اجتماعی 20:27 - 06 اردیبهشت 1404
استاندار تهران با تاکید بر لزوم استفاده از ظرفیت‌های استانی و سازمانی بر هماهنگی کامل دستگاه‌ها برای بزرگداشت شهدا و سالگرد آیت‌الله رئیسی و تجلیل از خانواده‌های شهدا تأکید کرد.

تأکید استاندار تهران بر هماهنگی کامل دستگاه‌ها برای بزرگداشت شهدا و سالگرد آیت‌الله رئیسی

باشگاه خبرنگاران جوان ـ محمدصادق معتمدیان، در جلسه هماهنگی مراسم بزرگداشت سوم خرداد و اولین سالگرد شهادت حضرت آیت‌الله رئیسی و شهدای خدمت، بر تدوین برنامه‌ای جامع با مشارکت همه دستگاه‌های اجرایی تأکید کرد.

استاندار تهران با اشاره به اهمیت سالروز آزادسازی خرمشهر، خواستار تعیین تکالیف مشخص برای دستگاه‌ها و لحاظ مناسبت‌هایی، چون هفته کارگر و بزرگداشت شهدای فرهنگی و معلم در برنامه‌ها شد. 

معتمدیان نقش اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و آموزش و پرورش را در برگزاری این مراسم محوری دانست و بر لزوم تجلیل از خانواده‌های شهدا تأکید کرد.

مقام عالی دولت در استان تهران بر ضرورت همکاری شهرداری‌ها در نامگذاری خیابان‌ها و میادین به نام شهدا و پیگیری اجرای قوانین مرتبط با ایثارگران در دستگاه‌های اجرایی تأکید کرد و خواستار برگزاری جلسات منظم برای بررسی وضعیت جامعه ایثارگری شد.

معتمدیان با اشاره به تشکیل ستاد ویژه سالگرد شهادت آیت‌الله رئیسی، بر بهره‌گیری از ظرفیت مدارس، دانشگاه‌ها، مساجد و محلات برای اجرای برنامه‌های فرهنگی و مذهبی به‌صورت متمرکز و غیرمتمرکز تأکید کرد.

مقام عالی دولت در استان تهران از آغاز برنامه‌های ویژه در اماکنی مانند بهشت زهرا و حرم حضرت عبدالعظیم حسنی از هفته بیست‌وچهارم خبر داد و خواستار برگزاری مراسمی در شأن مقام شهدا و شهدای خدمت شد. 

معتمدیان در پایان از دستگاه‌های اجرایی خواست با ارائه ایده‌های خلاقانه، زمینه‌ساز برگزاری هرچه بهتر این برنامه‌ها شوند.

منبع: روابط عمومی استانداری تهران


12183885
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره آموزش وپرورش فیروز کوه گفت: برخی مدارس شهرستان به دلیل آمار بالای شیوع آنفولانزا چهارشنبه غیرحضوری شده بود که این موضوع برای ۲ روز آینده هم ادامه پیدا می‌کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» طی چند روز گذشته و در پی فوت یک وکیل، دستگاه‌های متولی نهایت همکاری را با خانواده مرحوم برای انجام فرآیند‌های تشییع، تدفین و برگزاری مراسم‌ها داشتند ولی در حاشیه این مراسم‌ها برخی اقدامات حاشیه ساز که توسط معاندین سازماندهی شده بود، به وقوع...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ۲۴ اسفند ماه ۱۴۰۳ رئیس قوه قضاییه در همایش بصیرتی سیاسی ویژه فرماندهان، مسئولین و کارکنان ستاد فرماندهی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیش بینی مهمی از بلند شدن فریاد مفسدین در برخورد با پرونده‌های‌قاچاق‌سوخت انجام داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اداره کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار سطح زرد از افزایش وزش باد و بارش برف در ارتفاعات خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر، از امدادرسانی به ۵۱۳۰ نفر حادثه‌دیده در پی بارش‌های رگباری، سیل و کولاک در ۱۶ استان کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز مدیریت راه‌های کشور اعلام‌کرد: تردد همه انواع وسایل نقلیه در مسیر جنوب به شمال محور چالوس و آزادراه تهران - شمال به دلیل بالا بودن حجم ترافیک، تا اطلاع بعدی ممنوع است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در مراسمی معنوی و باشکوه به مناسبت میلاد حضرت زهرا (س)، بیش از دو هزار دانش‌آموز قرآنی منطقه ۱۹ در جوار مرقد امام خمینی (ره) مورد تجلیل قرار گرفتند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ۱۰ بانوی شاخص ایرانی در جشن مردمی میلاد حضرت زهرا(س) معرفی شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرماندار شهرستان فیروزکوه گفت: طبق گزارش ستاد مدیریت بحران شهرستان، محور زرمان به لاسم و هراز به دلیل شدت بارش برف تا اطلاع ثانوی مسدود شده است و به دلایل خطرات احتمالی هیچ ترددی از محور فوق انجام نخواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دبیرخانه کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران با صدور اطلاعیه‌ای به انتشار برخی شایعات در خصوص «اجرای طرح زوج و فرد» واکنش نشان داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است