اجتماعی 12:40 - 18 آذر 1401
مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران از بهره‌برداری 1500هکتار کمربند سبز تهران در اسفند ماه سال جاری خبر داد.

تملک 21 باغ مناطق کم‌برخوردار پایتخت تا پایان سال

به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری فارس؛ علی محمدمختاری، مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران، در تشریح روند تکمیل کمربند سبز شهر تهران تصریح کرد:‌ در ادامه تکمیل کمربند سبز پیرامونی شهر تهران در 11 نقطه این شهر عمدتا در مناطق حاشیه‌ای همانند مناطق 1، 2، 4، 5، 13، 14، 15، 18، 19، 21 و 22 احداث 1500 هکتار فضای سبز در تهران نیز در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود:‌ در حال حاضر 1200 تا 1500 نفر روزانه در این پروژه مشغول به کار هستند و تا اسفند ماه سال جاری این 1500هکتار تکمیل خواهد شد.

مختاری ادامه داد: سعی شده در این پروژه از پوشش گیاهی مناسب و مقاوم به کم‌آبی و سازگار با شرایط اقلیمی شهر تهران استفاده شود.

مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران درباره تملک باغات در شهر تهران گفت:‌ تملک 21 باغ در دستور کار قرار گرفته است و در حال حاضر در دست ارزیابی است. تا پایان سال این 21 باغ که عمدتا در مناطق کم برخوردار هستند تملک خواهند شد.

پایان پیام/


11755054
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، محله‌محوری را راهبرد جدید دولت چهاردهم در حوزه رفاه دانست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد شهید با بیان اینکه وصایای شهدا حلقه‌ای مطمئن برای پیوند بین نسل‌ها است، گفت: دشمن ۲۰ سال برای ایجاد بحران در ایران برنامه‌ریزی کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: رویکرد جدید مواجهه با معلولیت، عبور از نگاه طردکننده و حرکت به سمت جامعه‌ای فراگیر است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر، از ادامه عملیات پشتیبانی این سازمان در آتش‌سوزی گسترده جنگل توسکستان استان گلستان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران در سومین نشست مشترک با اتاق اصناف و اتحادیه‌ها، مطالبات آنان را بررسی و پس از بحث و تبادل نظر دستورات لازم را جهت تسریع در انجام موضوعات مطرح در این جلسه صادر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران ویژه برنامه‌های شهرداری برای هفته زن با عنوان «زن؛ جریان زندگی» را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: در حال حاضر کیفیت هوای تهران با شاخص ۱۵۶ در وضعیت قرمز و ناسالم برای همه گروه‌هاست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا گفت: کارآگاهان پلیس آگاهی، اعضای یک باند حرفه‌ای که با شگرد فروش حواله جعلی خودرو، ۳۰ میلیارد تومان از شهروندان کلاهبرداری کرده بودند را دستگیر کردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا از کشف ۱۱ کیلو و ۴۰۰ گرم محلول شیشه، توسط کارکنان فرودگاه بندرعباس خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» خط ویژه حمل‌ونقل همگانی (H.O.V) در بزرگراه شهید چمران به بهره‌برداری رسیده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است