سیاسی 08:49 - 23 مهر 1403
دیوان محاسبات کشور تخلف مراکز آموزش عالی در زمینه عدم احداث، تکمیل و تجهیز خوابگاه‌های متاهلین را رسیدگی می‌کند.

رسیدگی به تخلف مراکز آموزش عالی در زمینه عدم احداث، تکمیل و تجهیز خوابگاه‌های متاهلین

براساس یافته‌های دیوان محاسبات کشور در سال ۱۴۰۲ از محل ۱۰ درصد درآمد‌های اختصاصی و ۱۰ درصد اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای بودجه سنواتی، بالغ بر ۳۹۱ میلیارد تومان به ۵۳ دانشگاه و مرکز آموزش‌عالی جهت احداث و تکمیل و تجهیز خوابگاه‌های متاهلین اختصاص یافته است.

همچنین بررسی‌های این نهاد نظارتی نشان می‌دهد تعداد ۲۹ دانشگاه و مرکز آموزش‌عالی کمتر از ۱۰ درصد درآمد اختصاصی و ۱۰ درصد اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای خود را جهت این امر اختصاص داده‌اند و سایر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش‌عالی هیچ وجهی از محل‌های موردنظر جهت احداث و تکمیل و تجهیز خوابگاه‌های متاهلین اختصاص نداده‌اند.

دیوان محاسبات کشور ضمن رسیدگی به پرونده دانشگاه‌های متخلف، بر اهمیت تجهیز و تکمیل خوابگاه‌های متاهلین در راستای سیاست‌های افزایش جمعیت کشور تاکید کرد.


12104207
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: تقویت سرمایه اجتماعی و متوقف کردن روند نزولی این شاخص نیازمند ارتقای کارآمدی نظام حکمرانی در کشور است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماز جمعه این هفته تهران به امامت آیت‌الله سید احمد خاتمی و در مصلای امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء (ص) با تأکید بر لزوم تقویت توان داخلی، ارتقاء دانش فنی و هم‌افزایی میان مجموعه‌ها، گفت: باید با امید به آینده مسیر پیشرفت را ادامه دهیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: قرآن از جامعه مؤمن ضعف و بی‌برنامگی را نمی‌پذیرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر راهبرد دولت چهاردهم در تأمین امنیت غذایی، خواستار اصلاح الگوی کشت، افزایش بهره‌وری، ارتقای کیفیت محصولات کشاورزی و تولید با هدف صادرات به بازار‌های منطقه‌ای شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع ارمنستان در جریان یک سفر رسمی به ایران از سوی امیر سرتیپ خلبان عزیز نصیرزاده وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران مورد استقبال قرار گرفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌ها تاکید کرد: از امروز هیات‌های نظارت استان بررسی دقیق شکایات داوطلبان انتخابات شورا‌ها را آغاز کرده و این روند تا ۸ اسفند ادامه خواهد داشت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دیوان محاسبات وصول عوارض برق بیش از سقف مقرر قانونی، به مبلغ ۵ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳ توسط شرکت توانیر را احراز کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت گفت: با تکیه بر عقلانیت و اعتماد جمعی و پذیرش خطاها، ناکارآمدی‌ها و غفلت‌ها، از بحران‌ها به لطف خداوند عبور خواهیم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت گفت: با تکیه بر عقلانیت و اعتماد جمعی و پذیرش خطاها، ناکارآمدی‌ها و غفلت‌ها، از بحران‌ها به لطف خداوند عبور خواهیم کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است