اجتماعی 22:55 - 03 اردیبهشت 1404
معاون وزیر کشور از تصویب طرح دوفوریتی اعطای فوق‌العاده خاص به کارکنان شهرداری‌ها در صحن علنی مجلس خبر داد.

تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس

باشگاه خبرنگاران جوان - مسعود نصرتی، معاون وزیر کشور و رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور اظهار داشت: طرح دوفوریتی اصلاح جزء (۳) بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه هفتم که به موضوع اعطای فوق‌العاده خاص به کارکنان شهرداری‌ها اختصاص دارد، در صحن علنی مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید.

وی گفت: این طرح نتیجه پیگیری‌های مداوم، مذاکرات کارشناسی و جلسات مستمر با نمایندگان محترم مجلس بود که نهایتاً با حمایت قاطع نمایندگان به تصویب رسید.

رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور افزود: پیشنهاد اعطای فوق‌العاده خاص، با هدف بهبود وضعیت معیشتی و ترمیم حقوق و مزایای کارکنان شهرداری‌ها تدوین شد و پیش از طرح در صحن مجلس، در کمیسیون‌های تخصصی و فراکسیون مدیریت شهری و روستایی مورد بررسی و پشتیبانی قرار گرفته بود.

نصرتی تصریح کرد: سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با تکیه بر ظرفیت تعامل با نهاد قانون‌گذار و توجه به دغدغه‌های معیشتی نیرو‌های خدوم شهرداری‌ها، تلاش کرده است تا گام مؤثری در بهبود وضعیت معیشتی این قشر بردارد.

وی اظهار امیدواری کرد که اجرای این مصوبه بتواند رضایت‌مندی بیشتری در میان کارکنان شهرداری‌ها ایجاد کرده و زمینه‌ساز ارتقای بهره‌وری و خدمات‌رسانی در حوزه مدیریت شهری و روستایی کشور شود.

منبع: روابط عمومی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور


12182755
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست معاونت رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از پرداخت کالابرگ دهک ۴ تا ۷ در تاریخ ۲۹ آذرماه خبرداد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» هلال احمر با اشاره به اینکه در ۴۸ ساعت گذشته ۱۴ استان تحت تأثیر مخاطرات جوی قرار داشتند، اعلام کرد: بیش از ۵۷۰۰ نفر از خدمات هلال احمر بهره‌مند شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاونت امور بین الملل قوه قضائیه از شناسایی پیکر یک شهروند زن ایرانی در بوسنی و هرزگوین خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اداره کل همکاری‌های بین المللی حقوقی و قضایی اعلام کرد: پیکر یک شهروند زن ایرانی در بوسنی و هرزگوین با همکاری قضایی بین المللی شناسایی شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل اداره محیط زیست شهرداری تهران گفت: ۵۰ درصد آلودگی هوای تهران ناشی از فرسودگی وسایل نقلیه است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» تعامل و همدلی با فرزندان می‌تواند بسیاری از گره‌ها را باز کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده یگان انتظامی مترو از کشف ۳۰ قطعه عتیقه‌جات در یکی از ایستگاه‌های متروی تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست شهرداری منطقه ۹ تهران گفت: ساخت وساز در فرودگاه مهرآباد فعلاً متوقف است و پیگیر وصول عوارض شهرداری تهران از شهر فرودگاهی مهرآباد هستیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیئت مدیره مرکز نیکوکاری شهید انتظامی، شهید محمد دشت آبادی گفت: همزمان با شب یلدا هفتادوهشتمین مرحله رزمایش مومنانه توسط این مرکز با اهدای ۳۸۸ بسته حمایتی به افراد نیازمند، به یاد شهدای انتظامی برگزار خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نتایج آزمون جذب عمومی تصدی منصب قضا قوه قضاییه سال ۱۴۰۴ اعلام شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است