اجتماعی 12:40 - 18 آذر 1401
مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران از بهره‌برداری 1500هکتار کمربند سبز تهران در اسفند ماه سال جاری خبر داد.

تملک 21 باغ مناطق کم‌برخوردار پایتخت تا پایان سال

به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری فارس؛ علی محمدمختاری، مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران، در تشریح روند تکمیل کمربند سبز شهر تهران تصریح کرد:‌ در ادامه تکمیل کمربند سبز پیرامونی شهر تهران در 11 نقطه این شهر عمدتا در مناطق حاشیه‌ای همانند مناطق 1، 2، 4، 5، 13، 14، 15، 18، 19، 21 و 22 احداث 1500 هکتار فضای سبز در تهران نیز در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود:‌ در حال حاضر 1200 تا 1500 نفر روزانه در این پروژه مشغول به کار هستند و تا اسفند ماه سال جاری این 1500هکتار تکمیل خواهد شد.

مختاری ادامه داد: سعی شده در این پروژه از پوشش گیاهی مناسب و مقاوم به کم‌آبی و سازگار با شرایط اقلیمی شهر تهران استفاده شود.

مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران درباره تملک باغات در شهر تهران گفت:‌ تملک 21 باغ در دستور کار قرار گرفته است و در حال حاضر در دست ارزیابی است. تا پایان سال این 21 باغ که عمدتا در مناطق کم برخوردار هستند تملک خواهند شد.

پایان پیام/


11755054
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی بر ضرورت برقراری بیمه رانندگان تاکسی‌های اینترنتی تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با وجود اعلام تأخیر ۲ ساعته در آغاز فعالیت ادارات به مناسبت شب یلدا، رئیس مرکز شماره‌گذاری پلیس راهور فراجا تأکید کرد که مراکز تعویض پلاک خودرو فردا مطابق روال عادی فعالیت خواهند کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار تهران قیمت انار یلدایی را ۸۷ هزار تومان اعلام کرده است اما قیمت نصب شده در یکی از میادین خلاف آن است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: از اول مهر امسال تاکنون، بیش از ۱۷۷ هزار و ۲۰۰ فقره تخلف مرتبط با پلاک خودرو در پایتخت شناسایی و اعمال قانون شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جمعیت هلال‌احمر در اطلاعیه شماره ۷ مربوط به خدمات در ۶ روز گذشته اعلام کرد: در این مدت بیش از ۴۲ هزار هموطن حادثه‌دیده بویژه در استان‌های جنوبی کشور، امدادرسانی شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران از افزایش پیامک‌ها و لینک‌های جعلی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» صندوق بازنشستگی کشوری اعلام کرد: آخرین مرحله از پرداخت معوقات متناسب‌سازی۱۴۰۳ حقوق بازنشستگان به حساب مشمولان واریز شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور اسناد سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: با راه‌اندازی سامانه بازطراحی‌شده ثبت شرکت‌ها، زمان ثبت شرکت از یک ماه به دو روز کاهش یافته است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران بر نقش تعیین‌ کننده نوسازی ناوگان فرسوده در کاهش آلودگی هوا، تاکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهرداری منطقه ۱۰ با اکران بنر‌های جذاب و خلاقانه در نقاط پرتردد منطقه، اهالی را به بازدید از باغ‌راه خیابان عرب، یکی از پروژه‌های موفق شهروندمحور، دعوت کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است