سیاسی 22:46 - 05 آذر 1400
مهدی صفری معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه که جهت شرکت در اجلاس مقدماتی سران کشورهای عضو اکو به عشق آباد سفر کرده است روز جمعه با رشید مردوف معاون رئیس کابینه وزرا و وزیر امور خارجه ترکمنستان دیدار و گفت و گو کرد.

دیدار معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت خارجه با وزیر خارجه ترکمنستان

به گزارش ایسنا، در این ملاقات، مهمترین زمینه‌های همکاری دو کشور در زمینه انرژی، گاز و برق، حمل و نقل و ترانزیت، صدور خدمات فنی و مهندسی و بهداشت و درمان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

صفری در این دیدار اظهار داشت: سیاست اصولی رئیس جمهور اسلامی ایران، اولویت بخشیدن به توسعه روابط با همسایگان و کشورهای پیرامونی است و در این ارتباط وزارت امورخارجه تلاش وافری برای تقویت دیپلماسی اقتصادی با همسایگان در پیش گرفته است.

وزیر امور خارجه ترکمنستان نیز در این دیدار اعلام داشت: فرصت های همکاری اقتصادی بین دو کشور را می بایست تحقق بخشید و تاکید روسای جمهور دو کشور بر توسعه مناسبات است.

وزیر امور خارجه ترکمنستان سفر اخیر خود به تهران و برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور را بسیار سازنده و مثبت دانست و بر آمادگی طرف ترکمنی برای اجرایی کردن تفاهمات تاکید داشت.

انتهای پیام


11337733
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل اعلام کرد: جمهوری اسلامی ایران خواستار فرآیندی شفاف و فراگیر در انتخاب دبیرکل است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» صمصامی می‌گوید زمانی که ارز ترجیحی حذف می‌شود، یعنی همان کالای وارداتی باید با نرخ آزاد تأمین شود و در نتیجه قیمت‌ها جهش پیدا می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس می‌گوید یکی از مسائل مهمی که در پدیده مهریه اتفاق افتاده، کاستی‌هایی است که ما در عرصه اقتصادی داریم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر آشفتگی بازار ارز، ناگفته‌های بزرگ‌ترین باند قاچاق سوخت و تساوی تیم استقلال مقابل خیبر پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه مسئولیت جامعه جهانی و سازمان ملل متحد برای اتخاذ تدابیری فوری و موثر جهت توقف جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی را یادآور شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» با ابلاغ رئیس جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی، سقف سن مجاز برای ثبت‌نام در آزمون اختصاصی تربیت معلم دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برای مدت سه سال آینده تا ۳۰ سال تعیین شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رییس‌جمهور در دیدار جمعی از دانشجویان دانشگاه علم و صنعت گفت: هر کاری که مروج بی عدالتی در بین استان‌ها باشد ممنوع است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه کشور با نسخه‌های کلی و تصمیمات غیرمیدانی درمان نمی‌شود، گفت: یکی از مشکلات اصلی کشور، وجود مراکز متعدد تصمیم‌گیری بدون پذیرش مسئولیت است؛ هر نهادی که تصمیم می‌گیرد باید مسئولیت آن را نیز بپذیرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه، در جمع‌بندی سفر خود به مینسک اعلام کرد که روابط ایران و بلاروس در زمینه‌های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی رو به توسعه است و با تشکیل کمیسیون‌ها و رایزنی‌های مشترک، مسیر هموار برای گسترش همکاری‌ها فراهم شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس امور اطلاع‌رسانی دولت شایعه استعفای وزیر نفت را تکذیب کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است