اجتماعی 22:09 - 16 آبان 1403
شهردار اسلامشهر گفت: پنجشنبه ١٧ آبان ماه آئین ریل گذاری متروی اسلامشهر آغاز می‌شود.

شهردار اسلامشهر از آغاز ریل گذاری متروی اسلامشهر خبر داد

محسن حمیدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: پنجشنبه ١٧ آبان ماه همزمان با میلاد پیام آور نهضت کربلا حضرت زینب (س) آئین ریل گذاری کلان پروژه ملی متروی اسلامشهر با حضور مقامات شهرستانی، استانی و نمایندگان مجلس آغاز می‌شود.

شهردار اسلامشهر با اشاره به اهمیت ساخت کلان پروژه متروی اسلامشهر به تهران گفت: پس از پایان حفاری تونل متروی اسلامشهر در سال گذشته با تدبیر مدیریت شهری اسلامشهر بودجه ریل گذاری این پروژه مهم ریلی از محل اعتبارات شهرداری اسلامشهر در طول ١۸ ماه پیش بینی شده است که گامی دیگر در تحقق رؤیای اتصال متروی اسلامشهر به تهران خواهد بود.

وی ضمن قدردانی از حمایت‌های بی دریغ شورای شهر اسلامشهر، فرماندار اسلامشهر و سایر دستگاه‌های ذیربط ابراز امیدواری نمود نمایندگان مجلس و دولت دکتر پزشکیان در سرعت بخشیدن به ساخت متروی اسلامشهر حمایت‌ها و پشتیبانی‌های لازم را بیش از گذشته به عمل آورند.

منبع: مهر


12113726
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» یک جوان ۱۸ ساله در میدان گل‌ها مارلیک حین سنگ‌پرانی به سمت خودروی پلیس شناسایی و توسط مأموران پلیس امنیت عمومی شهرستان ملارد دستگیر شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: در هشت‌ماهه نخست امسال ۶۰۲ نفر جان خود را در سوانح رانندگی از دست داده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران گفت: متروباس تفاوت چندانی با تراموا ندارد و مخالفت با واردات آن به ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت سیاسی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و فرهنگی پلیس راهور تهران بزرگ از یک میلیون و ۶۰۰ هزار اعمال قانون از ابتدای امسال خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس فتا همزمان با اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیک و واریز اعتبار ۴ میلیونی، از افزایش پیامک‌ها و لینک‌های جعلی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرد شیادی که به بهانه پیش‌فروش آپارتمان ۵۵۰ میلیارد تومان کلاهبرداری کرده بود، دستگیر شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا از انسداد مقطعی آزادراه تهران–کرج به‌دلیل نصب پل عابر پیاده خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور اقتصادی استانداری تهران گفت: هر گونه افزایش قیمت از سوی واحد‌های تولیدی لبنی تخلف است؛ با این حال با توجه به بیماری آنفلوآنزا حدود ۳۰ درصد از تولید شیر استان تهران کاهش پیدا کرده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران با اشاره به ساخت و ساز غیرمجاز در حریم پایتخت گفت: مراجع نظارتی در حال بررسی وضعیت مدیریت حریم تهران هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس تهران بزرگ از دستگیری فردی منتسب به موساد در میان اغتشاشگران خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است