اجتماعی 20:27 - 06 اردیبهشت 1404
استاندار تهران با تاکید بر لزوم استفاده از ظرفیت‌های استانی و سازمانی بر هماهنگی کامل دستگاه‌ها برای بزرگداشت شهدا و سالگرد آیت‌الله رئیسی و تجلیل از خانواده‌های شهدا تأکید کرد.

تأکید استاندار تهران بر هماهنگی کامل دستگاه‌ها برای بزرگداشت شهدا و سالگرد آیت‌الله رئیسی

باشگاه خبرنگاران جوان ـ محمدصادق معتمدیان، در جلسه هماهنگی مراسم بزرگداشت سوم خرداد و اولین سالگرد شهادت حضرت آیت‌الله رئیسی و شهدای خدمت، بر تدوین برنامه‌ای جامع با مشارکت همه دستگاه‌های اجرایی تأکید کرد.

استاندار تهران با اشاره به اهمیت سالروز آزادسازی خرمشهر، خواستار تعیین تکالیف مشخص برای دستگاه‌ها و لحاظ مناسبت‌هایی، چون هفته کارگر و بزرگداشت شهدای فرهنگی و معلم در برنامه‌ها شد. 

معتمدیان نقش اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و آموزش و پرورش را در برگزاری این مراسم محوری دانست و بر لزوم تجلیل از خانواده‌های شهدا تأکید کرد.

مقام عالی دولت در استان تهران بر ضرورت همکاری شهرداری‌ها در نامگذاری خیابان‌ها و میادین به نام شهدا و پیگیری اجرای قوانین مرتبط با ایثارگران در دستگاه‌های اجرایی تأکید کرد و خواستار برگزاری جلسات منظم برای بررسی وضعیت جامعه ایثارگری شد.

معتمدیان با اشاره به تشکیل ستاد ویژه سالگرد شهادت آیت‌الله رئیسی، بر بهره‌گیری از ظرفیت مدارس، دانشگاه‌ها، مساجد و محلات برای اجرای برنامه‌های فرهنگی و مذهبی به‌صورت متمرکز و غیرمتمرکز تأکید کرد.

مقام عالی دولت در استان تهران از آغاز برنامه‌های ویژه در اماکنی مانند بهشت زهرا و حرم حضرت عبدالعظیم حسنی از هفته بیست‌وچهارم خبر داد و خواستار برگزاری مراسمی در شأن مقام شهدا و شهدای خدمت شد. 

معتمدیان در پایان از دستگاه‌های اجرایی خواست با ارائه ایده‌های خلاقانه، زمینه‌ساز برگزاری هرچه بهتر این برنامه‌ها شوند.

منبع: روابط عمومی استانداری تهران


12183885
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس‌راه راهور فراجا گفت:در مسیر سراوان - خاش در استان سیستان و بلوچستان، واژگونی یک دستگاه سواری پژو منجر به فوت ۵ نفر و مصدومیت ۷ مسافر شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور فراجا با بیان اینکه معضل کاربری‌های غیرمجاز به یک موضوع مزمن و خسارت‌بار تبدیل شده است، گفت:یک‌بار برای همیشه باید تکلیف این کارگاه‌های فاقد مجوز روشن شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست ایران و وزیر اقلیم و محیط زیست نروژ، دو طرف بر اهمیت تقویت همکاری‌های دوجانبه تأکید کردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۲۰ آذرماه) در شرایط قابل قبول است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ از ترافیک عادی در معابر و بزرگراه‌های حال حاضر شهر تهران در روز پنج شنبه بیستم آذر ماه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران از وقوع حادثه برخورد چند وسیله نقلیه در بزرگراه باقری خبر داد و گفت: در این حادثه ۴ نفر مصدوم شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست معاونت رفاه و امور اقتصادی وزارت رفاه اعلام کرد: فاز دوم مرحله پنجم طرح کالابرگ الکترونیکی با شارژ اعتبار حساب سرپرستان خانوار در دهک‌های درآمدی اول تا سوم از شنبه ۲۲ آذر آغاز می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جلسه فوق‌العاده شورای هماهنگی دستگاه‌های نظارتی برای رسیدگی فوری به نابسامانی‌های بازار ارز امروز برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران از لغو اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در پایتخت از فردا پنج شنبه ۲۰ آذر ماه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیریت کاروان‌های حج تمتع یکی از مسئولیت‌پذیرترین و حساس‌ترین جایگاه‌ها در فرایند اعزام زائران است؛ نقشی که کیفیت آن می‌تواند تجربه حج را برای هزاران زائر تحت تأثیر قرار دهد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است