اجتماعی 20:27 - 06 اردیبهشت 1404
استاندار تهران با تاکید بر لزوم استفاده از ظرفیت‌های استانی و سازمانی بر هماهنگی کامل دستگاه‌ها برای بزرگداشت شهدا و سالگرد آیت‌الله رئیسی و تجلیل از خانواده‌های شهدا تأکید کرد.

تأکید استاندار تهران بر هماهنگی کامل دستگاه‌ها برای بزرگداشت شهدا و سالگرد آیت‌الله رئیسی

باشگاه خبرنگاران جوان ـ محمدصادق معتمدیان، در جلسه هماهنگی مراسم بزرگداشت سوم خرداد و اولین سالگرد شهادت حضرت آیت‌الله رئیسی و شهدای خدمت، بر تدوین برنامه‌ای جامع با مشارکت همه دستگاه‌های اجرایی تأکید کرد.

استاندار تهران با اشاره به اهمیت سالروز آزادسازی خرمشهر، خواستار تعیین تکالیف مشخص برای دستگاه‌ها و لحاظ مناسبت‌هایی، چون هفته کارگر و بزرگداشت شهدای فرهنگی و معلم در برنامه‌ها شد. 

معتمدیان نقش اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و آموزش و پرورش را در برگزاری این مراسم محوری دانست و بر لزوم تجلیل از خانواده‌های شهدا تأکید کرد.

مقام عالی دولت در استان تهران بر ضرورت همکاری شهرداری‌ها در نامگذاری خیابان‌ها و میادین به نام شهدا و پیگیری اجرای قوانین مرتبط با ایثارگران در دستگاه‌های اجرایی تأکید کرد و خواستار برگزاری جلسات منظم برای بررسی وضعیت جامعه ایثارگری شد.

معتمدیان با اشاره به تشکیل ستاد ویژه سالگرد شهادت آیت‌الله رئیسی، بر بهره‌گیری از ظرفیت مدارس، دانشگاه‌ها، مساجد و محلات برای اجرای برنامه‌های فرهنگی و مذهبی به‌صورت متمرکز و غیرمتمرکز تأکید کرد.

مقام عالی دولت در استان تهران از آغاز برنامه‌های ویژه در اماکنی مانند بهشت زهرا و حرم حضرت عبدالعظیم حسنی از هفته بیست‌وچهارم خبر داد و خواستار برگزاری مراسمی در شأن مقام شهدا و شهدای خدمت شد. 

معتمدیان در پایان از دستگاه‌های اجرایی خواست با ارائه ایده‌های خلاقانه، زمینه‌ساز برگزاری هرچه بهتر این برنامه‌ها شوند.

منبع: روابط عمومی استانداری تهران


12183885
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حج و زیارت بر توسعه اعزام زائران به عتبات عالیات و طراحی بسته‌های متنوع و مقرون‌به‌صرفه برای اقشار مختلف جامعه تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا از بارش برف و باران در برخی محور‌های کشور و ترافیک نیمه‌سنگین در آزادراه‌های منتهی به پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای عالی استان‌ها گفت: قوانین انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا به منظور حفظ شفافیت و جلوگیری از هرگونه سوءاستفاده در فرآیند انتخابات وضع شده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران از وقوع آتش‌سوزی در یک انبار لوازم الکترونیکی در محدوده لاله‌زار خبر داد و اعلام کرد: نیرو‌های عملیاتی در حال مهار حریق هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان تأمین اجتماعی در ادامه فرایند تسویه مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد، در مجموع ۲.۵ همت دیگر از مطالبات مراکز درمانی غیردانشگاهی و بخش خصوصی را پرداخت کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» خداییان در نشست هم‌اندیشی با مسئولان هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری بر ضرورت تعیین تکلیف پرونده‌های تخلفات اداری حداکثر ظرف سه ماه تاکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیشگیری از معلولیت‌ها و تلفیق اجتماعی سازمان بهزیستی کشور اعلام کرد: از ابتدای اسفندماه شرایطی فراهم شده تا دارندگان سفر کارت معلولان ایران (سماکارت) بتوانند از تاکسی‌های اینترنتی استفاده کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده یگان‌های انتظامی حفاظتی فراجا از کشف، ۷ هزار و ۷۹۹ مترمکعب چوب قاچاق و توقیف بیش از سه هزار و ۱۰۰ دستگاه خودرو قاچاقچی در یک سال گذشته خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دیوان عالی کشور تأکید کرد: قضات باید در ماه رمضان با صدور احکام عادلانه و رسیدگی به پرونده‌های معوق، گره‌گشایی واقعی از کار مردم کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان کل کشور گفت: انتخابات مظهر حاکمیت مردم و جلوه‌ای از مردم‌سالاری دینی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است