بین‌الملل 21:45 - 06 اردیبهشت 1404
امارات متحده عربی در پی وقوع انفجار در بندرعباس با ایران ابراز همبستگی کرد.

ابراز همدردی و همبستگی امارات با ایران

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - وزارت خارجه امارات اعلام کرد:  امارات متحده عربی پس از انفجار در بندرعباس در جنوب ایران که منجر به کشته و زخمی شدن صد‌ها نفر و خسارات قابل توجه شد، همبستگی پایدار خود را با جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد.

وزارت امور خارجه امارات در بیانیه‌ای بر همبستگی امارات متحده عربی با ایران و مردم آن تأکید کرد و برای همه مجروحان آرزوی بهبودی سریع کرد.

انفجار بزرگی که امروز شنبه، ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ در بندر شهید رجایی بندرعباس به وقوع پیوست، تاکنون هشت کشته و ۷۰۰ مجروح بر جا گذاشته است، اما اطلاعات دقیقی درباره علت وقوع حادثه در دست نیست.

منبع: وبگاه وزارت خارجه امارات


12183911
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» خانواده‌های اسیران اسرائیلی خواستار پایان فوری جنگ غزه و یک توافق جامع برای تباد اسرا شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور فرانسه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت که اکنون این وظیفه رئیس جمهور پوتین است که ثابت کند واقعاً خواهان صلح است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه عربستان در پی حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بیانیه‌ای صادر کرده و آمادگی خود را برای کمک‌رسانی اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه دولت نجات ملی یمن اعلام کرد که سه ملوان روس از خدمه یک نفتکش در جریان حملات آمریکا به بندر راس عیسی یمن زخمی شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر پاکستان با رئیس جمهور کشورمان در خصوص حادثه انفجار امروز در بندر شهید رجایی صحبت کرده و همدردی خود را ابراز کرد.  
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» امارات متحده عربی در پی وقوع انفجار در بندرعباس با ایران ابراز همبستگی کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» امارات متحده عربی در پی وقوع انفجار در بندرعباس با ایران ابراز همبستگی کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» امارات متحده عربی و قطر در پی وقوع انفجار در بندرعباس با ایران ابراز همبستگی کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چین به طور ضمنی عوارض ۱۲۵ درصدی تعدادی از کالا‌های آمریکایی را لغو کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چین به طور ضمنی عوارض ۱۲۵ درصدی تعدادی از کالا‌های آمریکایی را لغو کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است