اقتصادی 11:35 - 09 آذر 1401
پس از وقوع جنگ اوکراین صادرات نفت ایران، نه تنها کاهش پیدا نکرد بلکه به میزان 32 هزار بشکه در روز افزایش یافت.

افزایش 32 هزار بشکه‌ای صادرات نفت ایران پس از جنگ اوکراین

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، بعد از وقوع جنگ اوکراین برخی از رسانه‌ها مدعی شدند که روسیه، بازار نفت ایران را تصاحب کرده است. حال بعد از گذشت 9 ماه می‌توان با مراجعه به آمار اوپک درباره این ادعا صحت‌سنجی کرد.

طبق گزارش اوپک، میزان تولید نفت ایران قبل از وقوع جنگ اوکراین ( 24 فوریه) در ماه ژانویه و فوریه سال 2022 حدود 2.524 میلیون بشکه در روز بوده است.

همچنین طبق آخرین گزارش سالانه اوپک، توان عملیاتی پالایشگاه‌های ایران 1.691 هزار بشکه بوده است. بدین ترتیب میزان صادرات نفت خام ایران (بدون احتساب میعانات گازی)، 833 هزار بشکه در روز بوده است.

طبق آخرین گزارش ماهانه اوپک، میزان تولید نفت ایران در 8 ماه بعد از وقوع جنگ اوکراین به طور میانگین 2.556 میلیون بشکه در روز بوده است که پس از کسر نفت مصرفی در پالایشگاه‌های ایران، میزان صادرات نفت خام ایران (بدون احتساب میعانات گازی)، 865 هزار بشکه در روز بوده است.

یعنی در مجموع بعد از وقوع جنگ اوکراین صادرات نفت ایران، نه تنها کاهش پیدا نکرد بلکه به میزان 32 هزار بشکه در روز نیز افزایش یافت.

پایان پیام/

پایان پیام/


11752059
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد به دلیل ایجاد مشکلات درسیستم‌های پرداخت و تسویه مالی پرواز‌های استانبول با تأخیر و لغو مواجه شده‌اند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد به دلیل ایجاد مشکلات درسیستم‌های پرداخت و تسویه مالی پرواز‌های استانبول با تأخیر و لغو مواجه شده‌اند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در تمامی محور‌های شمالی کشور از جمله چالوس گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی گفت: عملیات ریل‌گذاری راه‌آهن قزوین-زنجان به اتمام رسیده و تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز پنج‌شنبه ۱۳ آذر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۲۷ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت فاضلاب تهران گفت: ما از گاز حاصل از فاضلاب برای تولید انرژی استفاده می‌کنیم و سالانه نزدیک به ۵۰ هزار مگاوات برق از این طریق تولید می‌شود. 
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران از تحویل بیش از ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون مترمکعبی گاز بیشتر به نیروگاه‌ها از ابتدای امسال تاکنون نسبت به مدت مشابه پارسال خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مؤسسه تحقیقات آب گفت: در وزارت نیرو برنامه‌های خوبی برای استفاده از هوش مصنوعی وجود دارد که یکی از آنها پیش بینی آورد سد‌های مهم کشور است که برای ۳۰ سد مهم در نظر گرفته شده و در اختیار ابفا قرار گرفته که می‌توانند وضعیت سد‌ها را تا شش ...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران»  مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی تهران گفت: واحدهای صنعتی کوچک مستقر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان تهران در سال جاری بیش از ۲۱۰ میلیون یورو صادرات داشته‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است