اجتماعی 11:46 - 17 آذر 1401
مهم‌ترین ابزاری که باید برای امتحان دادن، به آن مجهز شوید، برنامه‌ریزی است؛ حالا چرا برنامه‌ریزی آنقدر مهم است؟ در این مطلب به اهمیت برنامه‌ریزی می‌پردازیم.

چرا «برنامه‌ریزی» در زندگی ما مهم است؟

فارس نوجوان: دی ماه که از راه می‌رسد، خبر از امتحانات می‌دهد؛ امتحانات نیم سال تحصیلی و همچنین امتحانات نهایی، در این ماه برگزار می‌شود. به نوعی می‌شود گفت که دی ماه مثل خرداد، فصل امتحان است.

اما مهم‌ترین ابزاری که باید برای امتحان دادن، به آن مجهز شوید، برنامه‌ریزی است؛ حالا چرا برنامه‌ریزی آنقدر مهم است؟ خب برنامه‌ریزی، فعالیتی است که در آن هدفمان و بهترین راه مشخص شده است.

اگر یک برنامه‌ریزی خوب و مناسب برای درس خواندن داشته باشید حتما در تحصیل به موفقیت می‌رسید. ضمن اینکه این برنامه‌ریزی باعث می‌شود در سایر عرصه‌های زندگی، مداومت و پشتکار داشته باشید. 

* برنامه‌ریزی موجب پشتکار می‌شود

همانطور که اشاره کردیم وقتی در زندگی برنامه‌ریزی داشته باشید و تصمیم بگیرید که طبق برنامه پیش بروید، کارهای‌تان انجام می‌شود و همین موضوع باعث می‌شود که رغبت بیشتر پیدا کنید  و  ادامه دهید.

مداومت در اجرای برنامه‌ریزی، همان پشتکار است. گمشده‌ای که اگر هر فردی داشته باشد، موفق می‌شود. در حقیقت یکی از دلایلی که باعث می‌شود افراد، در کارشان موفق نشوند، همین پشتکار است.

* برنامه‌ریزی به افراد امید می‌دهد

کسی که برنامه‌ریزی می‌کند، یعنی هدف دارد؛ کسی که هدف دارد، امید دارد. این موضوع را هیچوقت فراموش نکنید. 

* برنامه‌ریزی استرس و اضطراب را کم می‌کند

وقتی کارمان با برنامه‌ریزی پیش می‌رود، دیگر نگران نتیجه نخواهیم بود. می‌دانید چرا؟ چون اعتماد به نفس پیدا کردیم و روی هدفمان متمرکز شدیم.

تا حالا برای خودتان پیش آمده یا با افرادی مواجه شدید که موقع امتحان دچار استرس و اضطراب شوند و در نتیجه امتحانشان را خراب کنند؟ برنامه‌ریزی باعث می‌شد که این اتفاق برایتان نیفتد. 

* با برنامه‌ریزی، زمان را مدیریت کنید

برنامه‌ریزی یعنی اینکه برای لحظه لحظه زندگی‌تان برنامه داشته باشید و وقت‌تان تلف نشود. پس مدیریت زمان خواهید داشت. 

* با برنامه‌ریزی منظم می‌شوید

یکی از اتفاقات خوبی که در پی برنامه‌ریزی، به دست می‌آورید، نظم است. کارهای‌تان روی روال انجام می‌شود و خیالتان راحت می‌شود.

تا حالا برایتان پیش آمده که کلی برنامه برای یک روز تعطیل تو ذهنتان باشد اما دست و دلتان به کار نرود؟ خب دلیلش این است که برنامه‌ریزی نداشتید. 

* ذهنتان با برنامه‌ریزی متمرکز می‌شود

برخی افراد گلایه می‌کنند که وقت می‌گذارند و درس می‌خوانند اما چیزی یاد نمی‌گیرند. می دانید چرا؟ چون برنامه‌ریزی ندارند. وقتی برنامه‌ریزی نباشد، ذهن خسته می‌شود چرا که مشوش است.

حالا که متوجه شدیم برنامه‌ریزی چقدر مهم است، دریاره نحوه برنامه‌ریزی برایتان می‌گوییم.

پایان پیام/


11754885
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس فتا تهران بزرگ گفت: در سال جاری ۶۰ صفحه اینستاگرامی متخلف در حوزه تبلیغات پزشکی مسدود شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ گفت: در هفته‌ای که گذشت، ۷ حادثه مرگبار در معابر پایتخت جان ۷ نفر از شهروندان را گرفت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا، گفت: محور‌های شمالی فاقد مداخلات جوی هستند، اما در برخی محور‌های استان فارس بارش باران گزارش شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پنجمین مرحله طرح کالابرگ الکترونیک با افزایش شارژ اعتبار از مبلغ ۵۰۰ به ۶۲۰ هزارتومان به ازای هر عضو خانوارِ دهک‌های یک تا سوم درآمدی، از فردا (۲۲ آذرماه) آغاز می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور فراجا، با تشریح نقش خودرو‌های دیزلی و طرح زوج‌وفرد در آلودگی هوا تأکید کرد: تنها راه‌حل بحران آلودگی، ابزار پلیسی نیست و کشور نیازمند بسته‌ای جامع است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران از فرونشست زمین در شهرک ولیعصر خبر داد و گفت: در این حادثه سه دستگاه خودرو گرفتار شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا از اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های شمالی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۲۱ آذرماه) در شرایط قابل قبول است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قوه قضاییه می‌گوید دلیل خبرسازی علیه مسئولان قضایی، آغاز تحقیقات درباره یک پرونده جدید فساد و با هدف منحرف کردن روند رسیدگی به این پرونده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در دیداری دوجانبه در حاشیه هفتمین اجلاس مجمع زیست‌محیطی ملل متحد در نایروبی، شینا انصاری معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست ایران و مصدق ملک وزیر محیط‌زیست پاکستان بر ضرورت گسترش و به‌روزرسانی چارچوب همکاری‌های محیط زیستی میان د...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است