنها وعده دهنده‌های بهره‌برداری پروژه تغییر کند و بین مسئولان ارشد استان ازجمله استاندار و مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای جابجا شود.

همچنین در آستانه سفر رئیس‌جمهور و اعضای کابینه به استان لرستان خبرگزاری مهر در سلسله گزارش‌هایی ضمن طرح برخی مسائل این استان، بستر طرح مطالبات و خواسته‌های مردم را فراهم خواهد کرد.

در این راستا منطبق بر نظام مسائل تدوین‌شده در این خبرگزاری، مهم‌ترین مطالبات استان در حوزه‌های مختلف صنعتی، کشاورزی، فرهنگی، سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و … مورد اشاره قرار خواهد گرفت تا زمینه‌ای برای توجه به این مطالبات در مصوبات سفر دولت فراهم شود.

برای پیگیری گزارش‌های مهر لینک «مطالبات مردم لرستان از دولت» را دنبال کنید. این لینک در کنار صفحه استانی خبرگزاری مهر قرار داده خواهد شد و مخاطبان این رسانه می‌توانند نکات مدنظر خود را در بخش نظرات در میان بگذارند.


11342230
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید کالابرگ برای سه دهک اول، از هفتهٔ آینده عملی شود و هر چقدر افزایش قیمت وجود داشته باشد، وزارت رفاه آن را روی کالابرگ جبران می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نایب‌رئیس مجلس می‌گوید در طول ۴۶ سال گذشته با فرهنگ بسیجی در برابر آمریکا، رژیم صهیونیستی و همه پشتیبانان آنها ایستاده‌ایم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده مرکز بسیج قوه مقننه از آغاز‌به‌کار پایگاه مقاومت بسیح نمایندگان مجلس با عنوان پایگاه شهید مدرس خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» یکی از دستورکارهای امروز مجلس ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی در مورد طرح اصلاح موادی از قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی و قانون مدنی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به مسائلی نظیر چند نرخی شدن بنزین پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس از ورود جدی این کمیسیون به عدم اجرای قانون هوای پاک برای نخستین‌بار و تقاضای اعمال ماده ۲۳۴ درخصوص استنکاف از قانون خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس جبهه مقاومت، آماده و مهیاست و هر زمان که اقتضا کند این اندیشه‌های ناب در میدان عمل خودش را به ظهور و بروز می‌رساند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی رئیس‌جمهور تصریح کرد: ما و سازمان برنامه و بودجه توافق کردیم تا پروژه‌های نیمه‌تمام سریع‌تر به پایان برسد و لذا پروژه‌ها باید اولویت‌بندی شوند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مسعود پزشکیان از رویکرد دولت برای ایجاد فضای رقابتی سالم در حوزه آموزش سخن گفت و با بیان اینکه برای ارتقای کیفیت آموزش، از تمام صاحب‌نظران و فعالان این عرصه دعوت کرده‌ایم تا روش‌های نوآورانه و ابتکاری خود را ارائه دهند، تصریح کرد: نباید در ...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» آخرین شب مراسم عزاداری شهادت حضرت زهرا سلام‌الله‌ علیها، امشب با حضور هزاران نفر از عزاداران فاطمی در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است