اجتماعی 20:27 - 06 اردیبهشت 1404
استاندار تهران با تاکید بر لزوم استفاده از ظرفیت‌های استانی و سازمانی بر هماهنگی کامل دستگاه‌ها برای بزرگداشت شهدا و سالگرد آیت‌الله رئیسی و تجلیل از خانواده‌های شهدا تأکید کرد.

تأکید استاندار تهران بر هماهنگی کامل دستگاه‌ها برای بزرگداشت شهدا و سالگرد آیت‌الله رئیسی

باشگاه خبرنگاران جوان ـ محمدصادق معتمدیان، در جلسه هماهنگی مراسم بزرگداشت سوم خرداد و اولین سالگرد شهادت حضرت آیت‌الله رئیسی و شهدای خدمت، بر تدوین برنامه‌ای جامع با مشارکت همه دستگاه‌های اجرایی تأکید کرد.

استاندار تهران با اشاره به اهمیت سالروز آزادسازی خرمشهر، خواستار تعیین تکالیف مشخص برای دستگاه‌ها و لحاظ مناسبت‌هایی، چون هفته کارگر و بزرگداشت شهدای فرهنگی و معلم در برنامه‌ها شد. 

معتمدیان نقش اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و آموزش و پرورش را در برگزاری این مراسم محوری دانست و بر لزوم تجلیل از خانواده‌های شهدا تأکید کرد.

مقام عالی دولت در استان تهران بر ضرورت همکاری شهرداری‌ها در نامگذاری خیابان‌ها و میادین به نام شهدا و پیگیری اجرای قوانین مرتبط با ایثارگران در دستگاه‌های اجرایی تأکید کرد و خواستار برگزاری جلسات منظم برای بررسی وضعیت جامعه ایثارگری شد.

معتمدیان با اشاره به تشکیل ستاد ویژه سالگرد شهادت آیت‌الله رئیسی، بر بهره‌گیری از ظرفیت مدارس، دانشگاه‌ها، مساجد و محلات برای اجرای برنامه‌های فرهنگی و مذهبی به‌صورت متمرکز و غیرمتمرکز تأکید کرد.

مقام عالی دولت در استان تهران از آغاز برنامه‌های ویژه در اماکنی مانند بهشت زهرا و حرم حضرت عبدالعظیم حسنی از هفته بیست‌وچهارم خبر داد و خواستار برگزاری مراسمی در شأن مقام شهدا و شهدای خدمت شد. 

معتمدیان در پایان از دستگاه‌های اجرایی خواست با ارائه ایده‌های خلاقانه، زمینه‌ساز برگزاری هرچه بهتر این برنامه‌ها شوند.

منبع: روابط عمومی استانداری تهران


12183885
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حفاظت محیط زیست از انجام رایزنی‌های بین‌المللی برای جلب کمک جهت خاموش کردن آتش‌سوزی جنگل‌های «الیت» چالوس خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران اعلام کرد: مدارس این استان تعطیل نیست، اما مهد‌های کودک و پیش دبستانی در استان به جز فیروزکوه تعطیل است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در پاسخ به این پرسش که آیا پروژه پتروشیمی میانکاله متوقف شده است؟، گفت: از ابتدای سال و با رسانه‌ای شدن موضوع، همکاری نهاد‌های مدنی برای پیشبرد اهداف سازمان حفاظت از محیط زیست در ارتباط با «میانکاله» بسیار تاثیرگ...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» به گفته رئیس روابط‌عمومی سازمان امداد و نجات، سه بالگرد جمعیت هلال‌احمر به عملیات اطفای حریق منطقه جنگلی الیت پیوستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قسمت اعلام شاخص آلاینده هوای پایتخت در سایت شرکت کنترل کیفیت هوای تهران با خطا مواجه شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر ستادملی جمعیت با تشریح جزئیات اجرای طرح «کارت امید مادر» و شرایط و نحوه دریافت آن را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا گفت: «شهید اوج مبارزه با هوای نفس، اوج بندگی و اوج خدایی شدن است و پرده‌ها از مقابل چشمان او کنار می‌رود.»
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه اصلاحیه «دستورالعمل حفظ کرامت و ارزش‌های انسانی در قوه قضاییه» را ابلاغ کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا، اعلام کرد: به‌دلیل ترافیک سنگین شمال به جنوب، مسیر‌های چالوس و تهران_ شمال از امروز به‌صورت مقطعی یک‌طرفه می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه «اصلاحیه دستورالعمل حفظ کرامت و ارزش‌های انسانی در قوه قضاییه» را در راستای سیاست‌ها و رویکرد‌های مدون دستگاه قضایی ابلاغ کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است