اجتماعی 20:27 - 06 اردیبهشت 1404
استاندار تهران با تاکید بر لزوم استفاده از ظرفیت‌های استانی و سازمانی بر هماهنگی کامل دستگاه‌ها برای بزرگداشت شهدا و سالگرد آیت‌الله رئیسی و تجلیل از خانواده‌های شهدا تأکید کرد.

تأکید استاندار تهران بر هماهنگی کامل دستگاه‌ها برای بزرگداشت شهدا و سالگرد آیت‌الله رئیسی

باشگاه خبرنگاران جوان ـ محمدصادق معتمدیان، در جلسه هماهنگی مراسم بزرگداشت سوم خرداد و اولین سالگرد شهادت حضرت آیت‌الله رئیسی و شهدای خدمت، بر تدوین برنامه‌ای جامع با مشارکت همه دستگاه‌های اجرایی تأکید کرد.

استاندار تهران با اشاره به اهمیت سالروز آزادسازی خرمشهر، خواستار تعیین تکالیف مشخص برای دستگاه‌ها و لحاظ مناسبت‌هایی، چون هفته کارگر و بزرگداشت شهدای فرهنگی و معلم در برنامه‌ها شد. 

معتمدیان نقش اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و آموزش و پرورش را در برگزاری این مراسم محوری دانست و بر لزوم تجلیل از خانواده‌های شهدا تأکید کرد.

مقام عالی دولت در استان تهران بر ضرورت همکاری شهرداری‌ها در نامگذاری خیابان‌ها و میادین به نام شهدا و پیگیری اجرای قوانین مرتبط با ایثارگران در دستگاه‌های اجرایی تأکید کرد و خواستار برگزاری جلسات منظم برای بررسی وضعیت جامعه ایثارگری شد.

معتمدیان با اشاره به تشکیل ستاد ویژه سالگرد شهادت آیت‌الله رئیسی، بر بهره‌گیری از ظرفیت مدارس، دانشگاه‌ها، مساجد و محلات برای اجرای برنامه‌های فرهنگی و مذهبی به‌صورت متمرکز و غیرمتمرکز تأکید کرد.

مقام عالی دولت در استان تهران از آغاز برنامه‌های ویژه در اماکنی مانند بهشت زهرا و حرم حضرت عبدالعظیم حسنی از هفته بیست‌وچهارم خبر داد و خواستار برگزاری مراسمی در شأن مقام شهدا و شهدای خدمت شد. 

معتمدیان در پایان از دستگاه‌های اجرایی خواست با ارائه ایده‌های خلاقانه، زمینه‌ساز برگزاری هرچه بهتر این برنامه‌ها شوند.

منبع: روابط عمومی استانداری تهران


12183885
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده انتظامی کل کشور خطاب به والدین گفت: مراقب باشید فرزندانتان در تور کشته‌ساز‌ها نیفتند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول قوه قضاییه گفت: سیره و اندیشه امام علی (ع) همواره چراغ راه جوامع اسلامی در مسیر اخلاق، انصاف و مسئولیت‌پذیری بوده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران با تأکید بر نقش کلیدی اصناف در مدیریت بازار، هوشیاری و همکاری این قشر را پشتوانه اجرای سیاست‌های جدید اقتصادی دولت اعلام کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر رفاه جزئیات طرح جدید کالابرگ را تشریح کرد و گفت که این طرح با مشارکت بانک مرکزی، وزارت اقتصاد، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت صمت، وزارت دادگستری، سازمان برنامه انجام شده و در انتهای زنجیره هم وزارت تعاون، قرار دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس تهران بزرگ با صدور اطلاعیه‌ای، از شناسایی ۴۰ متهم انتشار اخبار جعلی اغتشاشات اخیر در فضای مجازی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاعات و کنترل هوشمند ترافیک پلیس راهور فراجا از ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس اطلاعات پایتخت، از دستگیری اراذل و اوباشی خبر داد که به اتهام درگیری و و قدرت نمایی با سلاح سرد تحت تعقیب بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در ساعات اخیر رسانه‌های ضد انقلاب و برخی افراد در فضای مجازی مدعی شده‌اند، فردی به نام ساغر اعتمادی در جریان اغتشاشات در استان چهارمحال و بختیاری کشته شده است که بررسی‌ها نشان می‌دهد این موضوع صحت ندارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سردار رادان گفت: از دو شب گذشته دستگیری هدفمند لیدر‌هایی که در فضای مجازی و تجمعات خیابانی اقدام به تحریک مردم می‌کردند، آغاز شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مجسمه والرین نماد زانو زدن والرین در برابر شاپور دوم که یادآوری یک رویداد مهم و تاریخی است به محل دائمی خود در ورودی فرودگاه بین‌المللی مهرآباد منتقل شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است