اجتماعی 19:25 - 06 مهر 1401

امضای تفاهم‌نامه بین معاونت گردشگری و شرکت فرودگاه‌ها

‌به گزارش خبرگزاری مهر، این تفاهم‌نامه بین علی اصغر شالبافیان معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی‏، گردشگری و صنایع‌دستی به نمایندگی از وزارتخانه و حمیدرضا سیدی معاون وزیر، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران امضا شد.

موضوع این تفاهم‌نامه شامل همکاری و تلاش در راستای ایجاد و توسعه فعالیت‌های گردشگری و فراهم کردن زمینه لازم برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی با هدف توسعه همه جانبه گردشگری و به منظور بهره‌برداری از امکانات و تأسیسات گردشگری از جمله هتل‌های فرودگاهی، اقامتگاه‌های بوم‌گردی و سایر تأسیسات گردشگری در اراضی تحت اختیار شرکت در قالب طرح‌ها و برنامه‌های سازگار با اهداف طرفین است.

از اهداف این تفاهم‌نامه، می‌توان به ایجاد زمینه‌های مناسب همکاری و مشارکت برای توسعه صنعت گردشگری و ایجاد و توسعه کسب و کار، اشتغال‌زایی و افزایش درآمد از طریق جذب سرمایه‌گذار با تحقق بهره‌برداری از امکانات و تأسیسات گردشگری از جمله هتل‌های فرودگاهی، اقامتگاه‌های بوم‌گردی و سایر تأسیسات گردشگری اشاره کرد.

مدت این تفاهم‌نامه از تاریخ امضای به مدت سه سال است که تمدید و ادامه فعالیت، بازنگری، اصلاح و یا تغییرات اساسی در مفاد این تفاهم‌نامه با توافق نمایندگان طرفین و تأیید مقامات ذی‌ربط انجام می‌شود.


11698375
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حج و زیارت از صدور نخستین ویزای حج تمتع ۱۴۰۵ برای حجاج ایرانی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در دیدار رئیس سازمان بهزیستی با رئیس ستاد اجرایی فرمان امام، پیشنهادات گوناگون در خصوص توسعه همکاری‌ها با هدف حمایت از افراد تحت پوشش بهزیستی مطرح شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» چهار عضو رد صلاحیت شده شورای شهر تهران با حضور در فرمانداری نسبت به رد صلاحیت خود اعتراض کردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی کشور از اجرای رویکرد جدید این سازمان برای توسعه مشارکت‌های مردمی خبر داد و گفت: با طراحی «زیست‌بوم مشارکت»، ساختارهای تصمیم‌گیری و تعامل با نخبگان، خیرین و نسل جدید تقویت می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون آمادگی و عملیات سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از انجام مطالعات تهیه برنامه اسکان اضطراری شهر تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه گفت: همه مراجع ذیربط قضایی ملزم و مکلف شده‌اند تا در نحوه محاسبه خسارت تأخیر تأدیه، نَه شاخص ماهانه، که شاخص سالانه را معیار و مبنا قرار دهند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل ترافیک شهرداری تهران اعلام کرد: تونل توحید در مسیر جنوب به شمال از نیمه امشب تا صبح فردا به دلیل انجام تعمیرات مسدود خواهد بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران از فعالیت ۲۴ ساعته اتوبوسرانی و خدمات‌رسانی مترو تا ساعت ۲۴ خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اصلاحیه مصوبه بهای خدمات کارشناسی و فنی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران برای سال ۱۴۰۵ با حداکثر آراء موافق تصویب شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران از فعالیت ۲۴ ساعته اتوبوسرانی و خدمات‌رسانی مترو تا ساعت ۲۴ خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است