بین‌الملل 14:40 - 26 فروردین 1404
دولت مالدیو در «همبستگی قاطع با مردم فلسطین» و در اعتراض به جنایات اسرائیل در غزه ورود گردشگران اسرائیلی را ممنوع کرد.

مالدیو ورود گردشگران اسرائیلی را به نشانه اعتراض به «نسل‌کشی» در غزه ممنوع کرد 

 

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند -  مالدیو با تصویب قانونی جدید، ورود شهروندان اسرائیلی به این مجمع‌الجزایر توریستی لوکس را ممنوع اعلام کرد. این تصمیم در «همبستگی قاطع با مردم فلسطین» و در اعتراض به آنچه «جنایات مستمر و اقدامات نسل‌کشی‌گونه اسرائیل» خوانده شده، اتخاذ گردید.

محمد مویزو، رئیس‌جمهور مالدیو این قانون را بلافاصله پس از تصویب پارلمان در روز سه‌شنبه تایید کرد. سخنگوی دفتر ریاست‌جمهوری به خبرگزاری فرانسه اعلام کرد این ممنوعیت «با اثر فوری» اجرا خواهد شد.

دفتر ریاست‌جمهوری در بیانیه‌ای تاکید کرد این تصمیم موضع قاطع دولت در قبال جنایات جاری اسرائیل علیه مردم فلسطین را نشان می‌دهد

مالدیو پیشتر در دهه ۱۹۹۰ ممنوعیت مشابهی را لغو کرده بود و در سال ۲۰۱۰ تلاش‌هایی برای عادی‌سازی روابط انجام شده بود.

داده‌های رسمی نشان می‌دهد در فوریه ۲۰۲۴ تنها ۵۹ گردشگر اسرائیلی در میان ۲۱۴ هزار گردشگر خارجی از مالدیو دیدن کرده‌اند.

این جمهوری اسلامی کوچک متشکل از ۱۱۹۲ جزیره مرجانی با موقعیت استراتژیک است. مالدیو به سواحل دنج با ماسه‌های سفید، تالاب‌های کم‌عمق فیروزه‌ای و اقامتگاه‌های منحصر به فردش شهرت جهانی دارد.

منبع: الجزیره


12178524
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انتظار می‌رود جان راتکلیف به جلسه وزیر امور خارجه آمریکا با قانون‌گذاران ارشد درباره ایران بپیوندد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا تحریم‌های مرتبط با حوزه سایبری علیه افراد و نهادهای روسی و اماراتی اعمال کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بدر عبدالعاطی تلفنی با سرگئی لاوروف، همتای روس خود درباره اوضاع منطقه‌ای از جمله ایران گفت‌و‌گو کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین روز سه‌شنبه گفت که کشورش به دنبال «روند سریع» برای پیوستن به اتحادیه اروپا است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مجمع عمومی سازمان ملل متحد قطعنامه‌ای را تصویب کرد که خواستار آتش‌بس در حالی است که از جنگ چهار سال می‌گذرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مجمع عمومی سازمان ملل متحد قطعنامه‌ای را تصویب کرد که خواستار آتش‌بس در اوکراین در حالی است که از جنگ چهار سال می‌گذرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ملک عبدالله دوم تأکید کرد که گفت‌و‌گو در مورد تحولات مربوط به مسئله ایران تنها راه جلوگیری از تشدید بیشتر تنش‌ها در منطقه است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» توربیورن یاگلند پس از مواجهه با اتهامات مرتبط با پرونده اپستین در وضعیت بحرانی قرار دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» داعش مسئولیت حمله به مقر ارتش سوریه که منجر به کشته شدن یک سرباز شد را بر عهده گرفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به گفته منابع آگاه وزیر امور خارجه آمریکا امروز در یک جلسه خصوصی، قانونگذاران ارشد را در مورد ایران مطلع خواهد کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است