بین‌الملل 19:59 - 29 مهر 1400

مسئول وضعیت افغانستان کسانی هستند که ۲۰ سال آنجا جنگیدند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه امروز پنجشنبه در نشست باشگاه «والدای» در سخنانی گفت که بشریت هم اکنون در عصر تحولات زندگی می کند، و این تحولات مُدام عمیق تر و اساسی تر می شوند.

رئیس جمهور روسیه در این باره ادامه داد: دهه اخیر یاداور این ضرب المثل چینی ها است… خدا نکند در عصر تغییرات زندگی کنیم. اما، خواسته یا ناخواسته، ما در حال حاضر دیگر در این دوره هستیم، و این تحولات مدام عمیق تر و اساسی تر می شوند.

پوتین سپس اضافه کرد: بیماری همه گیر کرونا تلنگر دیگری بود مبنی بر اینکه جامعه جهانی تا چه حد شکننده و آسیب پذیر است. تلفات ناشی از این بیماری بیشتر از تلفات ناشی از جنگ جهانی اول شده است.

وی در ادامه افزود: امروزه با تغییرات نظام مندی در تمام زمینه ها، از وضعیت ژئوفیزیک تا تفاسیر متناقض از بشریت و معنا و فلسفه وجودی آن، مواجه هستیم. وضعیت کنونی جهان محصول شکست جنگ سرد است. تحریم ها علیه شماری از کشورها بدون در نظر گرفتن شرایط کرونا همچنان ادامه دارد؛ اصول انسان گرایانه سیاسی غرب کجاست؟

ولادیمیر پوتین در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: مسئولیت وضعیت جاری در افغانستان بر عهده کشورهایی است که ۲۰ سال در آنجا جنگیده اند. برای بازسازی اقتصاد افغانستان باید به این کشور کمک شود؛ دارایی های این کشور باید آزاد شود.


11282834
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلنسکی اعلام کرد که پس از تماس تلفنی با فرستاده ویژه کاخ سفید و جرد کوشنر، دو طرف درباره چارچوب و مراحل بعدی مذاکرات صلح توافق کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی تیراندازی در رستورانی در پایتخت اداری آفریقای جنوبی ۱۱ نفر کشته و ۱۴ نفر زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور فرانسه اعلام کرد روز دوشنبه به لندن می‌رود تا همراه با زلنسکی و رهبران اروپایی درباره وضعیت اوکراین و مذاکرات آتش‌بس گفت‌و‌گو کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه مصر بر ضرورت استقرار فوری نیروی بین‌المللی حافظ صلح برای نظارت بر آتش‌بس در غزه تأکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ترکیه مدعی است که خلع سلاح حماس نیازمند تشکیل دولت مدنی و نیروی امنیتی بین‌المللی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دولت موقت سوریه در مجمع دوحه پیرامون تجاوزگری رژیم صهیونیستی، انتخابات سوریه و عضویت سابق در گروه‌های تروریستی صحبت کرد. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر انرژی قطر هشدار داد که همزمان با افزایش کاربرد هوش مصنوعی، تقاضا برای سوخت به طور بی‌سابقه افزایش خواهد یافت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور موقت سوریه و نخست وزیر لبنان در نشست دوحه در مورد تقویت همکاری گفت‌و‌گو کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا می گوید که این اتحادیه علیرغم انتقادات در استراتژی امنیت ملی، ایالات متحده را متحد خود می‌داند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان مدیریت بحران اندونزی اعلام کرد که سیل‌های ویرانگر و رانش زمین بیش از ۹۰۰ نفر را در جزیره سوماترا کشته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است