بین‌الملل 22:04 - 16 آذر 1403
تلویزیون رژیم صهیونیستی از آماده باش ارتش در مرز‌های سوریه خبر داد.

آماده باش ارتش رژیم صهیونیستی در مرز‌های سوریه

شبکه ۱۲تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که ارتش و نهاد‌های امنیتی در مرز‌های سوریه در آماده باش هستند.

براساس اعلام این شبکه، تاکنون دستورالعمل خاصی به ساکنان بلندی‌های جولان اعلام نشده است.

معارضین مسلح در سوریه از بامداد هفتم آذر ماه ۱۴۰۳ برابر با ۲۷ نوامبر ۲۰۲۴ با حمایت برخی از کشور‌ها و ورود نیرو‌های تازه نفس خارجی، اقدام به حمله گسترده به مواضع ارتش سوریه در مناطق شمال غرب، غرب و جنوب غرب حلب کردند.

در همین راستا، ژنرال «العماد عباس» وزیر دفاع سوریه پنجشنبه شب گفت که گروه‌های تکفیری از سوی برخی کشور‌ها و طرف‌های منطقه‌ای و بین‌المللی حمایت می‌شوند که به طور علنی از آنها از نظر نظامی و لجستیکی پشتیبانی می‌کنند.

عملیات نظامی مخالفان بشار اسد علیه مواضع ارتش سوریه، توافق آتش‌بس منعقد شده در سال ۲۰۲۰ را نقض کرد، زیرا این منطقه، مشمول توافقنامه «کاهش تنش» است که با تضمین ترکیه در آستانه امضا شد و شامل مناطقی در ادلب، حومه حلب و بخش‌هایی از حماه و لاذقیه نیز می‌شود.

براساس توافق سال ۲۰۱۷ میلادی میان ایران، روسیه و ترکیه به عنوان کشور‌های ضامن صلح آستانه، چهار منطقه امن در سوریه (کاهش تنش) ایجاد شد.

سه منطقه در سال ۲۰۱۸ میلادی به کنترل ارتش سوریه درآمد، اما منطقه چهارم که استان ادلب در شمال غربی سوریه، بخش‌هایی از استان‌های لاذقیه، حماه و حلب را در بر می‌گیرد، هنوز در دست گروه‌های مخالف دولت اسد قرار دارد.

اواخر تابستان سال ۲۰۱۸ میلادی، سران مسکو و استانبول در سوچی روسیه به توافقی دست یافتند که طی آن ترکیه وعده داد، بدون خون ریزی، گروه‌های مسلح مستقر در این منطقه را خارج یا خلع سلاح کند، اتفاقی که از دید ناظران، تا امروز رخ نداده است.

منبع: ایرنا


12124370
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گروه قدرتمند حزب الله عراق به نیرو‌های خود دستور داده است که برای سناریوی یک جنگ طولانی در صورت حمله آمریکا به ایران آماده شوند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه عربستان در تماس با همتای عمانی خود ضمن استقبال از روند مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو، ابراز امیدواری کرد که این گفت‌و‌گو‌ها به تقویت ثبات و امنیت پایدار در منطقه منجر شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سه منبع آگاه به رویترز گفتند ادعای دونالد ترامپ مبنی بر اینکه ایران به‌زودی موشکی خواهد ساخت که به ایالات متحده برسد، با ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا همخوانی ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پاکستان شب گذشته با بمباران مناطقی در کابل، قندهار و پکتیا، تنش‌ها با دولت طالبان را به سطحی تازه رساند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر انگلیس در میان گمانه‌زنی‌ها درباره احتمال استفاده آمریکا از پایگاه دیه‌گو گارسیا برای حمله به ایران، تأکید کرد لندن بر حمایت از روند سیاسی میان واشنگتن و تهران متمرکز است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) اعلام کرد نخستین یگان پهپاد‌های انتحاری ارتش این کشور با نام «نیروی ضربت عقرب» برای عملیات آماده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه به‌ای‌بی‌سی نیوز گفته‌اند فرمانده سنتکام و رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا در جلسه‌ای با ترامپ درباره ایران گفت‌و‌گو کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع امنیتی بامداد جمعه اعلام کردند: جنگنده‌های نیروی هوایی پاکستان حملاتی را انجام داده‌اند که منجر به انهدام یک انبار بزرگ مهمات در ولایت «ننگرهار» شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین می‌گوید احتمالا دور بعدی مذاکرات آتش‌بس اوایل ماه مارس (هفته آینده) و در امارات برگزار می‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات آمریکایی به دمشق فشار می‌آورند تا در بخش مخابرات از فناوری آمریکایی یا سایر «کشور‌های متحد» استفاده کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است