اجتماعی 10:49 - 24 خرداد 1403
رییس شورای عالی استان‌ها گفت: با توجه به حضور گرایش‌ها و طیف‌های مختلف سیاسی از همه جناح‌ها در میان نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری، هیچ بهانه‌ای برای شرکت نکردن در انتخابات وجود ندارد.

حضور همه طیف‌های سیاسی در انتخابات

شهرام دبیری روز پنجشنبه در نطق پیش از دستور خود در اجلاس بیست و نهم شورای عالی استان‌ها، با گرامیداشت یاد و نام شهدای خدمت به ویژه رئیس‌جمهور شهید آیت‌الله رییسی اظهار کرد: از رییس جمهور منتخب نیز انتظار داریم مانند شهید رییسی به شورا‌ها باور عمیق داشته باشد و جامعه شورایی نیز به طور قطع در تعامل با رییس جمهور منتخب، در راستای رفع مشکلات مردم و کشور به دولت چهاردهم، کمک خواهد کرد.

وی در ادامه یادآور شد: حضور پرشور مردم در مراسم تشییع شهدای خدمت نشان داد، آنها به آرمان‌های انقلاب وفادار و قدرشناس مسئولان خود هستند، کسانی که برای تعالی کشور و خدمت به مردم از جان خود گذشتند.

رییس شورای عالی استان‌ها با بیان اینکه، انتخابات ریاست‌جمهوری پیش رو از اهمیت زیادی برخوردار است، خاطرنشان کرد: از مردم و جامعه بزرگ شورایی کشور دعوت می‌کنم برای حضور پرشور در انتخابات تمام تلاش خود را انجام دهند و همان‌گونه که رهبر معظم انقلاب نیز فرمودند، مشارکت مردم باعث اقتدار نظام و کشور می‌شود.

دبیری در ادامه با اشاره به سالگرد رحلت امام خمینی (ره)، اظهار داشت: ۱۴ و ۱۵ خرداد یادآور دو حادثه مهم حول شخصیت بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی است و با گذشت ۳۵ سال از عروج امام (ره)، یاد او بیش از همیشه زنده است. همچنین ۱۵ خرداد آغاز نهضتی است که از قم آغاز شد و به دیگر شهر‌ها نیز کشیده شد و یک نقطه عطف برای انقلاب مردم ایران در سال ۱۳۵۷ شد.


12062905
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران از ارتقا و هوشمندسازی تجهیزات تخصصی هلال احمر برای افزایش توان و سطح آمادگی عملیاتی و امدادی این سازمان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وام ضروری ۵۰ میلیون تومانی برای حدود ۳۰هزار نفر از بازنشستگان تا عصر امروز، دوشنبه یکم دی ماه ۱۴۰۴، پرداخت می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست گفت: محیط‌زیست ایران امروز با مشکلات گسترده‌ای از کمبود منابع آب تا آلودگی هوا، گرد و غبار، فرسایش زمین و تهدید تنوع‌زیستی رو‌به‌رو است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۸ گفت: با رویکرد تأمین رفاه حال شهروندان و ترویج فرهنگ استفاده از وسائط نقلیه عمومی برای انجام سفرهای درون شهری ، زیر ساختهای ۸ خط فیدر از ناوگان حمل و نقلی اورهال و بازنگری شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر بهره برداری و نگهداشت شرکت توسعه فضا‌های فرهنگی شهرداری تهران از برنامه ریزی برای تبدیل رود دره فرحزاد به پایگاه ملی آموزش کوهنوردی و ورزش‌های کوهستانی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس فتا پایتخت از شناسایی و دستگیری اعضای یک تیم چهار نفره مجرمانه که با روش اسکیمر بیش از ۵۰ میلیاردریال از شهروندان سرقت کرده بودند خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شهرداری تهران گفت: پروژه‌های مهم و ارزنده‌ای در هفته‌های آتی افتتاح خواهد شد. این افتتاح پروژه‌ها به ما کمک می‌کند که هر بار خبر‌های خوبی برای مردم داشته باشیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه گفت: سازمان بازرسی کل کشور حسب تکلیفی که مقرر کرده بودیم به مبحث ارز و نوسانات بازار ارز ورود پیدا کرده است؛ تاکید مؤکد داریم این مقوله تا آخر پیگیری شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» داده‌های هویتی سازمان ثبت‌احوال کشور، ستون اصلی احراز هویت به شمار می‌رود و نقش کلیدی در ارائه خدمات هوشمند به مردم دارد و امروزه تمامی دستگاه‌های اجرایی کشور برای خدمت‌رسانی سریع، دقیق و امن به شهروندان نیازمند دسترسی به این داده‌ها هستند....
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» درگیری لفظی مرد میانسال با انار فروش دوره گرد در یکی از خیابان‌های پایتخت منجر به مرگ وی شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است