بین‌الملل 23:11 - 20 بهمن 1403
رئیس پارلمان ترکیه گفت: زمین مسلمانان و مسیحیان فلسطینی برای فروش به «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا و شرکای وی نیست، بلکه دارایی و وطن مردم فلسطین است.

رئیس مجلس ترکیه: زمین فلسطینی‌ها برای فروش به ترامپ و شرکای او نیست

به نقل از خبرگزاری آناتولی ترکیه، «نعمان کورتولموش» در سخنرانی در یک مجمع آموزشی در استان آنتالیا در جنوب ترکیه گفت: نوار غزه متعلق به ساکنان فلسطینی آن است و تا روز قیامت به همین شکل باقی خواهد ماند.

وی تاکید کرد که زمین‌های مسلمانان فلسطین و مسیحیان فلسطینی قطعه زمینی نیست که برای فروش به ترامپ و شرکای او عرضه شود بلکه متعلق به مردم فلسطین است واین سرزمین، وطن مردم فلسطین است.

رئیس مجلس ترکیه اشاره کرد که ارتش رژیم صهیونیستی که مرگبارترین سلاح‌ها و ابزار‌های جهان را در اختیار دارد، پس از آنکه معتقد بود ظرف چند روز قادر به انجام آن خواهد بود نتوانست نقشه خود را برای اشغال غزه در مقابل مقاومتی که یک سال و نیم ادامه دارد، اجرا کند.

وی اظهارداشت که پس از یک سال و نیم، تلاش‌هایی برای نجات «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم اسرائیل و دستیاران وی پس از سرافکندگی در برابر افکار عمومی جهان به‌ویژه در رابطه با موضوع مبادله اسیران در حال انجام است.

کورتولموش همچنین از فشار ترامپ بر دیوان کیفری بین المللی به دلیل تصمیمات این دادگاه علیه نتانیاهو و رهبران نظامی رژیم اسرائیل انتقاد کرد.

دونالد ترامپ روز پنجشنبه در واکنش به صدور حکم بازداشت بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل و «یوآو گالانت» وزیر دفاع سابق این رژیم به دلیل ارتکاب جنایات جنگی و جنایت ضدبشری علیه فلسطینی‌ها در نوار غزه، فرمان اجرایی اعمال تحریم‌ها را علیه مقامات دیوان کیفری بین المللی امضا کرد.

رئیس جمهور آمریکا ادعا کرد که دیوان کیفری بین‌المللی بصورت بی‌اساس و غیرقانونی آمریکا و متحدان نزدیک واشنگتن مانند رژیم اسرائیل را هدف قرار می‌دهد.

دنالد ترامپ سه‌شنبه گذشته در یک کنفرانس مطبوعاتی مشترک با نتانیاهو در کاخ سفید، قصد آمریکا برای تصرف غزه پس از آواره‌کردن فلسطینی‌ها از نوار غزه به کشور‌های دیگر را فاش کرد.

وی از ۲۵ ژانویه (۶ بهمن ۱۴۰۳) طرح انتقال ساکنان غزه به کشور‌های همسایه مانند مصر و اردن را مطرح کرد که با واکنش منفی هر دو کشور و سایر کشور‌های عربی و سازمان‌های منطقه‌ای و بین المللی مواجه شد.

منبع: ایرنا


12153197
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان ملل خواستار بازگشایی کامل گذرگاه رفح برای کمک‌های بشردوستانه و جابجایی غیرنظامیان شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کاخ سفید اعلام کرد گفتگوی نمایندگان ویژه ترامپ با پوتین «عمیق و سازنده» بوده و ترامپ در جریان جزئیات آن قرار گرفته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بنیاد هند رجب شکایتی را در کانادا ثبت کرده و خواستار دستگیری ایهود اولمرت و تزیپی لیونی که در حال بازدید از این کشور هستند، شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از اینکه ترامپ مردم سومالی را زباله خطاب کرد، نخست وزیر این کشور صرفا خواستار نادیده گرفتن اظهارات نژادپرستانه او شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» خانواده ماهیگیر کلمبیایی که در حملات اخیر آمریکا کشته شده، با رد اتهام قاچاق، علیه دولت آمریکا به کمیسیون حقوق بشر شکایت کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های محلی می‌گویند نیرو‌های ارتش اسرائیل به ۲ روستا در حومه جنوبی قنیطره حمله کرده و ایست بازرسی ایجاد کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دادستان‌های اسرائیل بازجویی از نخست‌وزیر این رژیم را در دادگاه منطقه‌ای تل‌آویو در مورد اتهامات فساد علیه او از سر گرفتند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه مجارستان گفت که اروپا به اوکراین «اجازه» نمی‌دهد با روسیه به توافق صلح برسد زیرا خواهان درگیری نظامی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا افراد و نهاد‌های مرتبط با یک سازمان ونزوئلایی را تحت تحریم‌های جدید خود قرار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سی‌ان‌ان با استناد به تحقیقات خود گزارش داد که نظامیان اسرائیلی با استفاده از بولدوزر اجساد ساکنان غزه را که به دنبال غذا بودند در گور‌های بی‌نشان دفن می‌کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است