محسن فتحی رئیس فراکسیون گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مجلس شورای اسلامی در نشست خبری که در حاشیه نشست علنی مجلس برگزار شد، گفت: تا کنون ۲۲ فراکسیون در مجلس شکل گرفته و هر نماینده میتواند عضو چهار فراکسیون شود و فقط میتواند در یک فراکسبون در هیئترییسه حضور یابد.
نایب رئیس اول کمیسیون اجتماعی مجلس بیان کرد: شروع مجلس دوازدهم با اتفاقاتی در کشور همراه بود که دولت چهاردهم شکل گرفت و شروع دولت چهاردهم و مجلس دوازدهم با آغاز برنامه هفتم شکل گرفت. برنامه پنج ساله هفتم برای اولین بار در مجلس یازدهم تدوین شد و دو ماده قانونی برای گردشگری یعنی ماده ۸۲ و ۸۳ را در برنامه هفتم آوردیم که در برنامه ششم نبود.
نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس اظهار کرد: تکالیفی که برای دولت در این خصوص لحاظ شده یکسری الزامات دارد و باید آییننامهها را تدوین کند و در این ایام با دولت تلاش داریم بهترین خروجی داشته باشیم.
این نماینده مجلس میافزاید تا جایی که مطلع هستم کسانی که تصمیمساز هستند حوزه گردشگری را آنالیز نمیکنند و هنوز به این دیدگاه که آن را به عنوان یک صنعت پیشران بدانند، نرسیدهاند.
فتحی گفت: ما نهایت سعی خود را خواهیم کرد و با دولت تلاش کردیم معاونت گردشگری وزارت میراث فرهنگی بهعنوان یک سازمان ذیل این وزارتخانه باشد تا حوزه اثرگذاری آن بیشتر شود.
رئیس فراکسیون گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مجلس تصریح کرد: باید مشکل بیمه اشخاصی که حوزه صنعت گردشگری فعال هستند مثل تورلیدرها که یک جامعه ۱۵ هزار نفری هستند حل شود.
نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس تصریح کرد: گروههای دوستی پارلمانی میتوانند برای اینکه مجلس با پارلمانها ارتباط بهتری داشته باشد در بحث گردشگری مشارکت داشته باشند و بحث ایرانهراسی که در عرصه بینالملل وجود دارد را میتوانیم از طریق گروههای پارلمانی رفع کنیم.
این نماینده مجلس بیان کرد: فراکسیون گردشگری کمیته هوش مصنوعی دارد و از این صنعت بهره خواهیم برد. بنای فراکسیون گردشگری این است که با استادان دانشگاه، فعالین گردشگری اندیشکدهای را تعریف کنیم تا موضوعاتی که در ذهن همه وجود دارد را استفاده کنیم.
در حال تکمیل...
12136622