اجتماعی 22:55 - 03 اردیبهشت 1404
معاون وزیر کشور از تصویب طرح دوفوریتی اعطای فوق‌العاده خاص به کارکنان شهرداری‌ها در صحن علنی مجلس خبر داد.

تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس

باشگاه خبرنگاران جوان - مسعود نصرتی، معاون وزیر کشور و رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور اظهار داشت: طرح دوفوریتی اصلاح جزء (۳) بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه هفتم که به موضوع اعطای فوق‌العاده خاص به کارکنان شهرداری‌ها اختصاص دارد، در صحن علنی مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید.

وی گفت: این طرح نتیجه پیگیری‌های مداوم، مذاکرات کارشناسی و جلسات مستمر با نمایندگان محترم مجلس بود که نهایتاً با حمایت قاطع نمایندگان به تصویب رسید.

رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور افزود: پیشنهاد اعطای فوق‌العاده خاص، با هدف بهبود وضعیت معیشتی و ترمیم حقوق و مزایای کارکنان شهرداری‌ها تدوین شد و پیش از طرح در صحن مجلس، در کمیسیون‌های تخصصی و فراکسیون مدیریت شهری و روستایی مورد بررسی و پشتیبانی قرار گرفته بود.

نصرتی تصریح کرد: سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با تکیه بر ظرفیت تعامل با نهاد قانون‌گذار و توجه به دغدغه‌های معیشتی نیرو‌های خدوم شهرداری‌ها، تلاش کرده است تا گام مؤثری در بهبود وضعیت معیشتی این قشر بردارد.

وی اظهار امیدواری کرد که اجرای این مصوبه بتواند رضایت‌مندی بیشتری در میان کارکنان شهرداری‌ها ایجاد کرده و زمینه‌ساز ارتقای بهره‌وری و خدمات‌رسانی در حوزه مدیریت شهری و روستایی کشور شود.

منبع: روابط عمومی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور


12182755
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» میدری آغاز مرحله پنجم کالابرگ از شنبه ۱۵ آذر برای سه دهک اول خبرداد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دشتی با هشدار نسبت به کاهش سرعت روند طرد اتباع بیگانه غیرمجاز گفت: پلیس مهاجرت و گذرنامه باید کلونی‌های تجمع اتباع غیرمجاز در نقاط مختلف تهران را شناسایی و نسبت به اجرای قانون قاطعانه عمل کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۸ تهران درباره پروژه تعریض خیابان زندیه در محله یافت‌آباد، اظهار داشت: این خیابان که از تقاطع چهارراه شهدای یافت‌آباد آغاز می‌شد، بیش از ۵۰ سال گرفتار ترافیک و صعوبت در تردد شهروندان بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت مخابرات ایران بر آمادگی کامل این شرکت برای پشتیبانی ارتباطی انتخابات شورا‌ها تاکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حج و زیارت با هدف پاسخ‌گویی منسجم به متقاضیان مقیم خارج کشور، برنامه‌ریزی برای ارائه خدمات یکپارچه حج تمتع ۱۴۰۵ را در دستور کار قرار داده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده پایگاه پنجم پلیس آگاهی فاتب از کشف سریع پرونده سرقت سنگین طلاجات به ارزش بیش از ۲۰ میلیارد ریال در محدوده اکباتان و دستگیری عامل اصلی این سرقت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حمل ونقل و ترافیک شهردار تهران اعلام کرد: روز شنبه طی مراسمی با حضور شهردار تهران شاهد حضور ۲ رام قطار ملی جدید در تهران خواهیم بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک عادی در معابر و بزرگراه‌های شهر تهران در روز پنج شنبه سیزدهم آذر ماه ۱۴۰۴، خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ۳۸۵ مرکز اورژانس اجتماعی در کشور خدمات روانی، اجتماعی و حقوقی رایگان به افراد آسیب‌دیده ارائه می‌کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است