اجتماعی 10:07 - 02 مرداد 1403
رئیس شورای اسلامی شهر تهران، در حاشیه دویست و پنجاه و یکمین جلسه شورا در جمع خبرنگاران حضور یافته و به سوالات آنها پاسخ داد.

تعیین نرخ سرویس‌های مدارس بر اساس تورم خواهد بود

 مهدی چمران، رئیس شورا در حاشیه دویست و پنجاه و یکمین جلسه شورا در جمع خبرنگاران در خصوص پیش بینی و تعیین نرخ سرویس مدارس در صحن شورا اظهار داشت: ما پیش بینی نمی‌کنیم بلکه پیشنهاد شهرداری در این باره باید به صحن شورا ارائه شده و پس از بررسی و تعیین قیمت، جزئیات در جلساتی که در این خصوص برگزار می‌شود، مطرح و انشالله اجرایی خواهد شد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا این تعیین نرخ سرویس مدارس بر اساس تورم است یا خیر و اینکه آیا سازمان تاکسیرانی امسال خدماتی را که وعده داده ولی ارائه نداد، ارائه خواهد داد نیز توضیح داد: این سازمان تاکسیرانی نبود که خدمات را ارائه نداد بلکه این سایر سرویس‌ها و سازمان‌های مرتبط بودند که نتوانستند خدمات وعده داده شده خود را عملی کنند و با مشکل مواجه شدند. سازمان تاکسیرانی تجربه چندین ساله در این زمینه داشته و به خوبی به وظیفه خود در این زمینه عمل کرده است. قطعا بحث تورم در تعیین نرخ کرایه سرویس مدارس لحاظ خواهد شد.

رئیس شورا در ادامه در پاسخ به سوالی پیرامون حواشی پیش آمده در خصوص تعدیل شورا توضیح داد: تلاش ما این است که شورا‌ها به سرنوشت نامناسبی دچار نشوند و اینکه ما به وظیفه خود به خوبی عمل کنیم که اگر وظیفه خود را انجام دهیم قطعا و یقینا موفق شده و هم می‌توانیم رضایت خداوند و شهروندان را جلب کنیم.

وی در ادامه در خصوص تاثیر حضور و با عدم حضور شهردار و ارتباط آن با حواشی پیش آمده بیان کرد: شورا، یک شورای زنده بوده و دارای افکار مختلفی است که باید در کنار هم قرار گیرد و با مشورت و نتیجه گیری مثبت انشالله به اقدام بیانجامد؛ نباید در این باره هیجانی تصمیم گیری شود.

در ادامه پاسخگویی رئیس شورا به سوالات خبرنگاران، مهدی چمران، در خصوص سوالی مبنی بر رضایت نمایندگان مجلس از روند اجرای پروژه‌های در دست اقدام و نیز انجام شده شهرداری تهران در جریان بازدید‌های اخیر خود و همچنین نحوه تعامل و ارتباط شورا با مجلس اظهار داشت: برنامه خیلی خوبی بود، اما تصور میکنم زمان آن خیلی سریع و عجولانه مشخص شد و خیلی از نمایندگان مجلس در این باره اتفاق نظر داشتند که اگر این برنامه ریزی کمی زودتر اعلام شده و تنظیم بهتری داشت، بسیار بیشتر از این می‌توانستند حضور داشته باشند. نمایندگان از بازدید‌های خود بازخورد خوبی نشان داده و اعلام رضایت کردند و ما هم می‌دانستیم دیدن این پروژه‌ها و فعالیت‌هایی که شورا به دست شهرداری انجام داده، نتیجه مثبتی خواهد داشت. امیدواریم به جز یکی دو پروژه که در دست اقدام است، باقی پروژه‌ها حتی در دوره‌های بعد هم انجام شود، همانطور که پیش از هم انجام شده و چنین بوده است، بنابراین ما با افتخار می‌گوییم شورا و شهرداری توانسته در پروژه‌های عمرانی کار خود را به خوبی انجام دهد.

وی در ارتباط با اتوبوس‌های اختصاص یافته برای ایام اربعین حسینی نیز بیان کرد: اتوبوس‌های تعبیه شده برای این امر، اتوبوس‌های است که وزارت کشور خود به طور مجزا وارد چرخه حمل و نقل خواهد کرد که از سهمیه شهرداری‌ها بوده و دوباره به آنها بازگردانده خواهد شد که البته به طور موقت این اتوبوس‌ها و تنها برای اربعین استفاده خواهند شد.


12075590
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات ترافیک پلیس راهور اعلام کرد: از ابتدای مهرماه تاکنون حدود ۶۰ هزار وسیله نقلیه به‌دلیل دودزابودن در تهران اعمال قانون شده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه گفت: تشکیل هیئت‌های ۳ یا ۵ نفره توسط استارتاپ‌ها برای اخذ رضایت از شاکیان خصوصی، از راهکار‌های کاهش پرونده‌های قضایی در حوزه استارتاپ‌هاست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مأموران پلیس‌راه تهران–کرج در جریان گشت‌زنی و کنترل خودروهای عبوری موفق به کشف ده‌ها دستگاه کالای قاچاق از یک خودروی سواری پراید شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اداره کل هواشناسی استان تهران از کاهش کیفیت هوا از فردا شب (۲۸ آبان) تا اواسط هفته آینده خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرکلانتر چهارم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارقان به عنف خبر داد و گفت: سارقان هر ۲ دارای سابقه و تحت تعقیب بوده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران گفت: محصولاتی که در غرف میادین میوه و تره بار توزیع می‌شود باید از استاندارد‌های لازم برخوردار باشند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران گفت: در دوره ششم مدیریت شهری نزدیک به سه هزار و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس قرارداد داخلی بستیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» میدری گفت: پذیرش مسئولیت فردی و احیای مفهوم محله‌محوری به عنوان مدل حکمرانی، کلید اصلی بروز خلاقیت‌ها و رفع موانع رشد کارآفرینی در میان جوانان است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون محیط‌زیست شورای اسلامی شهر تهران نسبت به تشدید بحران خشکسالی و تهدید جدی فضای سبز پایتخت هشدار داد و خواستار سیاست‌گذاری فوری برای عبور ایمن از سال آینده شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: در برنامه هفتم توسعه نیز تکالیف سنگینی بر عهده سازمان ثبت است و هیچ سازمانی به اندازه ثبت در این برنامه پیشرفت تکلیف ندارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است