بین‌الملل 22:04 - 16 آذر 1403
تلویزیون رژیم صهیونیستی از آماده باش ارتش در مرز‌های سوریه خبر داد.

آماده باش ارتش رژیم صهیونیستی در مرز‌های سوریه

شبکه ۱۲تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که ارتش و نهاد‌های امنیتی در مرز‌های سوریه در آماده باش هستند.

براساس اعلام این شبکه، تاکنون دستورالعمل خاصی به ساکنان بلندی‌های جولان اعلام نشده است.

معارضین مسلح در سوریه از بامداد هفتم آذر ماه ۱۴۰۳ برابر با ۲۷ نوامبر ۲۰۲۴ با حمایت برخی از کشور‌ها و ورود نیرو‌های تازه نفس خارجی، اقدام به حمله گسترده به مواضع ارتش سوریه در مناطق شمال غرب، غرب و جنوب غرب حلب کردند.

در همین راستا، ژنرال «العماد عباس» وزیر دفاع سوریه پنجشنبه شب گفت که گروه‌های تکفیری از سوی برخی کشور‌ها و طرف‌های منطقه‌ای و بین‌المللی حمایت می‌شوند که به طور علنی از آنها از نظر نظامی و لجستیکی پشتیبانی می‌کنند.

عملیات نظامی مخالفان بشار اسد علیه مواضع ارتش سوریه، توافق آتش‌بس منعقد شده در سال ۲۰۲۰ را نقض کرد، زیرا این منطقه، مشمول توافقنامه «کاهش تنش» است که با تضمین ترکیه در آستانه امضا شد و شامل مناطقی در ادلب، حومه حلب و بخش‌هایی از حماه و لاذقیه نیز می‌شود.

براساس توافق سال ۲۰۱۷ میلادی میان ایران، روسیه و ترکیه به عنوان کشور‌های ضامن صلح آستانه، چهار منطقه امن در سوریه (کاهش تنش) ایجاد شد.

سه منطقه در سال ۲۰۱۸ میلادی به کنترل ارتش سوریه درآمد، اما منطقه چهارم که استان ادلب در شمال غربی سوریه، بخش‌هایی از استان‌های لاذقیه، حماه و حلب را در بر می‌گیرد، هنوز در دست گروه‌های مخالف دولت اسد قرار دارد.

اواخر تابستان سال ۲۰۱۸ میلادی، سران مسکو و استانبول در سوچی روسیه به توافقی دست یافتند که طی آن ترکیه وعده داد، بدون خون ریزی، گروه‌های مسلح مستقر در این منطقه را خارج یا خلع سلاح کند، اتفاقی که از دید ناظران، تا امروز رخ نداده است.

منبع: ایرنا


12124370
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» علیرغم تشدید اختلافات بی‌سابقه میان ریاض و ابوظبی، پیش‌بینی می‌شود که این ائتلاف برای مهار سقوط ۱۸ درصدی قیمت نفت، اختلافات سیاسی را کنار بگذارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز امنیت سایبری بلژیک با هشدار نسبت به سلطه مطلق واشینگتن بر فضای مجازی، تأکید کرد که اروپا استقلال دیجیتال خود را از دست داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی آتش گرفتن چادر خانواده‌ای در غزه هنگام آشپزی، مادربزرگ و نوه ۵ ساله او به شهادت رسیدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌ای آمریکایی با اشاره به بی‌میلی ترامپ برای رویارویی با روسیه، هشدار داد که تلاش‌های زلنسکی برای دریافت تضمین‌های ملموس امنیتی بی‌نتیجه ماند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آلودگی آب آشامیدنی به فاضلاب در شهر ایندور در مرکز هند، باعث مرگ ده نفر و بستری شدن صد‌ها نفر شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مقام باکویی با اشاره به تلاش‌های فشرده برای صلح در قفقاز جنوبی، از آغاز همکاری‌های اقتصادی استراتژیک با ارمنستان خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شهردار جدید نیویورک در نخستین اقدام خود، دستورات حمایتی شهردار پیشین از اسرائیل را لغو و مسیر مقابله با لابی صهیونیستی در این شهر را هموار کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بازیگر مشهور آمریکایی به همراه مقام‌هایی از قاهره و واشنگتن، از گذرگاه رفح بازدید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» عربستان با هدف احاطه کامل بر آب‌های جنوبی یمن و با بهانه قطع شریان‌های قاچاق، از تکمیل استقرار ناوگان جنگی خود در دریای عرب خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات نظامی رژیم تروریستی اسرائیل با ادعای پایان مهلت دیپلماتیک، از آمادگی برای تهاجم زمینی به لبنان خبر می‌دهند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است