اجتماعی 22:55 - 03 اردیبهشت 1404
معاون وزیر کشور از تصویب طرح دوفوریتی اعطای فوق‌العاده خاص به کارکنان شهرداری‌ها در صحن علنی مجلس خبر داد.

تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس

باشگاه خبرنگاران جوان - مسعود نصرتی، معاون وزیر کشور و رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور اظهار داشت: طرح دوفوریتی اصلاح جزء (۳) بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه هفتم که به موضوع اعطای فوق‌العاده خاص به کارکنان شهرداری‌ها اختصاص دارد، در صحن علنی مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید.

وی گفت: این طرح نتیجه پیگیری‌های مداوم، مذاکرات کارشناسی و جلسات مستمر با نمایندگان محترم مجلس بود که نهایتاً با حمایت قاطع نمایندگان به تصویب رسید.

رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور افزود: پیشنهاد اعطای فوق‌العاده خاص، با هدف بهبود وضعیت معیشتی و ترمیم حقوق و مزایای کارکنان شهرداری‌ها تدوین شد و پیش از طرح در صحن مجلس، در کمیسیون‌های تخصصی و فراکسیون مدیریت شهری و روستایی مورد بررسی و پشتیبانی قرار گرفته بود.

نصرتی تصریح کرد: سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با تکیه بر ظرفیت تعامل با نهاد قانون‌گذار و توجه به دغدغه‌های معیشتی نیرو‌های خدوم شهرداری‌ها، تلاش کرده است تا گام مؤثری در بهبود وضعیت معیشتی این قشر بردارد.

وی اظهار امیدواری کرد که اجرای این مصوبه بتواند رضایت‌مندی بیشتری در میان کارکنان شهرداری‌ها ایجاد کرده و زمینه‌ساز ارتقای بهره‌وری و خدمات‌رسانی در حوزه مدیریت شهری و روستایی کشور شود.

منبع: روابط عمومی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور


12182755
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: خانواده بیماران پروانه‌ای الگویی روشن از اینکه «خواستن‌ها» چگونه می‌توانند به «توانستن» تبدیل شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» براساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون در شرایط «ناسالم برای گروه‌های حساس» قرار دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» انصاری با تأکید بر ضرورت اقدام جمعی و منصفانه برای مقابله با بحران اقلیمی گفت: ایران با وجود تحریم‌ها به تعهدات اقلیمی خود پایبند است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» انصاری با تأکید بر ضرورت اقدام جمعی و منصفانه برای مقابله با بحران اقلیمی گفت: ایران با وجود تحریم‌ها به تعهدات اقلیمی خود پایبند است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره حقوقی پلیس راهور تهران بزرگ به بررسی عامل موثر در کاهش تصادفات و تخلفات راهنمایی و رانندگی در تهران پرداخت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک پرحجم و سنگین در اکثر معابر و بزرگراه‌های شهر تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اداره کل حقوقی قوه قضاییه اعلام کرد که قانونی جهت واریز یارانه به حساب کودک یا نوجوان تحت سرپرستی وجود ندارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پسر جوان که با همدستی دوست دوران دانشگاهش پدر ثروتمند خود را به قتل رسانده بود، با رأی قضات دادگاه کیفری به قصاص محکوم شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پرونده بازداشت شهروند ایرانی در ترکیه از پرونده‌های در دست پیگیری قوه قضاییه است
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» زن جوان که خودش قربانی تبلیغات اینستاگرامی شده بود، این بار با ترفند آموزش کسب و کار به بلاگر‌های معروف، سناریوی کلاهبرداری‌هایش را طراحی کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است