بین‌الملل 16:45 - 01 بهمن 1400

کشتار هولناک صعده محکوم است/ آمریکا مسئول کامل این جنایات است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المسیره، دفتر سیاسی انصارالله یمن در بیانیه‌ای اعلام کرد: ما به شدت کشتار هولناکی که متجاوزان علیه زندانیان در استان صعده مرتکب شدند را محکوم می‌کنیم و نسبت به آن ابراز انزجار می‌کنیم.

در این بیانیه آمده است: این جنایت وحشیانه به سلسله جنایات متجاوزان علیه ملت یمن افزوده می‌شود. این جنایت به مثابه جنایت جنگی ضد بشری است و واکنش به آن حقی مشروع است. خون یمنی‌ها با ارزش است.

انصارالله یمن در بیانیه خود آورده است: ما متجاوزان و در راس آنها آمریکا را مسئول کامل این جنایات قلمداد می‌کنیم. از سازمان ملل و سازمانهای بین المللی می‌خواهیم که به مسئولیت حقوقی و اخلاقی خود عمل کنند

در بیانیه انصارالله یمن آمده است: ما از ملت بزرگمان می‌خواهیم که به مسیر انقلابی خود ادامه دهند و با پویایی تمام با جان و مال و سلاح جبهه‌های جنگ را پشتیبانی کنند.

از سوی دیگر محمد علی الحوثی عضو عالی شورای سیاسی یمن و رئیس کمیته عالی انقلاب این کشور در صفحه توئیتر خود، بمباران شدید این روزهای استان‌های مختلف یمن را جنایت جنگی توصیف کرد.

وی نوشت: حمله به غیرنظامیان در استان الحدیده همچون صنعاء و دیگر استان‌ها، جنایت جنگی است. به کشورهای متجاوز می‌گوییم که اگر بمباران راه‌حل بود، شما این چنین وحشیانه تا بدین روز به تجاوزتان ادامه نمی‌دادید.

الحوثی با اشاره به شکست آمریکا در افغانستان و خروجش از این کشور، افزود: اگر آمریکا که به شما سلاح داده و شریک شماست، در افغانستان شکست خورد و جنایاتش موجب پیروزی‌اش نشد، پس شما نیز به اذن خداوند شکست بدتری خواهید خورد.

جنگنده‌های ائتلاف سعودی شامگاه دیروز و بامداد امروز چهار مرتبه شهر بندری الحدیده را بمباران کردند که دهها کشته و زخمی از غیرنظامیان در پی داشته است. در یکی از این حملات ساختمان مخابرات الحدیده هدف قرار گرفت و سه قربانی و ۱۷ زخمی در پی داشت که بیشتر آن‌ها از کودکان بودند.

پیش از این، جنگنده‌های ائتلاف سعودی زندان مرکزی صعده را بمباران کردند. به دنبال این جنایت وحشیانه بیش از ۶۰ زندانی کشته و بیش از ۱۰۰ تَن دیگر زخمی شدند.


11420197
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت برق عراق اعلام کرد که به دلیل انجام عملیات تعمیر و نگهداری توسط ایران بر روی خطوط لوله، پمپاژ گاز طبیعی ایران به طور کامل متوقف شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دیوان تجدید نظر دادگاه کیفری بین‌المللی درخواست‌های وکلا برای آزادی موقت رودریگو دوترته، رئیس‌جمهور سابق فیلیپین را رد کرد
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع رومانی، در پی گزارش‌های رسانه‌ها درباره تردید در مورد اصالت مدرک دانشگاهی‌اش از سمت خود استعفا داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اوکراین ادعا کرد پالایشگاه نفت ساراتوف روسیه را هدف قرار داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور روسیه، گزارش‌های اخیر درباره «نارضایتی» کرملین از عملکرد سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه این کشور را رد کرد و آنها را بی‌اساس خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه طالبان با انتشار بیانیه‌ای، حادثه کشته شدن سه شهروند چینی در منطقه مرزی تاجیکستان با افغانستان را
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و افغانستان با اشاره به فرصت‌های بی‌نظیر اقتصادی در افغانستان، هشدار داد رقبای جهانی در حال پیشدستی برای تصاحب این بازار هستند و تعلل ایران به معنای از دست دادن فرصت تاریخی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه، در بازدید از پایانه مرزی میلک، بر ضرورت رفع موانع تجاری و تقویت زیرساخت‌های این گذرگاه برای توسعه مبادلات با افغانستان و کشورهای آسیای مرکزی تأکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شورای امنیت جمعی سازمان پیمان امنیت جمعی (CSTO) در نشست مسکو با صدور بیانیه‌ای مشترک، آمادگی خود برای مشارکت در تلاش‌های جهانی جهت تأمین صلح و توسعه افغانستان را اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک تفاهم‌نامه اقتصادی به ارزش ۱۰۰ میلیون دلار در بخش داروسازی میان افغانستان و هند با حضور نمایندگان دو کشور در دبی امضا شد. این توافق که با شرکت‌های افغان و هندی منعقد شده، زمینه را برای صادرات و تولید دارو در افغانستان فراهم می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است