ورزشی 17:22 - 29 تیر 1405
مهم‌ترین درخواست کادرفنی تیم فوتبال استقلال تهران از مدیران این باشگاه هنوز عملی نشده است.

مشکل زمین تمرین استقلال همچنان پابرجاست

باشگاه خبرنگاران جوان؛ روژیار شعبانی خواه - در حالی که مدیران باشگاه استقلال این روز‌ها مشغول تکمیل فهرست بازیکنان و آماده‌سازی تیم برای فصل آینده هستند، یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های کادر فنی همچنان بدون پاسخ مانده و مشکل زمین تمرین آبی‌پوشان هنوز برطرف نشده است.

سهراب بختیاری‌زاده، سرمربی استقلال، از زمان آغاز برنامه‌ریزی برای فصل جدید بار‌ها بر ضرورت فراهم شدن امکانات مناسب برای تمرینات تیم تأکید کرده و از مدیران باشگاه خواسته بود حداقل سه زمین تمرین استاندارد و باکیفیت را در اختیار تیم قرار دهند تا بازیکنان بتوانند بدون دغدغه برنامه‌های آماده‌سازی را پشت سر بگذارند.

با این حال، پیگیری‌ها نشان می‌دهد مدیران استقلال تاکنون موفق به تأمین این خواسته نشده‌اند و آبی‌پوشان همچنان با مشکل کمبود زمین تمرین مناسب مواجه هستند. این در حالی است که کادر فنی معتقد است برای اجرای برنامه‌های تاکتیکی، بدنسازی و ریکاوری، استفاده از چند زمین تمرین استاندارد یک ضرورت است و نبود چنین امکاناتی می‌تواند روند آماده‌سازی تیم را تحت تأثیر قرار دهد.

در روز‌های اخیر مذاکراتی از سوی مدیران باشگاه برای استفاده از چند مجموعه ورزشی انجام شده، اما هنوز توافق نهایی حاصل نشده و استقلال نتوانسته محل یا محل‌های دائمی تمرین خود را برای فصل پیش رو مشخص کند.

این موضوع باعث نگرانی کادر فنی شده است؛ چرا که با نزدیک شدن به آغاز رقابت‌های لیگ برتر و دیدار‌های پیش‌فصل، هرگونه تأخیر در فراهم شدن زیرساخت‌های تمرینی می‌تواند برنامه‌های فنی بختیاری‌زاده را با اختلال روبه‌رو کند.

مدیران استقلال همچنان در تلاش هستند تا هرچه سریع‌تر این مشکل را برطرف کنند، اما تا این لحظه یکی از مهم‌ترین درخواست‌های سرمربی آبی‌پوشان، یعنی در اختیار داشتن حداقل سه زمین تمرین استاندارد، هنوز محقق نشده است.


12294320
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بازیکن سابق تیم ملی فوتبال انگلیس و باشگاه لیورپول در سن ۷۵ سالگی درگذشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان از پیگیری جدی برنامه استعدادیابی در فدراسیون ورزش‌های نابینایان و کم‌بینایان خبر داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» با اعلام باشگاه پرسپولیس، محمد عمری، قرارداد خود را با این باشگاه به مدت ۳ فصل تمدید کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در صورتی که هافبک تیم فوتبال استقلال از لحاظ فنی آماده نباشد احتمال خروج نامش از لیست این تیم تا نیم فصل وجود دارد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مهم‌ترین درخواست کادرفنی تیم فوتبال استقلال تهران از مدیران این باشگاه هنوز عملی نشده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم تکواندو مردان کشورمان با کسب ۵ مدال طلا و دو برنز به کار خود در رقابت های بین المللی کره جنوبی پایان دادند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مهاجم اهل کشور هائیتی تیم فوتبال استقلال علاقه‌ای به بازگشت به تهران و حضور در تمرینات این تیم ندارد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جدید فدراسیون ورزش‌های نابینایان و کم‌بینایان، کسب نتایج درخشان در بازی‌های پاراآسیایی ناگویا و پارالمپیک لس‌آنجلس را مهم‌ترین اولویت این فدراسیون عنوان کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ملی‌پوش اسبق ژیمناستیک ایران با حضور در محل فدراسیون ژیمناستیک، برای حضور در انتخابات ریاست این فدراسیون ثبت‌نام کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم داوری دیدار مس رفسنجان و صنعت نفت آبادان درچارچوب پلی آف لیگ برتر مشخص شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است