اجتماعی 12:40 - 18 آذر 1401
مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران از بهره‌برداری 1500هکتار کمربند سبز تهران در اسفند ماه سال جاری خبر داد.

تملک 21 باغ مناطق کم‌برخوردار پایتخت تا پایان سال

به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری فارس؛ علی محمدمختاری، مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران، در تشریح روند تکمیل کمربند سبز شهر تهران تصریح کرد:‌ در ادامه تکمیل کمربند سبز پیرامونی شهر تهران در 11 نقطه این شهر عمدتا در مناطق حاشیه‌ای همانند مناطق 1، 2، 4، 5، 13، 14، 15، 18، 19، 21 و 22 احداث 1500 هکتار فضای سبز در تهران نیز در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود:‌ در حال حاضر 1200 تا 1500 نفر روزانه در این پروژه مشغول به کار هستند و تا اسفند ماه سال جاری این 1500هکتار تکمیل خواهد شد.

مختاری ادامه داد: سعی شده در این پروژه از پوشش گیاهی مناسب و مقاوم به کم‌آبی و سازگار با شرایط اقلیمی شهر تهران استفاده شود.

مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران درباره تملک باغات در شهر تهران گفت:‌ تملک 21 باغ در دستور کار قرار گرفته است و در حال حاضر در دست ارزیابی است. تا پایان سال این 21 باغ که عمدتا در مناطق کم برخوردار هستند تملک خواهند شد.

پایان پیام/


11755054
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهره‌برداری سازمان حمل و نقل و ترافیک به شهروندان توصیه کرد سفر‌های ضروری خود را مدیریت کرده و حتما با رزرو طرح، داخل محدوده‌های ترافیکی شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به بارش‌های قابل توجه در ۱۷ استان، از آماده‌باش کامل دستگاه‌های امدادی، خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرهنگ علی اصغر شریفی رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ از تمهیدات ویژه پلیس راهور تهران بزرگ در خصوص رصد تخلف فاقد معاینه فنی برای وسایل نقلیه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور گفت: فرآوری بافت از نظر ما کاری اعتقادی و فرهنگی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان مهندسی و ساختمان شهرداری تهران از پایان عملیات مقاوم‌سازی لرزه‌ای در ۴۵ تقاطع غیرهمسطح پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان مهندسی و ساختمان شهرداری تهران از پایان عملیات مقاوم‌سازی لرزه‌ای در ۴۵ تقاطع غیرهمسطح پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون نظارت و امور مناطق سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران با اشاره به افزایش قیمت بنزین، گفت: نرخ کرایه تاکسی‌ها طبق مصوبه سال جاری محاسبه می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور امور مجلس سازمان بهزیستی کشور گفت: بر اساس قوانین موجود هرگونه مشارکت مردمی با سازمان بهزیستی مشمول معافیت‌های مالیاتی می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کولیوند با تأکید بر شفافیت مالی، توانمندسازی نیروی انسانی و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین، افزایش چابکی عملیاتی و رضایتمندی کارکنان را از اولویت‌های اصلی این جمعیت دانست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر گفت: با وقوع بارش‌های رگباری و آبگرفتگی در ۱۸ استان کشور، هلال‌احمر تا صبح امروز (یکشنبه ۲۲ آذرماه) به ۶ هزار و ۳۴۲ نفر، امدادرسانی کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است