اجتماعی 15:42 - 04 تیر 1401
نشست خبری رئیس کل دادگستری استان تهران و دادستان تهران عصر امروز به‌مناسبت هفته قوه قضاییه برگزار شد.

رئیس دادگستری استان تهران: کاهش زمان اطاله دادرسی در پایتخت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس؛ نشست خبری علی القاصی مهر رئیس کل دادگستری استان تهران و علی صالحی دادستان تهران عصر امروز به‌مناسبت هفته قوه قضاییه برگزار شد. 

علی القاصی مهر، رئیس دادگستری استان تهران در ابتدای این نشست گفت: دوره جدیدی در قوه قضائیه تجربه می کنیم که این دوره دوره تحول و تعالی قوه قضاییه به دست فرزند این قوه است. امروز مفتخریم که قوه قضائیه دوره تکامل، پیشرفت و تعالی خود را با مدیریت هوشمند حجت الاسلام محسنی اژه ای طی می کند.

وی افزود: قوه قضائیه مفتخر است که خود را خدمتگزار مردم می‌داند و ریاست قوه قضائیه از جنس مردم است و برای مردم تلاش می کند. قوه قضائیه دغدغه حل و پیگری مشکلات مردم را دارد. 

رئیس دادگستری استان تهران بیان کرد: ماموریت های قوه قضائیه براساس قانون و حکم ریاست فعلی قوه قضائیه است و به عنوان سند راهبردی در دستور کار قرار دارد. تکریم مراجعان و تسهیل دسترسی مردم به مدیران قضائی یکی از اولویت های قوه قضائیه است، امروز مراجعین هیچگونه مانعی برای حرف زدن با مسئولین ندارند، رویکرد مردمی با اقدامات اجرایی و عملیاتی همراه است.

ادامه دارد...


11604485
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مالی، پشتیبانی و عمرانی دادگستری استان تهران از احداث و راه‌اندازی نیروگاه‌های خورشیدی در ساختمان‌های دادگستری کل استان تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران گفت: گسترش قرارداد‌های پیش‌فروش ساختمان، در کنار نیاز واقعی بازار مسکن به تأمین مالی پروژه‌ها، علت بروز دعاوی گسترده و حتی پرونده‌های کثیرالشاکی را فراهم کرده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا از اعمال محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته در محور‌های شمالی کشور از روز چهارشنبه ششم اسفند تا ساعت ۸ صبح روز شنبه نهم اسفند ۱۴۰۴ خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر، از امدادرسانی ۵۷۲ نیروی عملیاتی این جمعیت در ۱۷۳ حادثه طی ۷۲ ساعت گذشته خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پس از ۱۵ سال وقفه در اجرای یکی از ظرفیت‌های کلیدی قانون نوسازی، نخستین جلسه هیئت موضوع ماده ۹ با محوریت تعیین تکلیف املاک فاقد سند در بافت‌های فرسوده برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۵ تهران گفت: از زنان کسبه آسیب‌دیده در بازار جنت با استقرار ۳۷ غرفه جدید حمایت می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۰ از آزادسازی و بازگشایی بیش از ۲۸ هزار مترمربع از معابر شهری در قالب صدور پروانه‌های تخریب و نوسازی برای املاک واقع در مسیر معابر خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور فراجا با اشاره به فرسودگی ۴۷درصدی ناوگان شخصی، عمومی و موتورسیکلت‌ها در کشور گفت: با افزایش قیمت خودرو، مردم ناچار به خرید مدل‌های پایین‌تر شده‌اند که گاهی ایمنی کافی ندارند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۲ گفت: طرح توسعه و آبادانی محله هرندی در کمیسیون ماده پنج مصوب شد و به زودی آن را آغاز می‌کنیم. همچنین پروژه‌ای بزرگ در اطراف میدان شوش داریم که در همین دوره کلنگ زنی خواهد شد. 
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» منطقه یک تهران با هدف تقویت زیرساخت‌های حمل‌ونقل پاک و حمایت از توسعه ناوگان برقی، اجرای طرح احداث ۶ جایگاه شارژ خودرو‌های برقی در نقاط کلیدی و پرتردد منطقه را در دستور کار قرار داده است که تاکنون ۲ جایگاه آن به بهره‌برداری رسیده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است